Ay canim yaa bence bu oglanda seni seviyoryoksa kimse gece uykusunu bolup face e girmez. Buarada izmirliyim bende.
Bende nisanlimla uzak iliski yasadim universitede tanistik biz univ.bitti birbirimize uzak yasadik hep. Su gidip yanina sarilsam koklasam dusuncesiyle gecti koskoca 6 yilim :-(
Bizde univden sonra ayrildik. Hep kader bizi biyerde bulustursun diye dua ettim. Ne oldu biliyomusun sevgilim askerligini izmirde hemde benim yarim saat uzagimda yapti. surekli yanina gidiyodum gormeye. Ordan sonra isler ilerledi ve biz 4 sene sonra aramizda daglar yollar olmasina ragmen nisanlandik ve suan cok mutluyuzumarim sizin sonunuzda boyle olur.
Bu gelişmeyi 2 saat önce açtıgın konuna da yazabilirdin.An be an gelişmeler için konu açmak ??
ayy ne güzel karşılklı aşk kokusu yoğun bir şekilde var. ve evet siz çıkıyorsunuz..
Haklısınız ama yeni üyeyim üstüne üstlük, heyecandan ölüyordum. İlk defa böyle cesaretli yazdım.. Ölsem yapamazdım, burdaki tavsiyeler olmasaydı onun verdiği bi yandan heyecan, bi yandanda site bakıma girdi, yazarken görülmez yeni gelişmeler diye düşündüm, Gelişmelerden haberdar edin bizi, demişlerdi allah razı olsun, sabırla dinlediler beni.. 3 4 konu açmak 3 günde biraz saçmaydıi kusura bakmayın kirlilik yüzünden.
önemli deil konu açmak yasak da deil boşver anlıyorum seni hadi hayırlısı olsun bırakma peşini saldırsabılrı ol olgun sakin ol ailene bu sakinlikle ne kadar kararlı bi şekilde onu istediğini anlatki desinler yook bu kız kopmayacak ondan napalım ne hali varsa görsünler
önemli deil konu açmak yasak da deil boşver anlıyorum seni hadi hayırlısı olsun bırakma peşini saldırsabılrı ol olgun sakin ol ailene bu sakinlikle ne kadar kararlı bi şekilde onu istediğini anlatki desinler yook bu kız kopmayacak ondan napalım ne hali varsa görsünler
Her bir cevabınızda karşı tarafa ayar vereceğinizi, süründüreceğinizi ifade etmenizi anlayamıyorum bir türlü. Kim öğretti size bunu bilmiyorum ama ilişkiler de sürekli ayar yiyen sürünen bağlı olmuyor karşı tarafa. Aksine karşı tarafa ne kadar kıymetli ve değerli olduğunu hissettirirseniz ilişkiniz uzun soluklu olur. Böyle hem çaba sarfedip hem bulunmaz hint kumaşı gibi davranmaya karşı tarafın çok da dayanabileceğini sanmam . Bence her şeyden önce siz bu bakış açınızı değiştirin. Kimse vazgeçilmez değildir unutmayın
Yaralarınızı onarmak yerine yaralamayı düşünmeyi yanlış buluyorum. Haklı olduğunuZ pek çok konu vardır elbette ama bunu yumuşaklıkla söyleyebildiniz ölçüde vicdanı harekete geçer. Diğer türlü hep başa dönersiniz. Bu arada elbette hatırlayacaktır kaldı ki yazılı bir konuşma bu. Ama erkekler bizim gibi değiller her dakika problemi düşünmezler. Biraz sürece zamana yayın kaldı ki evliliği de düşünmüyorsunuz yakın zamanda tükenip tketmeyin derim ben
Kusuruma bakmayın, heyecanla ne yazdığımı bilemedim gece elim titriyordu, pekte alışık değilim forumda yazmayada yeni üyeyim. Zamanla daha düzenli yazarım ayrı ayrı başlık açtığım için, kusuruma bakmayın. Heyecandan belki akıl veren insanlar görmez diye, açtım ama bu konu haricinde başka bir konuya, değinmedim. Konular biraz bağlantılı evet. Bunları silip ilk baslıkta mesajlarımı toplayabilirim kusuruma bakmayın, heyecanıma verin.
Yazdım sınavın nasıl gecti diye iyi gecti flan dedi böyle bi kac konustuk soğuk konustu ayar oldum bende anlasıldı senin konusasın yok önemsendiğimz yok demekki gece yalnış sanmısım kb iyi günler yazdım flan dedim oda dur pek öyle sayılmaz flan dedi sonra ozaman konusma böyle akıtırım pekmezini diye espriye vurdum sonra yine bi soğukluk bi kendini geri cekme havaları ama bende böyle diyince vites yapıyor amacı ne bunun valla boğucam ya
Çek kendini geri o ana gelicektir yüksek ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?