Çok ince düşünür genelde kendisi her konuda böyledirGerçekten seni üzdüğü için üzülüyor olabilir gerçi bu da nadir bir durumdur ya gerçekten aşıksındır seversin bu derece karşındakini düşünürsün ya da yalandan söylersin erkeklerin yapısına uymuyor bu üzülmene üzülüyorum lafları hiç yapılarında yok çünkü biliyorum detay düşünmezler kadınların taktıkları kadar takıp yıpranmazlar yani ilginç
Çok ince düşünür genelde kendisi her konuda böyledir
Öyle yapıcam artık canım belki de ayrılmak istiyo ya da bn takıyorumYapısı gereği o zaman normal canım bir bırak bakalım normal konuş ne yapacak dediğim gibi yakınsa yan yana görüşmeniz orada anlat telefonda çok fazla insan duygularını anlatamaz mesajlar zaten soğuk his belli değil ki
Bn o ne zaman yazarsa o zaman cevap veriyorum sürekli yazmıyorum ya da aramıyorumAdamı biraz rahat bıraksan ?
Sürekli kavga edersen garibim akşamdan akşama bakar normal
Bence istese direk söyler ben sanmıyorum yine diyorum erkekler ayrılmak isterlerse gözünün yaşına bakmazÖyle yapıcam artık canım belki de ayrılmak istiyo ya da bn takıyorum
Belki beni üzülmesin diye söylemiyodur diye düşünüyorum hani diğer erkeklere bakarak daha iyiyse Ama sevmese de dün Konuşurken çoraplarını giydin mi kola içme falan demezdi herhalde ayrılmam isteyen insan bilmiyorum böyle der miBence istese direk söyler ben sanmıyorum yine diyorum erkekler ayrılmak isterlerse gözünün yaşına bakmaz
Ayrılmak isteyen ayrılırdı canım o kadar mesaj yazdın yok üzüyorum üzülüyorum demez sıkıldım bunaldım ara verelim der en azından neden seçeneği sana bıraksın ki onların doğasına ters bu durum benceBelki beni üzülmesin diye söylemiyodur diye düşünüyorum hani diğer erkeklere bakarak daha iyiyse Ama sevmese de dün Konuşurken çoraplarını giydin mi kola içme falan demezdi herhalde ayrılmam isteyen insan bilmiyorum böyle der mi
seni yeteri kadar önemsemediğini düşündüm.Merhaba arkadaşlar daha öncede söylediğim gibi sevgilimde sadece akşamları iş çıkışı Konuşmak beni bunaltıyor artık gündüzde kısa da olsa Konuşmak istiyorum ama biz konuşmaya başladık mı telefonu kapatmıyoruz..
Artık bu duruma da alıştım sevgilim ilgisiz değil akşam da olsa konışuyoruz fakat bi Tartışma olduğunda aramızda sorunun halledilmesi de taa ertesi gün Akşamı buluyor bari sorun olduğunda gün içinde konuşup halledelim dimi..
Ve bn buna kırgınım çok önemli bişey değil ve bu bana 2 gündür doğru düzgün yazmadı konuşmadık sebebi de abisi gelmiş zaten abisiyle sık sık görüşüyorlar.. Bn bekledim dün yine doğru düzgün konuşmayınca şu Mesajı yazdım...
Bana ayırıcak hiç mi vaktin yok ?
Sürekli böyle mi olucak ?
Ben böyle hır gür istemiyorum
karşılıklı anlayış huzur istiyorum..
Sürekli bi tarafın istekleri doğrultusunda olmuyo
Ve sorunlarımızı halledemiyoruz
Ben bazı şeyleri görmezden gelip devam edemiyorum
Seninle iletişim problemi yaşıyoruz problemler konuşulmadan geçildiği için ufacık bi olayda bile patlak veriyo artık
Ben sevdiğim insanla istediğim zaman konuşamıcaksam sıradan bi insandan farkı yok benim için
Ya da sesini duymak konuşmak istediğinde sürekli karşı tarafa bağlı kalmak o ne zaman isterse ancak o zaman konuşabilmek hiç hoş değil..
Bu durumdan hoşnut değilse insan bi yerde olmasa da başka ufacık büyütülmicek bişey de bile karşı tarafa tepki gösterebiliyo geçenki mesele de olduğu gibi çünkü bazı şeyler birikiyo..
Açıkça söylemek istiyorum
Zaten yeterince açık yazdığımı düşünüyorum
Ama duygularımı saklayamıcam
Sen bana karşı vurdumduymaz oldukça aramıza soğukluk giriyo
Senin yapıcı yaklaştığını düşünmüyorum demek ki için rahat bilmiyorum ben rahat olamıyorum çözmek istiyorum ama sen de bu yok geçende söyledim aynısını tenezül edip bakmıyosun bile dün öyle bugün öyle..
Buraya giriyorum unutmaya çalışıyorum ama sen bakmıyosun bile..
Bundan sonra benden bişey bekleme sana karşı çok kırgın hissediyorum...
Sizce ağır mı olmuş arkadaşlar bu yazdıklarım?
