- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.613
- 798
- Konu Sahibi Eflatun1234
Ben sprey olanlarin bir zarar vermedigini dusunuyorum. Tabi kaliteli bir marka alman lazim.Tüy dökücü vajinaya kullanilmiyormus canım bazı üyeler öyle yazmış arada kaldım napcam diye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sprey olanlarin bir zarar vermedigini dusunuyorum. Tabi kaliteli bir marka alman lazim.Tüy dökücü vajinaya kullanilmiyormus canım bazı üyeler öyle yazmış arada kaldım napcam diye.
zararlı evet kimyasaldan da bebek etkilenebilir binde bir ihtimal bile olsa ah keşke dememek için uzak durmak lazım, ağda da riskli çok agrıdan acıdan bebek yıne rahatsız oluyor en iyisi jilet onu da eşiniz halleder , eşinde sıkıntı yokta sen utanıyosun bence ya yanında hiç mi komşu kızı falan yok ne bilim çok yalnız buldum seni .Çok mu zararlı vajinal bölgede? Ya ben nasil kurtulcam bu kıllardan allahimm
vajine için de tüy dökücüler var daha önce kullanmıştım ama kimyasallar nedeniyle bebeğe zarar verebilir.Eşimde hiç bişey demez tamam canım uzan ben geliyorum eşyaları alıp der. Ama ben yinede bi soruyu dedim gerçi sormamada gerek yokmuş çünkü bi çözüm bulamadım tek tüy dökücü önerildi oda vajinaya kullamiyormus. Mecbur eşimden isticem
Canım pro uye olanlar konuların altında görüyormuş bende yeni kesfediyom daha![]()
Yok yakın arkadaşlarım var ama onlarada 2 senedir arkadaşız ve kapalılar belim açılsa bakmazlar kapayana kadar.zararlı evet kimyasaldan da bebek etkilenebilir binde bir ihtimal bile olsa ah keşke dememek için uzak durmak lazım, ağda da riskli çok agrıdan acıdan bebek yıne rahatsız oluyor en iyisi jilet onu da eşiniz halleder , eşinde sıkıntı yokta sen utanıyosun bence ya yanında hiç mi komşu kızı falan yok ne bilim çok yalnız buldum seni .
Valla çok büyük dert oldu bu kıllar :))Ayni dertten muzdarip ben ::)
Jiletten baska birsey kullanmadim 10 yildir
kokleri tahmin et :)
Bacaklara ulasmak hayal
minik tabure alicam...
Aynen...epilasyon yaptirmadigima o kadar pismanim kiValla çok büyük dert oldu bu kıllar :))
Çok güzel bişey değil ama ilişki zedeleyip aman allahım çok iğrenç soğudum denecek bişey de değil. Tut ki esine felç indi paran yok aileler de yardım etmiyor adama altına yap üstüne oturmu diceksin:) ikiside mecburiyetten yapılan seylerDugun gunu ped degistiren adam epilasyonu siradan bisey gibi yapar
Cok sasirdim ben bu ped olayina cok asiri igrenc degilmi yaa o gun zedelenmediyse dahada hic zedelmez galiba ya
Bende istemezdim ama o zaman başka şansım yoktu. Zaten çok normal gelse buraya konu açmam eşimden yardım istemem doğru mu diye. Lütfen bana markasını verirmisin kullandığın ürünün. Bide sen ağda mi yapıyordun yoksa jilet mi kullanıyorsun? Ben jilet kullanıyorum kıl köklerim çok sertlesmis yinede temizlermi
Bu tamamen temizliyor yani öylemi canimben bunu kullandım canım
ben bunu kullandım. dediğim gibi, vajinaya sıçramaması lazım. bunun içinde peçete ile orayı iyice kapamalısın. alt kısımlarada eline püskürtüp sürebilirsin. zaten sıvı su gibi birşey. ben de çok yıllar önce jilet kullandım. kıl köklerim sert. yanlız su ile temizlerken kabak lifi ile hafif masaj yapar gibi temizle. o zaman ağda ile almışsın gibi oluyor
Eki Görüntüle 1717905
Anladım o zaman sıkıntılı bir durum tabi. Annenden falan istesenCanim bebek olmadan önce agdaya gidiyordum ama iki üç kere jilet yaptım köklerim çok saglamlasti bugün denedim ama çok kasılinca bebek tekmeyelemeye başladı kalkmak zorunda kaldım. Bayan bole böyle olmaz sen ağda yaptırma dedi
Gerçekten bende pişmanım yok ya alırım o kadarda şişmem dedim ama 26. Haftada 13 kilo aldım karnim kocaman oldu valla ayaktayken bacaklarımin üst kısmını bile görmüyorum:)))))Aynen...epilasyon yaptirmadigima o kadar pismanim ki
Ani bir erken dogumda rezil olcam hastanedekilere![]()
evet güzel temizliyor. eğer kıl köklerin çok sert ise biraz daha uzun bekletebilirsin. üzerinde nasıl yapacağın yazıyor zatenBu tamamen temizliyor yani öylemi canim