yazdııım gece uyandırdım oğlanı uykusundan :) faceye girdirdim veee kızlarrr

Çok ince eleme,çok derine inme canım.Biraz da oluruna bırak.Kendin gibi davran,doğal ol bence en iyisi bu.Sen iyi niyetle,sevgin ile yaklaş ta,karşındaki öyle böyle düşünürse de,kıymet bilmezse de ona vebali.Herşey kısmetle,yazılmış ne ise o olur.Eğer kısmetinde yoksa sen önüne dünyaları da sersen olmaz;kısmetse bir bakmışsın su akmış,yolunu bulmuş.Hayırlısı olsun canım.

Kızlar gelişmelerden haberdar edeyim sizi faceden hic ben yazmıyorum dayanamayıp hrp 3 gündür kendisi yazıyor :) biseyler soruyor sonra ben muhabbete ilgi gösterince bnde soru sornca yoğnlasınca geri cekiyor kenidi amacı ne bunu bide hep bni kıskandırmaya calısıyor su kız söyle yaptı bna su kızı ayarlamaya calıstılar gibi :) beni istemeye gelenleri bi anltmaya baslıcam kıskandırmayı görcek ama böyle seylere girmeyim diyorum. gayet normal mesafeli bazende yakın konusuyorum serbetine göre. başka suan önerebilceğiniz birsey varsa bana iyi olur. Öğütlerinize göre davranıorum ve tuttu gibi ama yazınca biraz cok mu yazıyorum ne onuda cözümlersem daha iyi olucak.

şimdi bidaha yaptı bende bastım bugun ex kayınvaldem yine üsteledi evlenme isini tanısın diye dedi dedim ki gercektende bugun öyle olmustu cok pis mort oldu lafı kısa tutuyor simdi :)))) napim o kaşındı