Yazdıklarımın aynısını kopyaladım..fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar?

linda20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
1.431
565
148
Ev arkadaşımla sorub

Bana ayırıcak hiç mi vaktin yok ?
Sürekli böyle mi olucak ?
Ben böyle hır gür istemiyorum
karşılıklı anlayış huzur istiyorum
Ya da sesini duymak konuşmak istediğinde sürekli karşı tarafa bağlı kalmak o ne zaman isterse ancak o zaman konuşabilmek hiç hoş değil..
Bu durumdan hoşnut değilse insan bi yerde olmasa da başka ufacık büyütülmicek bişey de bile karşı tarafa tepki gösterebiliyo geçenki mesele de olduğu gibi çünkü bazı şeyler birikiyo..
Açıkça söylemek istiyorum
Zaten yeterince açık yazdığımı düşünüyorum
Ama duygularımı saklayamıcam
Sen bana karşı vurdumduymaz oldukça aramıza soğukluk giriyo
Senin yapıcı yaklaştığını düşünmüyorum demek ki için rahat bilmiyorum ben rahat olamıyorum çözmek istiyorum ama sen de bu yok geçende söyledim aynısını tenezül edip bakmıyosun bile dün öyle bugün öyle..
Buraya giriyorum unutmaya çalışıyorum ama sen bakmıyosun bile..
Bundan sonra benden bişey bekleme sana karşı çok kırgın hissediyorum...
Sizce ağır mı olmuş arkadaşlar bu yazdıklarım?
Kusura bakmayın uzun oldu kızlar ama paylaşmaya ihtiyacım var..

Son düzenleme:
NE CAVAP VERDİ PEKİ

ağır değil ama sevgilinizin bunalması an meselesi,abisi varken konuşmak istememesi doğal,eşim bekarken ablası falan gelirdi bizde konuşmazdık,ne dertler var bunlar ufacık şeyler,hepte senin konuna denk geliyorum : )

Kendini ifade etmenin bedeli ağır konuşmak olacaksa, bırak olsun bence.
Ha bana sorarsan meseleniz bu kadar büyük bir mesele değilmiş. Ama madem ki sen bu kadar yıprandın bu konuda, önemli olan seni anlaması.
Aç ağzını yum gözünü ben arkandayım.

Kırgınız zaten insan Yapıcı olur halleder sorunu 2 gündür yazmadı doğru düzgün sadece nasılsın iyi misin tamam abisi sanki ilk defa geliyor daha iki gün önce birliktelerdi

linda ayrıl şu çocuktan azat et gözünü seveyim valla ben şiştim senden bu çocuk nasıl duruyor ki
Neden bn mi suçluyum
Sevgilinizle tartışsanız iki gündür hiç doğru düzgün yazmasa sadece nasılsın iyiy misin yazsa
Bu normal mi

Sevgilin ne iş yapıyor?
Bana bu durumlar çok saçma geliyor.
Oldu da başına bi iş geldi! Kaza geçirdin. Beyfendinin akşam mı haberi olacak?

Üzerine düşme. Düştükçe tepene çıkar.

Neden bn mi suçluyum
Sevgilinizle tartışsanız iki gündür hiç doğru düzgün yazmasa sadece nasılsın iyiy misin yazsa
Bu normal mi
valla senin için normal desem daha ne tür sorular soracaksın diye beklerim yeminle..linda dur artık görümceyi hastaneye götürdü diye çatladın akşamları arıyor anasını babasını arıyor diye çatlıyorsun ailesinin yanında rahat konuşamıyor diye çatlıyorsun az dur da ..ama dost acı söyler ben sana bu kadar tahammül edemezdim ama herkesin bi sabrı var bence sen şu an uzatmaları oynuyorsun ve mesajına cevap vereyim..
ben erkek arkadaşın olsam tamam linda bitti hadi hoşçakaldan başka cevap yazamazdım

Normal mi bu
Bn mi abartıyorum
Insan sevdiğiyle kırgın olmaya dayanabilir mi
Iki gündür doğru düzgün yazmadı aramayı geç

Üniversite'de okuyorum
Takma değil insan bi sorun olduğunda da mi aksamı bekler ya sinir oluyorum

Ben bir hafta bekliyorum. Kusura bakma ama Hele sevgilimin senin gibi basimi yiyecegini biliyorsam bir ay bile beklerim .. Git gez toz eglencene bak ya. Sorunsa sorun... Elbet arar buluşur konuşursunuz.

Büyütme her şeyi bu kadar.

Sevgiliyken sürekli konuşma taraftarı değilim ama bir kural gibi sadece aksamdan aksama konuşmakta çok garip bence
Tamam akşamları uzun konuşursun ama gün içinde bir mesaj atacak ya da 1 dk sesini duymak için arayacak maillerine bakacak zamanı olmaz mı insanın???
Bir ihtiyacınız olsa ya da dertlesmek isterseniz hayayınızla ilgili birşey danışacak olsanız akşamı mı bekleyeceksiniz böyle sacmalik olur mu??
Bu adam sizin istediğiniz beklediğiniz ilgiyi gösteremeyecek belli bundan sonrasının kararını siz vereceksiniz
Ayrıca mesajınızda ağır birşey de yok hissettiklerini zi yazmıssınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…