- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
- Konu Sahibi Lopipopiii
Git tedavi ol cok ciddiyim normal degilsin
Sen misin normal olan?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git tedavi ol cok ciddiyim normal degilsin
Dogru burdakilere yazsin burdakiler acayip oturakli cunku hic kirici yorum yapmaz atarlanmaz.Ama sen böyle atarli giderli olursan o adama yazık olur
Düşündüm düşündüm
Yazmasın...kime yazarsa yazsın ama sana yazmasin
Uf ikile ya yapistin kene gibi cik konumdanSen misin normal olan?![]()
Ne bu atar? Canınız sıkılmış evde belli de orası. Umarım yazar da bu atarlarinizi ona yaparsınız başka insanlara değilUf okudugunu anlayamayan da yorum yapmasin bir zahmet ya yeni grup actilsr ablamin yaklasik 10 kusur yil once okudugu okul adina orda o grupta su anki goruntusunde olan bir cocuga yurudum
haklısın valla aynı fikirdeyim buraya insanlar derdi olduğu icin konu acıyor bir de konu actıgı icin dert sahibi oluyor, konu sahibine sacma sapan sorular soruyorlar konuyla alakasız sonra da o soruya verdikleri cevaplardan elestiriyorlar falan. mesele biri yazmıstı 3. cocuguma hamileyim ama hic hazır degilim beklenmedikdi diye, gelen sorular: korunmuyor musun, neden korunmuyor musun, ne bicim korunuyorsun zart zurt. sonra zorla kadına su yontem de var cahil misin, madem hap almıyorsun iğne yaptır spiral taktır sunu yaptır bilmem ne cahil misin. bugun birisi de konu acmıs kv ile oturuyorum iste ortak banyo kullanıyoruz bilmem ne. iste evlenmeden once belli degil miydi bu, buyuk ev alsaydın yok baska eve tasının, sanki konu sahibi dusunemiyor bunları, en son biri de demis ki baska adamla evlenseydin annesi olmayan falan. yani yorumlar bu minvalde insanlar iclerindeki butun nefreti öfkeyi gelip burada konu sahiplerine zulmederek kusuyorlar, desarj oluyorlar resmen. ya da sıkıntıları olan birine bir hobi bul is bul para kazan kendi ayakların uzerinde dur evine cık falan. sanki türkiyede butun bekar ve genc kızlar ayrı eve cıkabilme özgürlüğüne sahipmis gibi. insanlar siddet görüyor neler cekiyor aile evinde psikolojik siddet o bu neler yasıyor "bir hobin olsa boyle olmazdı" falan. biri konu acmıstı abim transseksuel iliskiler yasıyor ve nisanlı diye, olayı duyurdum diye herkes ailede bana düsman oldu falan diye, herkes demisti ki burada: abinin özel hayatına niye karısıyorsun niye mesajları okuyorsun yok o onun tercihleri cinsel özgürlüğüBir sey diym mi disarda kadinlar kulubu icin bir suru yorum yapiyolarya sadece milleti linclemek adina yapilan kezbanimsi yorumlar vallahi /90 i sizden bahsediyor anca nefret dokup egonuzu tatmin ediyorsunuz
Cok haklisin valla bu kadar kotu oldugunu bilmiyordumhaklısın valla aynı fikirdeyim buraya insanlar derdi olduğu icin konu acıyor bir de konu actıgı icin dert sahibi oluyor, konu sahibine sacma sapan sorular soruyorlar konuyla alakasız sonra da o soruya verdikleri cevaplardan elestiriyorlar falan. mesele biri yazmıstı 3. cocuguma hamileyim ama hic hazır degilim beklenmedikdi diye, gelen sorular: korunmuyor musun, neden korunmuyor musun, ne bicim korunuyorsun zart zurt. sonra zorla kadına su yontem de var cahil misin, madem hap almıyorsun iğne yaptır spiral taktır sunu yaptır bilmem ne cahil misin. bugun birisi de konu acmıs kv ile oturuyorum iste ortak banyo kullanıyoruz bilmem ne. iste evlenmeden once belli degil miydi bu, buyuk ev alsaydın yok baska eve tasının, sanki konu sahibi dusunemiyor bunları, en son biri de demis ki baska adamla evlenseydin annesi olmayan falan. yani yorumlar bu minvalde insanlar iclerindeki butun nefreti öfkeyi gelip burada konu sahiplerine zulmederek kusuyorlar, desarj oluyorlar resmen. ya da sıkıntıları olan birine bir hobi bul is bul para kazan kendi ayakların uzerinde dur evine cık falan. sanki türkiyede butun bekar ve genc kızlar ayrı eve cıkabilme özgürlüğüne sahipmis gibi. insanlar siddet görüyor neler cekiyor aile evinde psikolojik siddet o bu neler yasıyor "bir hobin olsa boyle olmazdı" falan. biri konu acmıstı abim transseksuel iliskiler yasıyor ve nisanlı diye, olayı duyurdum diye herkes ailede bana düsman oldu falan diye, herkes demisti ki burada: abinin özel hayatına niye karısıyorsun niye mesajları okuyorsun yok o onun tercihleri cinsel özgürlüğüdemek ki buradaki kadınların nisanlıları kocaları transseksuel iliskiler yasasa hmm o onun cinsel tercihleri diyip susacak veya aldatılsa bu sekilde gizliliğe saygıdan bilen kisilerin ona söylemesini istemicek. maksat konu sahibine zıt yorumlar yapmak burada hep olay maalesef, ya da alakasız sacma sorular soruyorlar kitleniyorsun öyle. isyerinden biriyle tanıstım desen bir kulp bulurlar otobuste bana yer verdi öyle tanıstım desen bir kulp bulurlar. sen de belki tesadüften dogan guzel bir ask hikayesi yasayacaksın ama iste dalga geciyor insanlar, ha bir de her konuya fake yazan muhittin abi yazan sonra da komik oldugunu zannederek uzun uzun geyik yapan insanlar da var. acayip yani.
