- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Öyle büyük bi sorunumuz olmadı şükür genelde konuşup konuşmama konusunda bn rahatsızlığımı dile getiriyorum bunun için.. Sevgilim bana hiç bi konuda kızmaz istemediği şeyleri her Zaman düzgün bi dille ifade eder.. Bn ona kızdığımda bile Aşkım demediğim zaman ondan bile rahatsızlık duyar kendisi tatlı dillidirÇok mu tartışıyorsunuz?
2-3 günde bir kavgaya sarıyorsa iş, konuların üzerini kapatmak isteyebilir...
Haber veririm canımBeklemekte zordur simdi :) iyi haberlini bekliyoruz
Aynen öyle çok hislerime tercüman oldunuz artık öyle yapıcam başka yolu yok ama her şeye hazırlıklıyım yoruldummmKonu sahibine fazla yüklenmekten yana değilim.
Diğer konularına da göz attım şimdi de, yani kız zaten gun içinde yazışmamayı kabullenmiş kendince uygulamaya çalışıyor. Bir sorunları olduğunda en azından adamın birkaç mesaj atmasını istemesi öyle aşırı anormal bi talep değil yahu. Adam laboratuvarda kapanıp ölümcül deneyler yapan bi bilim adamı değilse şayet.
Zaten bence konu sahibesi bu talepleri sırf şımarıklığından etmiyor. Bilinçaltı, tehlike çanlarının çaldığının farkında, o yuzden bir kaybetme korkusu sarmış, o korku itiyor kızı bunları yapmaya.
Belki abartıyor, saçmalıyor ama şımarıkça bi tavırla değil, korkuyla.
Ha bana kalırsa adam gerçekten de bıkmış olabilir, yazanlar haksız değil. Oluruna bırakman gerek artık konu sahibi, bi kere yaz, sonra ne zaman cevap verirse versin artık.
Telefondan Yazdığım için uzun tutamıyorum canım haber veririm gelişmeleri..Takipte olacağım diğer konunu biliyorum ve sana hak verdiğimi söylemiştim bir insan 5 dakikasını ayırır gün içinde lavaboya bile giderken konuşur insan yahu sevdiğimiz değil mi bu kadar mı önemli aralarda çay içmek yemek yemek bazen deli gibi elimizde telefon dolaşmıyor muyuz kesinlikle bir boşvermişlik var akşam 1 saat konuşursun 4 saat yerine ama gündüz de öldün mü kaldın mı ki çok üzücü ölsem akşama haberi olacak diyorsun o derece sinir bozucu bir mesaj arama olur muhakkak herkes için farklıdır ama normali bence bu benim için böyle olmalı daha doğrusumerak ediyorum ne yazacak bakalım
Normal mi bu
Bn mi abartıyorum
Insan sevdiğiyle kırgın olmaya dayanabilir mi
Iki gündür doğru düzgün yazmadı aramayı geç
Telefondan Yazdığım için uzun tutamıyorum canım haber veririm gelişmeleri..
Aynen öyle beni gömecekler öyle haberi olucak..
Linda calisiyor musun, okul vs?
Sanki evde tüm gün bu çocuğa sarmis gibisin ya.
Beni anlatıyorsun resmen. Ben sevgilimle 1 gün hiç konuşmayıp 2.günün akşamında sadece napıyorsun diye konuştuğumu biliyorum. O yüzden seni anlıyorum, insan önemsenmek istiyor. Onlara göre "seviyorum daha ne yapayım?" mantığı ama insan ilgi göstermediği birini nasıl sevebilirki?Artık her şeye hazırlıklıyım
Gündüz arasam açar ama kendisi de arasın istiyorum..o aramayınca bn de aramıyorum zaten ama artık canımı sıkmaya başladı bi insan bu kadar duyarsız olmamalı..tamam alıştım bu düzene ama bn kırgınım ona biliyor insan gündüz de bi şekilde konuşabilir bunun için bile akşam mı beklenir
Gündüz konuşuyoruz diye bişey yazdığımı hatırlamıyorum ben.. Ablasına takmışsınız nerden yazdım bilmiyorum bn sağlık sorunu değil ayırıcı hamile ve sevgilim gitmese de olurdu anne diğer abla da var mecbur kalsa gitmese bn git derim zaten sizinle bilmiyorum..mesele ablası değil istediği zaman vakit bulabiliyor bir beş dkda bana ayırabilir diyorum..Bence artık sevgilinizin sabrının sınırlarını zorluyorsunuz o mesaj da tüy dikebilir tüm mesajların böyle biz daraldık k bu çocuk nasıl daralmasın. Daha yeni açtığın konuda çocuk alt tarafı bir akşam arkadaşlarıyla görüşmüş şarjım az aşkım merak etme diye de mesaj atmış saat daha 21.30 bu saate kadar konuşmamak normal mi demiştin oysa konuştuğunuz zaman saatlerce konuştuğunuzu kendin söyledin bir akşam az konuşsanız ne olur, bir akşam ağabeyine zaman ayırsa aramasa ne olur gündüz hiç konuşmuyor değil sadece kısa görüşüyorsunuz ama bakın aradım mı kapatmak bilmiyoruz diyorsunuz çalışıyor bu insan. Yine başka konuda vay efendim bana zaman ayırmıyor ablasını doktora götürmüş dediniz ya bu sağlık yani gezmeye götürmedi ya çok takıntı yapmışsınız 7-24 yanınızda olamaz bu insan sorun varsa akşam da konuşulur işyerinde ayak üstü aceleye getirip konuşmak istemiyor belki. Yani sonra da burada ayrıldık diye ağlamayın çünkü sonunuz yakın.
Aynen biz her akşam mutlaka Konuşuyoruz ama insan belirli saatlerde değil de az ve arada Konuşmak istiyorBeni anlatıyorsun resmen. Ben sevgilimle 1 gün hiç konuşmayıp 2.günün akşamında sadece napıyorsun diye konuştuğumu biliyorum. O yüzden seni anlıyorum, insan önemsenmek istiyor. Onlara göre "seviyorum daha ne yapayım?" mantığı ama insan ilgi göstermediği birini nasıl sevebilirki?
Neden peki bn tepkili olduğumu bile düşünmüştümSu adamlara bu kadar cok sey yazip kendilerini bu kadar onemli hissettirmeyin yahu...
Konu sahibi yazdiklarin istedigin etkiyi yaratmayacak..yazmamalisin.bu kadar.cok sey... Cidden...
Neden peki bn tepkili olduğumu bile düşünmüştüm
Bu mu yani ?sorun kendini ifade etme biçimin, tepkili olman değil. bu kadar uzun şey gereken mesajı diğer tarafa vermez.
şunun yerine sen aradığında günüm daha güzel geçiyor deseydin arada bir, zaten konu açmayacaktın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?