yazarken bile utandım ama mecbur sorucam

Nasil yaptiracaksin ki esine? Hemde jiletle. Ben korkarim sahsen. Keser falan yanlislikla. Bence tuy dokucu kullan. O kadar da zararli olacagini sanmiyorum. Simdi jilet kullanirsan iyice kil koklerin guclenecek.

Yazildimi bilmiyorum
Benim onerim ayna kullanmaniz yonunde
Agda caninizi yakiyorsa da aynadan yardim alarak jilet yada tuy dokucuyle idare edin

Dişini sıkıp dayanmaya çalışsaydın keşke o_O Bence eşinden isteme ben istemezdim, en iyisi kuaför tertemiz. İster istemez eşinde bi tiksinme olabilir bence normal olarak. Ben bile nefret ediyorum kıl tüy işlerinden :KK53:
Canim bebek olmadan önce agdaya gidiyordum ama iki üç kere jilet yaptım köklerim çok saglamlasti bugün denedim ama çok kasılinca bebek tekmeyelemeye başladı kalkmak zorunda kaldım. Bayan bole böyle olmaz sen ağda yaptırma dedi

[QUOTE="-izabel-, post: 44085442, member: 69TACH]1717830[/ATTACH] ziyaretçilere bakın sayın üyeler :KK53:[/QUOTE]
İzabel sen nerden görüyon onları . Ben niye göremiyom :KK53:

Kan kan kokmustur yahu, düğünde regl olmak ne hem tarihi ayarlamadınız diyelim hapı var bunun nasıl rahat ettin
ne alaka Allah aşkına güya ben de adetime göre ayarladım, sonra adetim stresten birkaç gün gecikince gayet de düğün günümde adetin 3. müydü 4. günü müydü neydi , gayet olabiliyor.
biyonik değiliz insanız yani

Benim oğlan çok haraketli asagida taşıyorum sağına yatınca bile tekmeleri sertleşiyor. Bide içime çekip egilirsem heralde kafayı yer:) ben eşime ağda yapıyorum yani göğüs kolları ve ellerine oda bana yardım edicek 1 2 kere mecbur. Çünkü gerçekten başka çarem yok ağda yaptiramadim altimi göremiyorum ailem uzakta doğumda annem gelicek ama 3 ay daha bekleyemem mikrop kaparim
bence bisey olmaz ama sen bilirsin tabi :)

Nasil yaptiracaksin ki esine? Hemde jiletle. Ben korkarim sahsen. Keser falan yanlislikla. Bence tuy dokucu kullan. O kadar da zararli olacagini sanmiyorum. Simdi jilet kullanirsan iyice kil koklerin guclenecek.
Tüy dökücü vajinaya kullanilmiyormus canım bazı üyeler öyle yazmış arada kaldım napcam diye.

eşin görmesin öyle kıllı kıllı yahu... al bi tüy dökücü krem. ömür boyu hatırlar o görüntüyü valla :)
Valla benim eski sevgili bir yaz günü kameradan az uzamış koltuk altımı hafiften görmüştü.Çok bile değildi.Çok ayıplamıştı birkaç kez de söylemişti.Ben çok temiz tutarım demişti. Halbuki beni ilgisizliğiyle çok üzüyordu,Kendimi bırakmıştım.Bunu söylediğimde de herşey için beni suçlama demişti.Belki ondan soğudu benden.

ne alaka Allah aşkına güya ben de adetime göre ayarladım, sonra adetim stresten birkaç gün gecikince gayet de düğün günümde adetin 3. müydü 4. günü müydü neydi , gayet olabiliyor.
Bende düğün günü tekrar oldum zaten gerçekten stres hormonlarimi bozmustu

[QUOTE="-izabel-, post: 44085442, member: 69TACH]1717830[/ATTACH] ziyaretçilere bakın sayın üyeler :KK53:
İzabel sen nerden görüyon onları . Ben niye göremiyom :KK53:[/QUOTE]
Canım pro uye olanlar konuların altında görüyormuş bende yeni kesfediyom daha Hoppa

Bikaç gün öncesi sonrası olmamalı işte, ben alaka kurdum cevap yazmak zorunda değildin neticede sana yazılmış birsey yok ortada

Valla benim eski sevgili bir yaz günü kameradan az uzamış koltuk altımı hafiften görmüştü.Çok bile değildi.Çok ayıplamıştı birkaç kez de söylemişti.Ben çok temiz tutarım demişti. Halbuki beni ilgisizliğiyle çok üzüyordu,Kendimi bırakmıştım.Bunu söylediğimde de herşey için beni suçlama demişti.Belki ondan soğudu benden:KK43:
kıldan tüyden meseleden soğucaksa soğusun zaten.

Valla benim eski sevgili bir yaz günü kameradan az uzamış koltuk altımı hafiften görmüştü.Çok bile değildi.Çok ayıplamıştı birkaç kez de söylemişti.Ben çok temiz tutarım demişti. Halbuki beni ilgisizliğiyle çok üzüyordu,Kendimi bırakmıştım.Bunu söylediğimde de herşey için beni suçlama demişti.Belki ondan soğudu benden:KK43:
Benim eşimin öyle takintilari yok canım utandigimda ben senin kocanım insanız bişey olmaz der hep tabi koltuk altimi öyle görmedi ne bilim burnum akmistir gaz cikarmisimdir:)

merhaba, öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun.
biz de eşimle sizin gibiyiz. tiksinmeyiz. burada yapılan aaa pedinizi mi değiştirdi aa hayatta olmaz yorumlarına takılmayın.
herkes ilişkileri kendi vizyonunda değerlendiriyor. kendimi size yakın hissettim. ben olsam bunu eşimden isterdim ve eşim hiç ayyy bu ne diyor demeden de bunu yapardı. rahat olun

Benim eşimin öyle takintilari yok canım utandigimda ben senin kocanım insanız bişey olmaz der hep tabi koltuk altimi öyle görmedi ne bilim burnum akmistir gaz cikarmisimdir:)
Bizde sizin gibiyiz canım hiç çekinmeyiz iğrenmeyiz birbimizden. Ben bu konuda çekinmeden yardım isterim açıkçası.

Yine de çaresi var yaa.Kuaför daha iyi yapar bu işi.Mecbur olursa tmm yapar da.Gereksiz yere sınırları zorlamamak lazım.

merhaba, öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun.
biz de eşimle sizin gibiyiz. tiksinmeyiz. burada yapılan aaa pedinizi mi değiştirdi aa hayatta olmaz yorumlarına takılmayın.
herkes ilişkileri kendi vizyonunda değerlendiriyor. kendimi size yakın hissettim. ben olsam bunu eşimden isterdim ve eşim hiç ayyy bu ne diyor demeden de bunu yapardı. rahat olun
Eşimde hiç bişey demez tamam canım uzan ben geliyorum eşyaları alıp der. Ama ben yinede bi soruyu dedim gerçi sormamada gerek yokmuş çünkü bi çözüm bulamadım tek tüy dökücü önerildi oda vajinaya kullamiyormus. Mecbur eşimden isticem

Back
X