yazarken bile utandım ama mecbur sorucam

Kuaforde yaptirin bence bu kadari fazla olur.Pedinizi mecburiyetten degistirmis ama kuafor yapabilir agdanizi

Öpme koklama aksırma tıksırma tamam da pes degistirmek ve genital bölge temizliği bana fazla açıkçası

Ben hamile iken 2 kere tüy dökücü krem kullandım,şahsi fikrim onlarda enseye tokat olmaya gerek yok
Onları soğuk bi ilişkimiz olup birbirimizden igrenmedigimizi vurgulamak için yazdım. Bazı evli çiftler cinsellikte yaşasa birbirinin Catalindan bardagindan kullanmaz yada ne bilim bazı şeylerden tiksinir. Neyse tüy dokucu ise yarıyor mu peki? Hiç denemedim şimdiye kadar

Güzelim hiç utanma eşler birbirine herkonuda yardımcı olabilir hem sen keyfinden değil mecburiyetten bunu rica edeceksin.

Tuy dokucu ama jilet gibi degil yani kil koklerini sertlestirmiyor :)

Regl düşününce kıldan tüyden daha berbat bişey. Eşiniz kabul eder bence ağda olmasa da jilet falan yapabilir. Ama yine de en son çare o olmalı kuaförden rica etseniz jilet,tüy dökücü vs uygulasa ?

Bizde birbirimizden igrenmeyiz fakat pet değiştirmek de nedir arkadaş ya insanın bence sınırları olması lazım bende sizinle aynı şekilde hamileyim ayima göre göbeğim yok fakat her ay tıpış tıpış kuaföre gidiyorum iki yıldır düzenli ağda yaptırdığım halde yinede acı çekiyorum fakat bu acıyı çeker yinede eşimi böyle bir şeye şahit edemem bu benim düşüncem ayna yardımı ile alabilirsiniz ayna tutup tıraş makinası ile halledebilirsiniz veya tüy dökücü krem ama yinede aldirtmayin esinize

Ay yapmayin Esinize demeyin su tuy dokucu kremlerden filan alin ben hic kullanmadim onlari ama onu da yapamazsaniz kuaforden rica edin. Kuafor size agda disi bir yolla yardimci olsun. Esiniz yardim eder bence ama siz soylemeyin.

Bebeginizin cok guzel bir hayati olsun insallah, saglikla kucaginiza alin

Bir de hamilelerin duasi kabul olur derler hafta sonu sinavim var bana dua eder misiniz

Kuaforde yaptirin bence bu kadari fazla olur.Pedinizi mecburiyetten degistirmis ama kuafor yapabilir agdanizi
Hanfendi sorun ağda yaptiramiyorum konumda yazdım ağda masasından kasildigim için bugün kalktım. Sorun ne ağda yaptirabiliyorum ne alt kısmı mi gorebiliyorum kaldım ortada

Karnım çok olmadığı için ben 7.aya kadar epilatör kullandım son aylarda da işte 2 kere tüy dökücü krem, sürüyorsun spatulasıyla alıyorsun çok basit al karşına bir ayna tamam

tabiki eşinden isteyeceksin
alt tarafı iki jilet yapacak kendine de yapmıyo mu canım etek traşı yapıverir
ben eşimin ulaşamadığı yerlerde traş makinesini kullanmasına yardım ediyorum bişeycik olmaz

Ayna kullanip halledemezmisiniz? Birde eslerin yardimci oldugunu biliyorum bence kendinizi cok zorlamayin ben problem etmezdim en kotu o yapabilir?

Kuaförünüz belki jiletle alır teklif etseniz sonuçta zaruri bir durum... Arkadaşların dediği gibi ağdayı tekrar denemeyin çok tehlikeli. Eşiniz son tercihiniz olsun yinede bu konu yüzgöz olmaya pek müsait

ben bırakın eşime ped değiştirmeyi, daha temiz pedi bile elimde görmemiştir. tamam aynı bardaktan çataldan yenir içilir ama adet olayı farklı bir durum. kötü kokusu, görüntüsü v.s filan...ben titizim bu konuda
ağda konusuna gelince, bende 9. ayımda aynı durumu yaşadım. sancım başladı doğuma gidecektim. hiç bir şekilde eğilemiyordum. daha önce aldığım püskürtmeli tüy dökücü losyon vardı evde. pek kullanmazdım onu ama o gün mecburdum. vajina üzerine kalınca tuvalet kağıdı koydum sıçramasın diye, kapattım orayı yani. sonra elime birayna alarak kıl olan bölgeye püskürttüm. 2 dakika bekletip yıkıyorsun zaten. tertemiz ağda yapmışsın gibi oluyor.. temizlik yapıp hastaneye gittiğim için hemşireler bile şaşırdı. hazırlıklı gelmişsin sen deyip gülüştüler.
yani sende böyle birşey yapabilirsin

tabiki eşinden isteyeceksin
alt tarafı iki jilet yapacak kendine de yapmıyo mu canım etek traşı yapıverir
ben eşimin ulaşamadığı yerlerde traş makinesini kullanmasına yardım ediyorum bişeycik olmaz
Hani çok ayıp değilse eşin neresine ulaşamıyo da sen yardım ediyosun

Kabarık kocaman gelinliğin içindeyim ve Ablami bulamıyoruz adet oldum ve gelinlik baticak eşim ben yardım edim diyor. Hayır ben rezil olucam yinede değiştirme demek gibi bi lüksüm yoktu hanfendi. Sonuçta her hasta oluşum da eşimden yardım istemiyorum kaldı ki oral seks yaparken tiksinmiyorsa bi ped takmayi da çok garipsememistir.

Karnım çok olmadığı için ben 7.aya kadar epilatör kullandım son aylarda da işte 2 kere tüy dökücü krem, sürüyorsun spatulasıyla alıyorsun çok basit al karşına bir ayna tamam

Epilatorle nasil aldiniz hem de hamile hamile vallahi tebrik ederim, aciya dayanikliymissiniz Ben normal halimle omru hayatimda bir kere denedim canimdan can gitti, agdaya kurban olayim dedim

Bacım sen en tuafini yaptirmissin ped falan
Yani hamilelik döneminde epilasyon konusunda yardımcı olan eşleri duydum da tuaf gelmedi ama ped degistirdi ne yaa
Kendimden soğudum

Şahsi fikrim az gizem olmalı çiftler arasında, biz 13.yıla girmek üzereyiz tamam koluna sümüğümü silmisligim falan var ama fazla da asker arkadaşı gibi olmamak lazım, ben erkeklerin normal.doğuma girmesine de karşıyım misal, şimdi olmasa ilerde sıkıntı olabilir,ha hastalık olur neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…