• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yazar mı yazmaz mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

buseeeeee

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
6
ben dün kahve icmeye gittiğim de birisiyle bakıştım sürekli cocukta direkt bakıyordu tanıyordum istek attım yazdı cafede ki sen değil miydin dedi bendim dedim oh iyi bari defi sonra cok az konustuk hatta ben dedim ki sen her gördüğüne oh diyor musun musun bana dm kutusunu istek kutusunu wp konusma yerini attı yanlıs anlasılma olmasın dedi neyse sonra ilişkisi ne zaman bittiğini sordum 5 ay dedi benim de toxic 2,5 yıllık ilişkim 1 hafta önce bitti cocuk bana bacımdan ilerisi olmaz bol sans bacım dedi bende ben ilişkisi öyle hemen biter bitmez biriyle konuşacak görüşecek insan degilim dedim tekrar bol sans bacım yazdı bakmadım mesaja ama iliskim de gerçekten kafam da bitti cünkü cok toxic sürekli kırıldığım bir ilişkiydi

Ay ne kadar kiro bi cocuk bu. Bacım nedir ya 😄
Bence yazmasın daha iyi

Sen de biraz kafanı dinle diyeceğim de bi yandan da tatlı tatlı flörtleşmeler iyi gelir

Ne kadar hızlı bacıma geçmiş ? Yaşlar kaç? Arada başka bi şeylere de takılmış olmasın? İnstadan ekleşildi mi kaldır mı? İnstada ekli olarak kaldıysa yazar.

Ne kadar hızlı bacıma geçmiş ? Yaşlar kaç? Arada başka bi şeylere de takılmış olmasın? İnstadan ekleşildi mi kaldır mı? İnstada ekli olarak kaldıysa yazar.
merhaba çıkardım ben zaten cok az kisiyi takip ediyorum hepsi de yakın olduğum insanlar

Sen her bakıştığına istek mi atıyorsun ?
Ayrıca 1hafta içinde hemen yeni bir aşka yelken açmaya çalışmak da neyin kafası.
Muhtemelen eski ilişkinizde toksik olan sizdiniz :) adam bunu anladı bacıma bağladı hemen 😂

baktığın çocuğa nasıl istek atabildin ben de onu merak ettim. gençler şimdi sosyal medya hesaplarını görünür yerlere mi asıyorlar ne yapıyorlar?

Sen her bakıştığına istek mi atıyorsun ?
Ayrıca 1hafta içinde hemen yeni bir aşka yelken açmaya çalışmak da neyin kafası.
Muhtemelen eski ilişkinizde toksik olan sizdiniz :) adam bunu anladı bacıma bağladı hemen 😂
merhaba asla öyle bir insan değilim eski ilişkimde de yaşadığım zorlukları hastanelik olduğun günleri bir ben bilirim hayatım da ilk defa biriyle böyle bakısıp istek atmak istedim yanlıs anlamayın beni lütfen 🤍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X