Merhaba arkadaşlar daha öncede söylediğim gibi sevgilimde sadece akşamları iş çıkışı Konuşmak beni bunaltıyor artık gündüzde kısa da olsa Konuşmak istiyorum ama biz konuşmaya başladık mı telefonu kapatmıyoruz..
Artık bu duruma da alıştım sevgilim ilgisiz değil akşam da olsa konışuyoruz fakat bi Tartışma olduğunda aramızda sorunun halledilmesi de taa ertesi gün Akşamı buluyor bari sorun olduğunda gün içinde konuşup halledelim dimi..
Ve bn buna kırgınım çok önemli bişey değil ve bu bana 2 gündür doğru düzgün yazmadı konuşmadık sebebi de abisi gelmiş zaten abisiyle sık sık görüşüyorlar.. Bn bekledim dün yine doğru düzgün konuşmayınca şu Mesajı yazdım...
Bana ayırıcak hiç mi vaktin yok ?
Sürekli böyle mi olucak ?
Ben böyle hır gür istemiyorum
karşılıklı anlayış huzur istiyorum..
Sürekli bi tarafın istekleri doğrultusunda olmuyo
Ve sorunlarımızı halledemiyoruz
Ben bazı şeyleri görmezden gelip devam edemiyorum
Seninle iletişim problemi yaşıyoruz problemler konuşulmadan geçildiği için ufacık bi olayda bile patlak veriyo artık
Ben sevdiğim insanla istediğim zaman konuşamıcaksam sıradan bi insandan farkı yok benim için
Ya da sesini duymak konuşmak istediğinde sürekli karşı tarafa bağlı kalmak o ne zaman isterse ancak o zaman konuşabilmek hiç hoş değil..
Bu durumdan hoşnut değilse insan bi yerde olmasa da başka ufacık büyütülmicek bişey de bile karşı tarafa tepki gösterebiliyo geçenki mesele de olduğu gibi çünkü bazı şeyler birikiyo..
Açıkça söylemek istiyorum
Zaten yeterince açık yazdığımı düşünüyorum
Ama duygularımı saklayamıcam
Sen bana karşı vurdumduymaz oldukça aramıza soğukluk giriyo
Senin yapıcı yaklaştığını düşünmüyorum demek ki için rahat bilmiyorum ben rahat olamıyorum çözmek istiyorum ama sen de bu yok geçende söyledim aynısını tenezül edip bakmıyosun bile dün öyle bugün öyle..
Buraya giriyorum unutmaya çalışıyorum ama sen bakmıyosun bile..
Bundan sonra benden bişey bekleme sana karşı çok kırgın hissediyorum...
Sizce ağır mı olmuş arkadaşlar bu yazdıklarım?
Kusura bakmayın uzun oldu kızlar ama paylaşmaya ihtiyacım var..
Gece yazdım..diyorum ya beyefendiye akşamdan Akşama bakıyorNE CAVAP VERDİ PEKİ
Üniversite'de okuyorumLinda calisiyor musun, okul vs?
Sanki evde tüm gün bu çocuğa sarmis gibisin ya.
Kırgınız zaten insan Yapıcı olur halleder sorunu 2 gündür yazmadı doğru düzgün sadece nasılsın iyi misin tamam abisi sanki ilk defa geliyor daha iki gün önce birliktelerdiKendini ifade etmenin bedeli ağır konuşmak olacaksa, bırak olsun bence.
Ha bana sorarsan meseleniz bu kadar büyük bir mesele değilmiş. Ama madem ki sen bu kadar yıprandın bu konuda, önemli olan seni anlaması.
Aç ağzını yum gözünü ben arkandayım.
Neden bn mi suçluyumlinda ayrıl şu çocuktan azat et gözünü seveyim valla ben şiştim senden bu çocuk nasıl duruyor ki
NedenSevgilinin yerinde olsaydım senden ayrılırdım.
valla senin için normal desem daha ne tür sorular soracaksın diye beklerim yeminle..linda dur artık görümceyi hastaneye götürdü diye çatladın akşamları arıyor anasını babasını arıyor diye çatlıyorsun ailesinin yanında rahat konuşamıyor diye çatlıyorsun az dur da ..ama dost acı söyler ben sana bu kadar tahammül edemezdim ama herkesin bi sabrı var bence sen şu an uzatmaları oynuyorsun ve mesajına cevap vereyim..Neden bn mi suçluyum
Sevgilinizle tartışsanız iki gündür hiç doğru düzgün yazmasa sadece nasılsın iyiy misin yazsa
Bu normal mi
Normal mi buaçık konuşayım, o kadar yazı, "beni terket, bana ne yapsan yaranılmaz." gibi okunacak.
ha umarım öyle olmaz ama "benim bazı tanıdıklarım var sevgilileriyle iki saat konuşmazsa küsüyorlar" kafasını acilen bırakman lazım.
Üniversite'de okuyorum
Takma değil insan bi sorun olduğunda da mi aksamı bekler ya sinir oluyorum
bıkmış olabilir mi?Neden bn mi suçluyum
Sevgilinizle tartışsanız iki gündür hiç doğru düzgün yazmasa sadece nasılsın iyiy misin yazsa
Bu normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?