Enazından laftan anlıyormuş. Benimkinde o da yoktu.Sizlerin fikrini almak için yazdım buraya en tarafsız yorumu burası yapar diye düşündüm bn sadece kendi açımdan değerlendirince haklıyım ama kendimce..
Akışına bırakıyorum artık ..
Bugün o Değişti ve uzun zamandan sonra gündüz çok kez mesaj Attı haber verdi durumunu..
Gün içinde kısa konuşursak benim trip atmamdan korkuyormuş ya da mesajı Yarıda bırakırsa kızacağımı düşünüyormuş..Bi kaç gündür gün içinde ne yapsa yazıyor ve Arıyor..değişti falan demişsin ama değişebileceğini zannetmiyorum. Bir kaç hafta sonra aynı durumu yaşarsan şaşırmam..
Ama umarım senin dedğin gibi olmuşturda değişmiştir.
İçimi döktün rahatsızlığımı dile getirdim..ben kısa konuşursak gün içinde kızarsın ya da Mesajı yatım bırakırsam bişey olursa trip yerim diye akşamları müsait Olmayı bekliyodum yoksa seni düşünmediğim anlamına gelmesin dedi.. Ve o günden sonra ne yapsa yazıyor ve Arıyor Konuşuyoruz gün içinde..Yani, ben acikcasi adamin ozellikle bu kadar az gorusmesine ve bundan rahatsiz olmamasina takildim. Anladigim kadariyla bu konu sebebiyle suregelen, uzun bir tartismaniz var. Yani ayni seyleri tekrar tekrar tartismissiniz. O yuzden su an "Evet oyleyim, ne diyeyim bilmiyorum ki.." demis olmasi cok anormal degil, "Gel benden ayril" demek de degil. Ben de sozlumle zamaninda ayni konulari cok tartistim, adam zamanla artik o kadar yoruldu ki tartismaktan, ve soyleyebilecegi her seyi de soyledigi icin "Ne diyeyim ki" "Diyecek bir sey bulamiyorum" diyordu. Hakliydi da gercekten. Biz kadinlar bir problem varsa aninda cozulsun, konusulsun istiyoruz, olmayinca da asla sabredemiyoruz ustune gidiyoruz, adamlar biraz bunaliyor bunlardan, onlar daha cok ustunu kapatmaya meyilli. Kendimden de biliyorum
Dedigim gibi, tartisinca ya da uzun uzun yazilan seye kisa cevap vermesi, ne diyeyim demesi problem degil bence. Ama bu kadar az konusmak ve mama saati gibi gorusme saatlerinin olmasi vs normal degil bence bir iliskide. Sabahtan aksama bir yere kapatip, telefondan bilgisayardan uzak tutmuyorlarsa yani adami, gun icinde iki uc dakika konusulur, iki uc mesaj da atilir. Bunun olmamasi bence istisnalar disinda pek iyiye isaret degil.
Gun icinde hic konusmamak normal degil, ama her aksam 4 saat konusmak da normal degil bence bu arada. 4 saat araliksiz ne konusulabilir, bir de her aksam. Adam gorev bellemis gibi olur bir yerden sonra
Bence bi ayrılık blöfü at, şu an tam yeri ve zamanı. Ondan sonra beklersin. Madem beklicen, öyle bekle yani.
Çünkü bak, mesele diyecek bişey bulamıyo olması bile değil. Şu tavrı.
Yani resmen gel benden ayrıl diyor tavrı. Yani gerçekten sıkılmış ve sen ayrılasın diye seni kendinden soğutmaya çalışıyor olabilir demek istiyorum.
Linda bence senin nisanlinin normal huyu boyle. Deyistirebilecegini fazla zannetmiyorum. Evlendikten sonra zaten onceki buyunun cogu kayboluyor. Sana su an diyecek bir sey bulamiyorum diyen kisi, ilerde hep ilgi odagi olmak istiyorsun dunyanin merkezinde sen varsin gibi davaniyorsun diyecek muhemelen.
Ya bu adamin cok fazla deyismeyecegini dusunerek kabullen yada olmaz bu konu benim icin cok onemli diyorsan yol yakinken ayril derim.
PS: Bir cok kisinin aksine seni sevmedigini, yada senden ayrilmak istedigi icin boyleyaptigina filan hic inanmiyorum. Neden dersen benim esime cok benzettim erkek arkadasini da ondan.
Ayrilik blofu atsan belki senle suan biraz fazla ilgilenir ama ilerde gene bazi seyler ayni olur, ve sen eyer hala ayni beklentiler icinde olursan gene uzulursun.
Çocuğun yerinde olsam, o blöfü görürdüm..