Offfff offfDogru burdakilere yazsin burdakiler acayip oturakli cunku hic kirici yorum yapmaz atarlanmaz.
Bunlara ragmen niye hala buradasiniz peki?haklısın valla aynı fikirdeyim buraya insanlar derdi olduğu icin konu acıyor bir de konu actıgı icin dert sahibi oluyor, konu sahibine sacma sapan sorular soruyorlar konuyla alakasız sonra da o soruya verdikleri cevaplardan elestiriyorlar falan. mesele biri yazmıstı 3. cocuguma hamileyim ama hic hazır degilim beklenmedikdi diye, gelen sorular: korunmuyor musun, neden korunmuyor musun, ne bicim korunuyorsun zart zurt. sonra zorla kadına su yontem de var cahil misin, madem hap almıyorsun iğne yaptır spiral taktır sunu yaptır bilmem ne cahil misin. bugun birisi de konu acmıs kv ile oturuyorum iste ortak banyo kullanıyoruz bilmem ne. iste evlenmeden once belli degil miydi bu, buyuk ev alsaydın yok baska eve tasının, sanki konu sahibi dusunemiyor bunları, en son biri de demis ki baska adamla evlenseydin annesi olmayan falan. yani yorumlar bu minvalde insanlar iclerindeki butun nefreti öfkeyi gelip burada konu sahiplerine zulmederek kusuyorlar, desarj oluyorlar resmen. ya da sıkıntıları olan birine bir hobi bul is bul para kazan kendi ayakların uzerinde dur evine cık falan. sanki türkiyede butun bekar ve genc kızlar ayrı eve cıkabilme özgürlüğüne sahipmis gibi. insanlar siddet görüyor neler cekiyor aile evinde psikolojik siddet o bu neler yasıyor "bir hobin olsa boyle olmazdı" falan. biri konu acmıstı abim transseksuel iliskiler yasıyor ve nisanlı diye, olayı duyurdum diye herkes ailede bana düsman oldu falan diye, herkes demisti ki burada: abinin özel hayatına niye karısıyorsun niye mesajları okuyorsun yok o onun tercihleri cinsel özgürlüğüdemek ki buradaki kadınların nisanlıları kocaları transseksuel iliskiler yasasa hmm o onun cinsel tercihleri diyip susacak veya aldatılsa bu sekilde gizliliğe saygıdan bilen kisilerin ona söylemesini istemicek. maksat konu sahibine zıt yorumlar yapmak burada hep olay maalesef, ya da alakasız sacma sorular soruyorlar kitleniyorsun öyle. isyerinden biriyle tanıstım desen bir kulp bulurlar otobuste bana yer verdi öyle tanıstım desen bir kulp bulurlar. sen de belki tesadüften dogan guzel bir ask hikayesi yasayacaksın ama iste dalga geciyor insanlar, ha bir de her konuya fake yazan muhittin abi yazan sonra da komik oldugunu zannederek uzun uzun geyik yapan insanlar da var. acayip yani.
Sanırım eleştirmek için burda o da.Bunlara ragmen niye hala buradasiniz peki?
Sanırım eleştirmek için burda o da.
Ay sacma sacma yorumlar yaptiktan sonra cevap verince sanki cok yapici yorumlar yazmissiniz gibi yaziyosunuzya sizin kocaniz mutluysa benimkisinin mutlu olmamasi imkansiz.Gerci sevgi saygi ortaminda yetisen bir insan bu kadar saldirgan olmaz da neyseeAyyyşimdi o adam sana dönse sevgili olsanız sonra evlenseniz çoluk çocuğunuz olsaaaa ... aman allahım yazık adama be yapma günahına girme
![]()
Giren cikani kollayacak kadar issizsiniz de masallah onunuze gelene saldiriyosunuzO kadar kustu ama goruyorum hep burada. Sabahliyor neredeyse. Ilahi!![]()
Ay ağzımdan aldın.Bunlara ragmen niye hala buradasiniz peki?
bazen gercekten destege ihtiyacı olan insanlar oluyor. bir kisi bile olsa birinin derdine derman olabilmek ya da sadece onu dinleyebilmek, yalnız olmadıgını hissettirmek icin. olan olmus biten bitmis gecmisi kurcalamadan desmeden sacma sapan sorular sorup insanları köseye sıkıstırıp iyice gerginlige sebep olmak kime ne kazandırıyor burada. hicbir sey. sizin su an bana sordugunuz soru gibi. benim neden burada oldugumu ogrenince hayatınızda ne degisecek, buradayım veya degilim, benim burası icin görüsüm bu sekilde, ama ben yine de seviyorum burada olmayı aynı gercek hayat gibi, düsene bir tekme de burada vuruyorlar. ben de gercek hayatta düstügümde bana el uzatan insanlar gibi burada derdi olan insanlara kendimce el uzatmaya calısıyorumBunlara ragmen niye hala buradasiniz peki?