- Konu Sahibi Eflatun1234
-
Bunun cevabini ben de merakla bekliyorum:)Ahahaha izabel yaa
Ortada les gibi kokan bi kan yoktu pedi 2 3 saat bekletirseniz kokar tabi. Kaldıki ben yeni hasta olmuştum ortada kanlı bi ped de yoktu hanfendi sadece yeni ped takıldı. Kaldıki biz bunu hiç sorun etmedikKeske kan koksa.bilirsiniz adet kanı biraz bekleyince leş gibi kokar:) .valllahi iyi cesarettt.
Kızlar iyi akşamlar hepinize.
ben 23 yaşında 2.5 senelik evli 6 aylik hamileyim. Eşimle çok samimiyizdir her dakka sarılıp öpmek gibi bi huyumuz var. Öyle burnunu sildin, elini kapamadan hapsurdun, aynı Catali bardağı kullanmayız gibi takintilarimiz yok birbirimizden hiç igrenip soğumayiz. Eşim düğün günü pedimi bile mecbur kalıp değiştirmiştir gelinlikten altimi göremiyordum. .. şimdi yine altimi göremiyorum sorun killarim6 ayıma girdim ve neredeyse 7 aya giricem geçen aylarda çok sorun olmuyordu ne yapıp edip temizleniyordum ama bu 1.5 aydır genital temizliği mi yapamıyorum. Bugün ağda olmaya gittim ve ilk cekisinde öyle bir acı çektim ki karnima sancı girdi kasildim ve kalktım. Sağolsun jilet kıl kökleri mi öyle bi güçlü yapmış ki etim kopucakti resmen. Neyse bacakları mi kollarımi kasimi biyigimi aldırdım çıktım ama genital bölgem öylece kaldı. Altimi goremedigim için jiletlede alamıyorum. Epilasyon hamileyken asla yapmıyorlar ben napcam ? Ailem uzakta arkadaşlarım var ama o kadar yakın değiliz ve ben hayatta istemem böyle birşey. Eşimden yardım istesem sizce ne kadar doğru olur ? Eşim tiksinmez tamam canım der hemen malzemeleri getirir ama bu evliligimizi istemeden zedeler mi yani ne biliyim çok tuhaf bişey napcam akıl verin lütfen.
Hangi ayette yaziyor?Canim dinen kadin kadinin mahrem yerini göremez hatta erkek hiç göremezyani kuaför dinen olmaz yani senin helalin varken eşin o yapsın ne varki bunda eşin yapsin
Bir kadın başka bir kadının göğüslerinden diz kapağına kadar olan kısmı çıplak göremez dinen haram bunu bende biliyorum ve sohbet hocalarindan dinlemistim.Hangi ayette yaziyor?
Olsun ama kuranda gecmesi muhim olani.ben hocalara pek guvenmem.Bir kadın başka bir kadının göğüslerinden diz kapağına kadar olan kısmı çıplak göremez dinen haram bunu bende biliyorum ve sohbet hocalarindan dinlemistim.
Anladim.tamda dugun gunu bir bayanin basina gelebilecek en kotu durumlardan birini yasamissin.cok gecmis olsun.Ortada les gibi kokan bi kan yoktu pedi 2 3 saat bekletirseniz kokar tabi. Kaldıki ben yeni hasta olmuştum ortada kanlı bi ped de yoktu hanfendi sadece yeni ped takıldı. Kaldıki biz bunu hiç sorun etmedik
Hoca olucak kadar dini bilgiye sahip olan insaların kuran da gecmeyeni kendi kafalarına göre var diyip konuşcaklarini sanmıyorum. Mehmet inalın edep ya hu kitabında bu âyet varOlsun ama kuranda gecmesi muhim olani.ben hocalara pek guvenmem.
