• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazar mi sizce ?

Umutsuzvaka bilir böyle numaraları, takip isteği atıp geri çekiyor oda dikkat çeker bir koca bulurum diye ama yıllardır olmadı. :KK43:

Kafa kafaya verirseniz, yanlışlikla arayıp kapatmadan daha dahiyane fikirler bulabilirsiniz bence.

Bu arada dışarıdakilere selam olsun. 🥴

Yazmaz bence. Sizi tanimiyor sanirim. Profil fotografinizdan gercek olup olmadiginizi bile anlayamaz.

siz gercek hayattaki tatminsizliginizi burada konu sahiplerini lincleyerek giderebilirsiniz. bana da bu komik geliyor :KK70: ve zavallı
Komikse gül, zavallı buluyorsan da acı benden ötede. Neyi nasıl algıladığın, değerlendirdiğin umrumda değil. Bilmukabele ben de sana üzülüyorum. Gidip ağlayayım senin için dur.

bazen gercekten destege ihtiyacı olan insanlar oluyor. bir kisi bile olsa birinin derdine derman olabilmek ya da sadece onu dinleyebilmek, yalnız olmadıgını hissettirmek icin. olan olmus biten bitmis gecmisi kurcalamadan desmeden sacma sapan sorular sorup insanları köseye sıkıstırıp iyice gerginlige sebep olmak kime ne kazandırıyor burada. hicbir sey. sizin su an bana sordugunuz soru gibi. benim neden burada oldugumu ogrenince hayatınızda ne degisecek, buradayım veya degilim, benim burası icin görüsüm bu sekilde, ama ben yine de seviyorum burada olmayı aynı gercek hayat gibi, düsene bir tekme de burada vuruyorlar. ben de gercek hayatta düstügümde bana el uzatan insanlar gibi burada derdi olan insanlara kendimce el uzatmaya calısıyorum

Cevrenizdeki insanlar cok mu duzgun ki burada bunu arayip da hayal kirikligina ugramiscasina kustunuz? Yaptiginiz sey, buyuk saygisizlik. Cok sikayetciyseniz uyeliginizi sildirir ve girmezsiniz artik siteye. Yoklugunuz kimseyi zor duruma dusurmez, emin olun.

Hem uyeler boyle deyip hem de zamanin buyuk bolumunu burada gecirmek... Bu halinizle siz cok mu duzgunsunuz acaba?

Bu arada dahil bile olmadığın wp grubundan birinin numarasını izinsiz almak ve onu yanlışlıkla aramış gibi yapmak hiç doğru değil. Ne kadar iyi niyetli olursan ol bunun adı tacizdir. 30 yaşındaki bir adamın böyle çocukça oyunlara gelip etkileneceğini hiç zannetmiyorum zaten

Bir sey diym mi disarda kadinlar kulubu icin bir suru yorum yapiyolarya sadece milleti linclemek adina yapilan kezbanimsi yorumlar vallahi /90 i sizden bahsediyor anca nefret dokup egonuzu tatmin ediyorsunuz
Kezbanlar diyarına hoşgeldin Jr. ;)

Bence bu soruyu tam tersi sormalısın. Böyle sorunlu, huzursuzluk çıkaran, iki satır cümlede bile kavga çıkarmayı başarabilen tipler neden bu sitede tutuluyor?
Burda binlerce kadın var
Herkesin görüşü kendine
Kimine göre de huzursuzluk çıkaran kişiler olmuyorlar mesela
Bunun sağlamasını kim yapacak
Göz ardı butonu var mis gibi
Herkes şikayetçi ama herkes kk da maşallah.

Burda binlerce kadın var
Herkesin görüşü kendine
Kimine göre de huzursuzluk çıkaran kişiler olmuyorlar mesela
Bunun sağlamasını kim yapacak
Göz ardı butonu var mis gibi
Herkes şikayetçi ama herkes kk da maşallah.
Görüşlerin farklı olmasıyla alakası yok bence. Buradaki bazı kadınlar o kadar düşmanca, hiç tanımadığı insanlara bile nefret kusarcasına yorumlarda bulunuyorlar ki noluyoruz ya falan oluyoruz. Halbuki insanlar birbirlerine destek olmalı. Bir de bu kişi senin hemcinsinse;) Böylelerine geçici ban sökmez. En iyisi siteden komple ışınlanmalarını sağlamak. Ayrıca boşuna dememişler kadın kadının düşmanıdır diye.

Bu arada dahil bile olmadığın wp grubundan birinin numarasını izinsiz almak ve onu yanlışlıkla aramış gibi yapmak hiç doğru değil. Ne kadar iyi niyetli olursan ol bunun adı tacizdir. 30 yaşındaki bir adamın böyle çocukça oyunlara gelip etkileneceğini hiç zannetmiyorum zaten
Etkilenirse de çok vahim bir durum demektir.

Görüşlerin farklı olmasıyla alakası yok bence. Buradaki bazı kadınlar o kadar düşmanca, hiç tanımadığı insanlara bile nefret kusarcasına yorumlarda bulunuyorlar ki noluyoruz ya falan oluyoruz. Halbuki insanlar birbirlerine destek olmalı. Bir de bu kişi senin hemcinsinse:KK66: Böylelerine geçici ban sökmez. En iyisi siteden komple ışınlanmalarını sağlamak. Ayrıca boşuna dememişler kadın kadının düşmanıdır diye.
Totalde 8 senedir bu siteye üyeyim
Bahsettğiniz şekilde yorum yapan bir kaç üye gördüm, onlar da zaten aldıkları tepkiler sonrası burada barınamadılar.
bana göre de şu anda kızdığınız kadınların tarzında yorumu siz yapıyorsunuz şu an.
sanal bi platform burası bu kadar büyütülmemesi gerek diye düşünüyorum.

Totalde 8 senedir bu siteye üyeyim
Bahsettğiniz şekilde yorum yapan bir kaç üye gördüm, onlar da zaten aldıkları tepkiler sonrası burada barınamadılar.
bana göre de şu anda kızdığınız kadınların tarzında yorumu siz yapıyorsunuz şu an.
sanal bi platform burası bu kadar büyütülmemesi gerek diye düşünüyorum.
Sanal platform diye her isteyen her istediğini söyleme hakkına sahip değil. Ben buradan bir iki kişiyi mahkemeye verme aşamasına geldim. Benim yorumum gayet yapıcı ayrıca. Destek olmaktan, düşman olmamaktan, pozitif olmaktan bahsediyorum. Lütfen bir daha mesajımı alıntılamayın.

Sanal platform diye her isteyen her istediğini söyleme hakkına sahip değil. Ben buradan bir iki kişiyi mahkemeye verme aşamasına geldim. Benim yorumum gayet yapıcı ayrıca. Destek olmaktan, düşman olmamaktan, pozitif olmaktan bahsediyorum. Lütfen bir daha mesajımı alıntılamayın.
Tahmin ettğim gibi
Bu kadın kadının düşmanıdır lafı başka türlü ağızdan çıkmıyor :KK53:
Ayrıca istediğim kdar alıntı yaparım, rahatsız oluyorsanız göz ardı edebilirsiniz.

Sizi kırmak istemem yaptığınız çok saçma. Hem siz 22 yaşındaymışsınız, 30 yaşlarındaki koca adamla ne yapacaksınız? Bence ümidi kesin, daha fazla bir şey yapmayın. Daha sonra kim olduğunuz ortaya çıkınca ablanız da zor durumda kalabilir.

Back
X