- 14 Mart 2010
- 7.928
- 6.849
- 723
- Konu Sahibi Eflatun1234
O degilde genital bölyeye tüy dökücü krem uygulaniyormuydu ya hu? Pakete uygun degil yaziyor benmi yanlis biliyorum?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı fikirdeyiz sizinleŞahsi fikrim az gizem olmalı çiftler arasında, biz 13.yıla girmek üzereyiz tamam koluna sümüğümü silmisligim falan var ama fazla da asker arkadaşı gibi olmamak lazım, ben erkeklerin normal.doğuma girmesine de karşıyım misal, şimdi olmasa ilerde sıkıntı olabilir,ha hastalık olur neyse
Aynen haa81 ziyaretçi pusuda mı bekliyorlar bilmem, yarın gene haberlerde bulucaz kendimiI
Ne yaptım ben ya heralde çok kötü bişey yaptımbacım naptin yaaa sen.
![]()
Aynı ay içinde iki kere adet oldum düğün günü adet oldum tekrar. Gelin odasında çıkmayı beklerken bi baktım alttan bişeyler akıyor eşime Ablami acil bul bana dedim 10 dakka sonra geldi yok hiç biyerde dedi. Bende benzinlikten bed almasını istedim ve mecbur o ped taktı aslında değiştirmedi ama iç çamaşırım genital bölgem kan icindeydiKan kan kokmustur yahu, düğünde regl olmak ne hem tarihi ayarlamadınız diyelim hapı var bunun nasıl rahat ettin
Yavrum aşagisi ziyaretçi kayniyo o kadar şeeetme boşverAynı ay içinde iki kere adet oldum düğün günü adet oldum tekrar. Gelin odasında çıkmayı beklerken bi baktım alttan bişeyler akıyor eşime Ablami acil bul bana dedim 10 dakka sonra geldi yok hiç biyerde dedi. Bende benzinlikten bed almasını istedim ve mecbur o ped taktı aslında değiştirmedi ama iç çamaşırım genital bölgem kan icindeydiistemezdim ama mecburdum gerçekten
Ay midem kalktı. Benimki de iğrenmez bişeyden ama o gelinliği çıkarırdım yine de değiştirtmezdim.![]()
bence kıl işi daha masum. Bunu da yapar ped değiştiren adam.
Tabıkı aynı şey değil ama elimden bişey gelmedi o zaman mecburduk. Onun dışında tabiki eşimden öyle bi yardım istemedimValla bu sizin düşünceniz ikisi aynı şey değil benim gözümde
Hanfendi sorun ağda yaptiramiyorum konumda yazdım ağda masasından kasildigim için bugün kalktım. Sorun ne ağda yaptirabiliyorum ne alt kısmı mi gorebiliyorumkaldım ortada
Biri bizi gözetliyorYavrum aşagisi ziyaretçi kayniyo o kadar şeeetme boşver
ailem bana uzakta doğumda annem gelicek 3 ay daha böyle nasıl beklerim mikrop kapadim vallaAyy ben de eşimden isteyemem bunu.
Boşver sizin samimiyet ped değiştirme ile kalsın bence.
Annen, kardeşin falan yardım etse daha iyi :)