Kusura bakmayın uzun oldu kızlar ama paylaşmaya ihtiyacım var..
Ayril benden beni kurtar, cunku yapmaya benim vicdanim elvermiyorayrıl benden demiş.
bazen sadece kadınlar değil erkeklerde eziyeti sever hale geliyorlar ,bunlar evlenir evlenirde artık işteAyril benden beni kurtar, cunku yapmaya benim vicdanim elvermiyor. Saka bir yana ortada sorun yokken konu sahibi bu gidisle hayati hem kendine hem sevgilisine zehir edicek. Evlendikten sonrasi acacagi konularindusunemiyorum.
Allahım ya gerçekten erkekler farklı hiç anlamıyorum..Yazdığındq ağır birşey yok .Güzelce duyguları söylemiş.Ama erjekler nasıl yaratıklar beyinlerini görnek isterdim Ama farklı farklılar onlar da.Benimki hiç konuşmaz anladık da vari kamerada yüznü göstersin istedşm onu da yapası yok .Ben terjedeli bir ayı geötş.Arada aradı üçgündür ses yok;(
Bence istese direk söyler ben sanmıyorum yine diyorum erkekler ayrılmak isterlerse gözünün yaşına bakmaz
umarım öyledir canım ya bakalım görücez..Bence istese direk söyler ben sanmıyorum yine diyorum erkekler ayrılmak isterlerse gözünün yaşına bakmaz
umarım öyledir canım ya bakalım görücez..
Bana hiç kıyamayan adam kızsa bile aşkım diyen dün sessizce bir iki defa dedi..Ben ona kzıdığım zaman aşkım demedim diye ağlamaklı olur sesi düşün daha pazartesi günü öyleydi..
Aynen öyle canım ama ilk defa korkuyorum ayrılmaktanAnlattığın gibiyse oldukça kırılgan alıngan duygusal bir yapısı var o zaman tepkileri normal canım
İnşallah öyle olmaz canım güzel düşün bence eğer varsa da kaderin de bazı şeyler kısmet kısmetten öteye köy yok demişler herşeyin hayırlısı kendini üzme :)Aynen öyle canım ama ilk defa korkuyorum ayrılmaktan
Yhu gayet normal.Sen kaç aylıksın 7 aylık mı?Bu ne sabırsızlık,bu ne dünyayı kendi bakış açınla izlemek.Herkesin tepkisi ayrıdır.Tartışınca sakinleşmesi,kendini dinlemesi zaman bırakma isteği vardır belki.Herkesin huyu farklı.Bu gidişle zaten sizin sonunuzu göremiyorum.Ben ce derslerinle ilgilen,onu hayatının merkezinden çıkar.Çünkü sen onun hayatının merkezinde dğilsin normal ve doğal olarrak.Bir işi,ailesi,sorumlulukları var.Sana da ayırabildiği zamanı ayırıyormuş.Hee sen fazlasını istiyorsan vıç vıç bir ilşki istiyorsan ayrılacaksın,o şekilde daha işi gücü az,boş vakti olan birini bulacaksın.Neden bn mi suçluyum
Sevgilinizle tartışsanız iki gündür hiç doğru düzgün yazmasa sadece nasılsın iyiy misin yazsa
Bu normal mi
Yhu gayet normal.Sen kaç aylıksın 7 aylık mı?Bu ne sabırsızlık,bu ne dünyayı kendi bakış açınla izlemek.Herkesin tepkisi ayrıdır.Tartışınca sakinleşmesi,kendini dinlemesi zaman bırakma isteği vardır belki.Herkesin huyu farklı.Bu gidişle zaten sizin sonunuzu göremiyorum.Ben ce derslerinle ilgilen,onu hayatının merkezinden çıkar.Çünkü sen onun hayatının merkezinde dğilsin normal ve doğal olarrak.Bir işi,ailesi,sorumlulukları var.Sana da ayırabildiği zamanı ayırıyormuş.Hee sen fazlasını istiyorsan vıç vıç bir ilşki istiyorsan ayrılacaksın,o şekilde daha işi gücü az,boş vakti olan birini bulacaksın.
Sizlerin fikrini almak için yazdım buraya en tarafsız yorumu burası yapar diye düşündüm bn sadece kendi açımdan değerlendirince haklıyım ama kendimce..Yhu gayet normal.Sen kaç aylıksın 7 aylık mı?Bu ne sabırsızlık,bu ne dünyayı kendi bakış açınla izlemek.Herkesin tepkisi ayrıdır.Tartışınca sakinleşmesi,kendini dinlemesi zaman bırakma isteği vardır belki.Herkesin huyu farklı.Bu gidişle zaten sizin sonunuzu göremiyorum.Ben ce derslerinle ilgilen,onu hayatının merkezinden çıkar.Çünkü sen onun hayatının merkezinde dğilsin normal ve doğal olarrak.Bir işi,ailesi,sorumlulukları var.Sana da ayırabildiği zamanı ayırıyormuş.Hee sen fazlasını istiyorsan vıç vıç bir ilşki istiyorsan ayrılacaksın,o şekilde daha işi gücü az,boş vakti olan birini bulacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?