Eşim halletti canimBen ayna yardımıyla idare ediyorum sen ne yaptın karar verdinmi
Ben uyduruyosunuz demedim.ortalikta hoca diye gezen bi cok kisi ve dinimiz konusunda degistirilen cok bilgi var. bu yuzden de herkese itimat etmem demek istedim.rica etsem o bilginin gectigi ayeti veya hadisi bana yazar misin?sonucta ben de kuaforde agda yaptiriyorum.en azindan yaptirmam dikkat ederim.M melis1978 hocalar neymiş beed biz buralarda kendimiz kafamizdan uydurmuyoruz istersen araştır canım tek kelimeyle kapatma konuyu beni güvenmiyorsan ali eren in izdivac kitabi var oradan bajabilirsin çok şeyi peygamber Efendimiz hadis olarak da belirtmiş araştır öğren biz gibileri ni güvenmiyorsan cnm işiniz e geldiği taraftan bakmayın hayata birazda kendiniz olup gerçekleri görün derim
Malesef hocayim deyip olmayani uyduran yada ayeti kafasina gore yorumlayan o kadar cok hoca var ki...Hoca olucak kadar dini bilgiye sahip olan insaların kuran da gecmeyeni kendi kafalarına göre var diyip konuşcaklarini sanmıyorum. Mehmet inalın edep ya hu kitabında bu âyet var
Neyse canım bu tür konular yasak daha konuşmayalım.M melis1978 sen en iyisi dediğim kotabi al int e ayet yazmayi pek sevmem uygunsuz kişiler görür bana yazılır günahi araştır ama unutma bizim mahrem yerimiz yüzümuzun tüy bitiminden kol bilekleri ayak topuklari dahil yani sadece yüzümüz elimiz ve topuklar hariç ayaklarimiz açık kalabilir bu halde nasıl gösterirsinizki mahrem yerlerinizi mantik olarak da düşünürseniz sevinirim
Sen dediğimi anlamamissin. Ben mecburi şeyler hastalık vs.. gibi haricinde dedim. Kusura bakmayinda durup dururken kalkıp agdami da yptirmam Pedimide kocama degistirtmem. Benim dediğimi anlayan anladı zaten. Siz nasıl anlamak isterseniz. Hastalikta ihtiyacta tabiiki eşler destek olmalı. Yazının sahibi bence çizgiyi bulamamış. Buda benim düşüncemYo hiçte acayip bi ilişki değil gayet olması gerektiği gibi. Birbirinden kıl tüy sayesinde soguyan çiftlerin sevgisi evliliği tuhaf asıl. Eşimin başına allah vermesin bişey olsa ben onun altını da temizlerim Kaldıki aynı şeyi hiç burun kivirmadan eşimde yapar ve hiç gocunmayiz. Çoğu üyenin dediği gibi boşuna mi hastalıkta sağlıkta diyoruz beni hep en güzel halimle görüp zor durumda kaldigimda ayyyyy ben yapamam ayyy tiksindim ayyy soğudum dicek bi koca bana lazım değil siz öylesini seviyosaniz bişey diyemem tabi.
Ay şekerim bence sen yazdığımdan bi halt anlamamissin. Yazdıklarım da keyfe kocama pedimi değiştiriyorum üsenip agdamida kocama yaptırıyorum felan mi anladın? Kocaman gelinliğin içinde aniden adet oluyorum, kapıda ki asistan dans müziği başlıcak çıkın hadi diye bize yapicaklarimizi söylüyor, yardım edicek birini bulamadık tek eşim var ve o yapmak zorunda kaldı. Gelinlik diyince arkası fermuarli bol bişey gelebilir aklınıza ama benim gelinliğimin üstü Jartiyer modeli 40 dugmeliydi yani giyip çıkarması en az 30 dakka bunun nesi size keyfe geldi ay kocam görmesin diye o dakka ne yapabilirdim. Tüye gelince 7. Ayıma girdim alt kısmımi göremiyorum ve doğru düzgün haraket edemiyorum agdaya gittim kasildim, tüy dökücü vajinaya kullanılmıyor ailem uzakta napim kıl içinde kalıp mikrop mu kapıyım? Bi Zahmet yardım ediversin bunun için hangi erkek karısından soguyosa boşa evlenmistir. Neyse hanfendi siz eşinize güzel gözükmek için elinizden geleni yapın benim öyle bi derdim yok benden soğur diye bi korkmda yok bu korkuları anca evliliğinden emin olmayanlar yaşar.Sen dediğimi anlamamissin. Ben mecburi şeyler hastalık vs.. gibi haricinde dedim. Kusura bakmayinda durup dururken kalkıp agdami da yptirmam Pedimide kocama degistirtmem. Benim dediğimi anlayan anladı zaten. Siz nasıl anlamak isterseniz. Hastalikta ihtiyacta tabiiki eşler destek olmalı. Yazının sahibi bence çizgiyi bulamamış. Buda benim düşüncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?