Burda kabahatin cogu Linda da. Kac defa konu acti son bir kac hafta icinde. Ilk konusuydu galiba erkek arkadasim ailsiyle ayni sehirde yasamamizi istiyor nasil vazgecirebilirim, ailenle ayni sehirde yasamak istemiyorum demeden diye. Kac kisi soyledi, soylemeden acik acik konusmadan olmaz diye, israrla olmaz ben caktirmadan soyliyecem dedi durdu, cozdumu hic bilmiyorum ve zannetmiyorum. Sonra gorumcesi sen de bizi boyle davet edersin evlendi dimi diye sormus erkek arkadasina ona takildi, sonra erkek arkadasi hamile ablasini doktora goturdu diye bozuldu benle gunduz konusmuyo ama ailesiyle ilgileniyor diye. Sonra abisi gelmis onla ilgileniyor benle ilgilenmiyor diye bozuluyor. Kisacasi istiyor ki erkek arkadasi her daim onunla da olsun, bu ayri sehirlerdeyken mumkun deyil ki zaten.
Ya acik acik derdini anlatacak, yada kabullenecek. Erkek arkadasi ailesine duskun bir kisi bu her halinden belli adam zaten acik acikda soylemis. Ama lindayi da bence es gecmoiyor, her aksam 3 4 saat konusuyormus adam daha napsin ?
Beyenmiyorsa huyunu ayrilmasi en mantikli, savas vermeden de devamli burda konu acarak deyisecek seyler deyil bunlar.
Boyle sadece kendisi mutsuz olur.
Gene usenmeyip yaziyorum konusuna farkli acilardan dusunceleri gorsun belki fikri biraz deyisir diye, ama belirli sekilde dusunce yapisi var, zerre kadar konu sahibi tinmiyor, hosuna gitmiyora cevap bile vermiyor. Neyse genc bir kizi boyle seylerle uzulurken gormeye uzuldugum icin gene yazdim uzun uzun, herkes kendine eder sonucta, yapicak da bir sey yok.
Umarim herkes huzurlu yuvaya sahip olur ve mutlu olur diyeyim ve bitireyim.
onu bunu bilmem de , erkeklere böyle uzun sitemkar mesajlar yazınca okumuyorlar arkadaşlar. Bi başını bi sonunu okuyorlar. Acı ama gerçek budur.
Sana gereksiz yuklenmısler. Bir önceki konunu bilmiyorum ama sorununu açıkça yazmışsın rahatsız oldugun konuyu belirtmissin bu ağır konuşmak degil
Sanırım soğukluk girmiş bile araya. Erkek insanı sıkıntısını dile getiremediğinden mütevellit bu soylu görevi sana bahşetmiş gibi duruyor. Sen de artık bu isteğini ona altın tepside sunarsan ikiniz de rahatlarsınız kanımca. Üzgünüm ama belli ki yürümüyor.
Iyi farkindaysa akisina birak bakalim ne olcak :)
aradı aramadı yazdı yazmadı diye takıntı yapma.aramadın konusamadık diye şikayet etme.bırak o peşinden koşsun.
yani kaçan kovalanır ,üstüne düştükçe olmaz bu işler
aynenn ya akşammları 4 saat konuşuluyormuş oğlan iyi bıkmıyorr yazık çocuğa acıdım vallahaa
ayrıl benden demiş.
Ağlıycana arayıp gönlünü alsaydı, babasının neye sıkıştırdığını anlamadım parayı bana ver maaşını harçlık al falan
bence sen haklısın arkadaşım tek sorun tlefonda çok uzun saatler konuşmanız.bir kaç dakika konuşup kapatın gündüzleride.ne büyük sorun oldu.
Adamı biraz rahat bıraksan ?
Sürekli kavga edersen garibim akşamdan akşama bakar normal
Arkadaşlar hepinize yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim..Yapısı gereği o zaman normal canım bir bırak bakalım normal konuş ne yapacak dediğim gibi yakınsa yan yana görüşmeniz orada anlat telefonda çok fazla insan duygularını anlatamaz mesajlar zaten soğuk his belli değil ki
Oh be.Arkadaşlar hepinize yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim..
Içimdeki her şeyi dökmem çok iyi oldu ve sevgilim değişti gün içinde ne yapsa mesaj atıyor haber veriyor ve telefonla da Arıyor konuşuyoruz..
Daha önceden aramamasının sebebi de işte olduğum için kısa konuştuğumuzda trip yemekten korkuyordum ya da mesaja geç cevap verince kızarsın diye korktum o Yüzden en müsait Olduğum sana odaklandığım zaman akşamdı dedi..
Çok sevindim canım herşeyden önce aranızdaki yanlış anlamaları kaldırdınız sende artık gündüz geç de cevap yazsa bir şey demezsin ve akşamları kısa tutarak konuşmaları normale dönersinizArkadaşlar hepinize yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim..
Içimdeki her şeyi dökmem çok iyi oldu ve sevgilim değişti gün içinde ne yapsa mesaj atıyor haber veriyor ve telefonla da Arıyor konuşuyoruz..
Daha önceden aramamasının sebebi de işte olduğum için kısa konuştuğumuzda trip yemekten korkuyordum ya da mesaja geç cevap verince kızarsın diye korktum o Yüzden en müsait Olduğum sana odaklandığım zaman akşamdı dedi..
Cok sevindim canim adina sen de bu konusmalarda gayet rahat ol neseli ol anlayisli ol ki devami gelsin aliskanlik olsun :)Arkadaşlar hepinize yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?