- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
- Konu Sahibi Eflatun1234
-
Hani çok ayıp değilse eşin neresine ulaşamıyo da sen yardım ediyosun
Epilatorle nasil aldiniz hem de hamile hamile vallahi tebrik ederim, aciya dayanikliymissinizBen normal halimle omru hayatimda bir kere denedim canimdan can gitti, agdaya kurban olayim dedim
Ay noldu ayıp bişey mi sordumAhahaha izabel yaa
Tüy dokucü ama genital bölge de kullanilmaz. Üzerlerinde yazar.Teşekkür ederim:) artık gelinliğe bulasicakti Ablami bulamayınca eşimle mecbur kaldık değiştirdi. Sağolsun gelinliğin kabarikligindan mecbur kaldığı mi utanma mi hep söyleyerek beni rahatti. Veed hiç kullanmadım tüy dokucu mu agda mi?
Bende istemezdim ama o zaman başka şansım yoktu. Zaten çok normal gelse buraya konu açmam eşimden yardım istemem doğru mu diye. Lütfen bana markasını verirmisin kullandığın ürünün. Bide sen ağda mi yapıyordun yoksa jilet mi kullanıyorsun? Ben jilet kullanıyorum kıl köklerim çok sertlesmis yinede temizlermiben bırakın eşime ped değiştirmeyi, daha temiz pedi bile elimde görmemiştir. tamam aynı bardaktan çataldan yenir içilir ama adet olayı farklı bir durum. kötü kokusu, görüntüsü v.s filan...ben titizim bu konuda
ağda konusuna gelince, bende 9. ayımda aynı durumu yaşadım. sancım başladı doğuma gidecektim. hiç bir şekilde eğilemiyordum. daha önce aldığım püskürtmeli tüy dökücü losyon vardı evde. pek kullanmazdım onu ama o gün mecburdum. vajina üzerine kalınca tuvalet kağıdı koydum sıçramasın diye, kapattım orayı yani. sonra elime birayna alarak kıl olan bölgeye püskürttüm. 2 dakika bekletip yıkıyorsun zaten. tertemiz ağda yapmışsın gibi oluyor.. temizlik yapıp hastaneye gittiğim için hemşireler bile şaşırdı. hazırlıklı gelmişsin sen deyip gülüştüler.
yani sende böyle birşey yapabilirsin
Kabarık kocaman gelinliğin içindeyim ve Ablami bulamıyoruz adet oldum ve gelinlik baticak eşim ben yardım edim diyor. Hayır ben rezil olucam yinede değiştirme demek gibi bi lüksüm yoktu hanfendi. Sonuçta her hasta oluşum da eşimden yardım istemiyorum kaldı ki oral seks yaparken tiksinmiyorsa bi ped takmayi da çok garipsememistir.
Ay noldu ayıp bişey mi sordum
Hahah ay çok tatlısın ya inşallah sınavın güzel geçer mutlu olursun sonuctan:)Ay yapmayinEsinize demeyin su tuy dokucu kremlerden filan alin ben hic kullanmadim onlari ama onu da yapamazsaniz kuaforden rica edin. Kuafor size agda disi bir yolla yardimci olsun. Esiniz yardim eder bence ama siz soylemeyin.
Bebeginizin cok guzel bir hayati olsun insallah, saglikla kucaginiza alin
Bir de hamilelerin duasi kabul olur derler hafta sonu sinavim var bana dua eder misiniz
Konu niye orala morala geldi ki sormadık taNe ilgisi var oral seksle yaa iyice tuhaf oldum hee
Valla bu sizin düşünceniz ikisi aynı şey değil benim gözümdeKabarık kocaman gelinliğin içindeyim ve Ablami bulamıyoruz adet oldum ve gelinlik baticak eşim ben yardım edim diyor. Hayır ben rezil olucam yinede değiştirme demek gibi bi lüksüm yoktu hanfendi. Sonuçta her hasta oluşum da eşimden yardım istemiyorum kaldı ki oral seks yaparken tiksinmiyorsa bi ped takmayi da çok garipsememistir.
Ben de çok güldüm.Yok be canim ben de bilmiyorum ki sordugum sorunun cevabini, o yuzden bilemedim. Ben sadece sormana ve sorus tarzina gulumsedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?