Yazdıklarımın aynısını kopyaladım..fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar?

Sana onem vermiyor sen onun icin hobi gibi biseye benziyorsun sana ayiracak vakti belli kafasinda ve onundisinada cikmiyor genelde cunku hayatinin merkezinde degilsin onceligi bile degilsin senden daha onemli bocok seyy var durum buyuzden boyle ha bundan sonra naparsinn o ne der bilemem ama sabri taşacak bence er gec

Enazından laftan anlıyormuş. Benimkinde o da yoktu.

değişti falan demişsin ama değişebileceğini zannetmiyorum. Bir kaç hafta sonra aynı durumu yaşarsan şaşırmam..

Ama umarım senin dedğin gibi olmuşturda değişmiştir.

değişti falan demişsin ama değişebileceğini zannetmiyorum. Bir kaç hafta sonra aynı durumu yaşarsan şaşırmam..

Ama umarım senin dedğin gibi olmuşturda değişmiştir.
Gün içinde kısa konuşursak benim trip atmamdan korkuyormuş ya da mesajı Yarıda bırakırsa kızacağımı düşünüyormuş..Bi kaç gündür gün içinde ne yapsa yazıyor ve Arıyor..

İçimi döktün rahatsızlığımı dile getirdim..ben kısa konuşursak gün içinde kızarsın ya da Mesajı yatım bırakırsam bişey olursa trip yerim diye akşamları müsait Olmayı bekliyodum yoksa seni düşünmediğim anlamına gelmesin dedi.. Ve o günden sonra ne yapsa yazıyor ve Arıyor Konuşuyoruz gün içinde..

Çocuğun yerinde olsam, o blöfü görürdüm..

onu bunu bilmem de , erkeklere böyle uzun sitemkar mesajlar yazınca okumuyorlar arkadaşlar. Bi başını bi sonunu okuyorlar. Acı ama gerçek budur.

Sana gereksiz yuklenmısler. Bir önceki konunu bilmiyorum ama sorununu açıkça yazmışsın rahatsız oldugun konuyu belirtmissin bu ağır konuşmak degil

Iyi farkindaysa akisina birak bakalim ne olcak :)

aradı aramadı yazdı yazmadı diye takıntı yapma.aramadın konusamadık diye şikayet etme.bırak o peşinden koşsun.

yani kaçan kovalanır ,üstüne düştükçe olmaz bu işler

aynenn ya akşammları 4 saat konuşuluyormuş oğlan iyi bıkmıyorr yazık çocuğa acıdım vallahaa

ayrıl benden demiş.

Ağlıycana arayıp gönlünü alsaydı, babasının neye sıkıştırdığını anlamadım parayı bana ver maaşını harçlık al falan

bence sen haklısın arkadaşım tek sorun tlefonda çok uzun saatler konuşmanız.bir kaç dakika konuşup kapatın gündüzleride.ne büyük sorun oldu.

Adamı biraz rahat bıraksan ?
Sürekli kavga edersen garibim akşamdan akşama bakar normal

Arkadaşlar hepinize yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim..
Içimdeki her şeyi dökmem çok iyi oldu ve sevgilim değişti gün içinde ne yapsa mesaj atıyor haber veriyor ve telefonla da Arıyor konuşuyoruz..
Daha önceden aramamasının sebebi de işte olduğum için kısa konuştuğumuzda trip yemekten korkuyordum ya da mesaja geç cevap verince kızarsın diye korktum o Yüzden en müsait Olduğum sana odaklandığım zaman akşamdı dedi..

Oh be.

Çok sevindim canım herşeyden önce aranızdaki yanlış anlamaları kaldırdınız sende artık gündüz geç de cevap yazsa bir şey demezsin ve akşamları kısa tutarak konuşmaları normale dönersiniz

sevindim senin adına bana sorarsan duygularını gayet güzel dile getirmişsiniz ve bu konuyu güzellikle halletmişsin ne mutlu sana

Siz haklisiniz bence.
Diyelim ki caniniz konusmak istedi ya da kendinize ait bir sikintiniz oldu, aksami beklemek zorunda olmak cok sacma.
Ayni sekilde aranizda bir problem oldu diyelim, cozmek icin ertesi gunun aksamini beklemek sacma.
Ozel durumlar elbette olur, abisi gelmistir arayamiyabilir ama 2 gun hic konusmamak ve bunlari kurallar haline getirmek cok sikici ve bunaltici.
İnsan birlikte oldugu kisiyi cani istediginde ozlediginde arayamaz mi ya da erkek arkadasiniz tuvalete filanda mi gitmiyor, insan istrse 1 dakikasini ayirir yani, arkadasiniz kendi kendine kurallar yaratmis ve de boyle isine gelmis, cok sikici.
İyi olmus yazdiklariniz, devam ederse ben olsam aksam ona vakit ayirmazdim, devamli birsey uydururdum, bazem aynisini yasatmak lazim. Sizle aksam konusamayinca mecbur gunduz arayacak.

Cok sevindim canim adina sen de bu konusmalarda gayet rahat ol neseli ol anlayisli ol ki devami gelsin aliskanlik olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…