yazarken bile utandım ama mecbur sorucam

Eflatun1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
1.248
995
83
32
Kızlar iyi akşamlar hepinize.
ben 23 yaşında 2.5 senelik evli 6 aylik hamileyim. Eşimle çok samimiyizdir her dakka sarılıp öpmek gibi bi huyumuz var. Öyle burnunu sildin, elini kapamadan hapsurdun, aynı Catali bardağı kullanmayız gibi takintilarimiz yok birbirimizden hiç igrenip soğumayiz. Eşim düğün günü pedimi bile mecbur kalıp değiştirmiştir gelinlikten altimi göremiyordum. .. şimdi yine altimi göremiyorum sorun killarim 6 ayıma girdim ve neredeyse 7 aya giricem geçen aylarda çok sorun olmuyordu ne yapıp edip temizleniyordum ama bu 1.5 aydır genital temizliği mi yapamıyorum. Bugün ağda olmaya gittim ve ilk cekisinde öyle bir acı çektim ki karnima sancı girdi kasildim ve kalktım. Sağolsun jilet kıl kökleri mi öyle bi güçlü yapmış ki etim kopucakti resmen. Neyse bacakları mi kollarımi kasimi biyigimi aldırdım çıktım ama genital bölgem öylece kaldı. Altimi goremedigim için jiletlede alamıyorum. Epilasyon hamileyken asla yapmıyorlar ben napcam ? Ailem uzakta arkadaşlarım var ama o kadar yakın değiliz ve ben hayatta istemem böyle birşey. Eşimden yardım istesem sizce ne kadar doğru olur ? Eşim tiksinmez tamam canım der hemen malzemeleri getirir ama bu evliligimizi istemeden zedeler mi yani ne biliyim çok tuhaf bişey napcam akıl verin lütfen.

eşiniz yapabilecekse yapsın,hiç iğrenmiyor dediniz ya da eve çağırın bu işi yapan birini.içiniz rahat olsun.

siz zaten bu tarz konularda gizliniz saklınız olmayan ciftlerdensiniz dugun gunu pedinizi degiştirebilen bir erkek sanırım bunu da normal karsılar..ben yaptırmazdım acıkcası tabi buyuk de konusmak istemem hamile bayanların kullandıgı baska yontemler vardır heralde tuy dokucuyle falan deneseniz

Kuaforde ağda yapılıyor. Ben eşim den istemezdim şahsen.

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz. Ben duymuştum eşlerin bu konuda yardımcı olduklarını. Ben kendi adima isteyemezdim heralde bu benden kaynaklı birşey. Ama kimseniz de yokmuş birde agdada bu kadar kasildiysaniz sakin birdaha bulaşmayın Allah korusun doğumu tetikler. Dediğim gibi çoğu kişi eşinden yardim alıyormuş sonuçta zaruri birşey keyfinden değil.
Ama su ped olayına takildim ped için annemden yardim isterdim heralde

Dugun gunu ped degistirmek falan :) esinizi cok takdir ettim ama bence adamda travma yaratmayin. Birakin daginik kalsin :) yada veet falan alip gidin kuafore rica edin. Yapar bence ama tabi hamileler kullanabiliyorsa.

Saglikli dogumlar..
Teşekkür ederim:) artık gelinliğe bulasicakti Ablami bulamayınca eşimle mecbur kaldık değiştirdi. Sağolsun gelinliğin kabarikligindan mecbur kaldığı mi utanma mi hep söyleyerek beni rahatti. Veed hiç kullanmadım tüy dokucu mu agda mi?

Devamlı gittiğiniz bir kuaförünüz var ise ondan rica edebilirsiniz bence yine parasını alacak sonuçta ağdadan çok daha kolay hem işinede gelir kabul eder gibi

Benim bebigim var 8 aylik.ben hamileyiken hic zorlanmadim kil Dökücü krem kullandin cok kolaydi.sanada onlardan tevsiye eterim

Bilmiyorum bugün ağda yaptiramadigimi altimi goremedigi mi soylicem eğer ben yardım ederim derse mecbur kabul edicem. Bişey olmaz canım derse doğuma kadar annemi bekliycem

ayy çok hoşuma gitti bi yastıkta kocarsınız inşallah :) çok tatlı yaa

Ped degistiren adam agda da yapar diyecegim ama gercekten yapabilir mi? Kuaforde kasilmissiniz. Aci ayni aci degil mi? Esiniz yapinca hafiflemez diye dusunuyorum.

Bebeginiz hayirli olsun saglikla alin kucaginiza :)

Tüy dökücü kremi sıvayın, sonra duş alarak temizlenin. Bence en mantıklısı bu.

Kan kan kokmustur yahu, düğünde regl olmak ne hem tarihi ayarlamadınız diyelim hapı var bunun nasıl rahat ettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…