Yazdıklarımın aynısını kopyaladım..fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar?

aynenn ya akşammları 4 saat konuşuluyormuş oğlan iyi bıkmıyorr yazık çocuğa acıdım vallahaa

Iyi farkindaysa akisina birak bakalim ne olcak :)
Canım çok şey yazdı dün uzun uzun konuştuk.. Yazmadığı bişey kalmadı bn rahat adamım daha önce sevgilim olmadı kendime vakit ayırmayı severim bu senin değersiz olduğun anlamına gelmesin..Bi kaç gündür yoğunum iki üniversite iş hepsi bir arada zor oluyo eve yorgun geliyorum ve biz konuşmaya başlayınca kapatmıyoruz gece 3 oluyo ertesi gün verimli olamıyorum..çok üzülüyorum seni böyle üzdüğüm için off ya ben kendimi affedemiyorum seni üzgün düşününce...Ben kendime bile verimli Değilim bu aralar ailemde bazı konularda sıkıştırıyor..eğer senin isteklerini karşılamayıp seni üzüyorsam ki sadece tek problem konuşma problemi..Yazmış
Ben de ayrılmak mı istiyosun dedim hayır seni üzüceksem bu şekilde seni kırıyorsam ki kırıyorum çok üzülmüşsün seni mutlu edemiceksem diye diyorum sana bırakıyorum dedi...

Sana gereksiz yuklenmısler. Bir önceki konunu bilmiyorum ama sorununu açıkça yazmışsın rahatsız oldugun konuyu belirtmissin bu ağır konuşmak degil

aradı aramadı yazdı yazmadı diye takıntı yapma.aramadın konusamadık diye şikayet etme.bırak o peşinden koşsun.

yani kaçan kovalanır ,üstüne düştükçe olmaz bu işler
Canım çok şey yazdı dün uzun uzun konuştuk.. Yazmadığı bişey kalmadı bn rahat adamım daha önce sevgilim olmadı kendime vakit ayırmayı severim bu senin değersiz olduğun anlamına gelmesin..Bi kaç gündür yoğunum iki üniversite iş hepsi bir arada zor oluyo eve yorgun geliyorum ve biz konuşmaya başlayınca kapatmıyoruz gece 3 oluyo ertesi gün verimli olamıyorum..çok üzülüyorum seni böyle üzdüğüm için off ya ben kendimi affedemiyorum seni üzgün düşününce...Ben kendime bile verimli Değilim bu aralar ailemde bazı konularda sıkıştırıyor..eğer senin isteklerini karşılamayıp seni üzüyorsam ki sadece tek problem konuşma problemi..Yazmış
Ben de ayrılmak mı istiyosun dedim hayır seni üzüceksem bu şekilde seni kırıyorsam ki kırıyorum çok üzülmüşsün seni mutlu edemiceksem diye diyorum sana bırakıyorum dedi...

Canım aynı şehirdemiydiniz siz bence müsait olduğunda karşılıklı görüşün ve sen akşam konuşmalarının uzun olduğunun farkında olduğunu ve buna bir çözüm olarak akşamları idare edecek şekilde konuşabileceğinizi en azından eve geldim yemek yiycem ya da dışarı çıkıcam günün nasıl geçti gibi kısa konuşmalar gün içinde bir kaç kez dakikalık kısa görüşme ve mesajlaşmalarla bir de deneyelim diye öner gerçekten yorulmuş olabilir yoğunluk fazla gelmiş olabilir canım eğer gerçek düşünceleriyse sana yazdıkları gece 3 e kadar konuşmak o saatte uyumak çok yorar insanıHaftalık buluyor musunuz peki yüz yüze görüşme sıklığınız nedir ?

ayrıl benden demiş.

Sana mı bırakmış , peki ailesi ne diye sıkıştırıyorlarmış acaba evlen falan diye mi ?

Evet canım dün söyledim ayrılmamı istiyorsan ayrılırım dedim bn seni üzüceksem mutlu edemiyorsam diye diyorum dedi..biz farklı illerdeyiz evet çok uzun kpnuşuyoruz o da haklı bundan sonra kısa kısa haberleşme şeklinde konuşalım dedim bn öyle düşünüyorum bazen ama bu defa da kısa yazdın diye trip yerim diye korkuyorum dedi

bencilsin !! gerçekten bencilsin bu kadar bunaltma istersen 7/24 vıcık vıcık bu nasıl ilişki ya çocuk seviyo seni zaten konuşuyomussunuz daha ne istiyosun hakkaten bi alemsiniz kızlar çocuk gibi davranmışsın ve evet çok ağır olmuş ayıp etmişsin çok muhabbet tez ayrılık saçamalamışssın baya hemdeeeee

Sana mı bırakmış , peki ailesi ne diye sıkıştırıyorlarmış acaba evlen falan diye mi ?
Namazdan sonra seni üzdüğüm için ağladım bunu söylemek doğru değil belki dedi seni üzeceğime keşke hiç bu dünyaya gelmesem diye düşünüyorum gibi Şeyler dedi..
Sevgilimin maddi durumu iyi öyle harcaması falanda yok babası parayı bana ver maaşının hepsini sen harçlık al diyormuş..

Ağlıycana arayıp gönlünü alsaydı, babasının neye sıkıştırdığını anlamadım parayı bana ver maaşını harçlık al falan

Ağlıycana arayıp gönlünü alsaydı, babasının neye sıkıştırdığını anlamadım parayı bana ver maaşını harçlık al falan
Ben de öyle dedim özür dileyip sonra yapmıcam desem yine tekrarlarsam bu defa yalan olucak diye düşünüyorum diyor..
Babası sevgilime Maaşını bana getir ben içinden sana harçlık veriyim diyormuş

bence sen haklısın arkadaşım tek sorun tlefonda çok uzun saatler konuşmanız.bir kaç dakika konuşup kapatın gündüzleride.ne büyük sorun oldu.

Bir de öteki türlü deneyin bakalım canım bir şey kaybetmezsin bir bak hal ve hareketlerine bir de öyle yoğun anlarında davransın bakalım ona göre sende ne yapman gerektiğine karar verirsin uzakta olmanın bazı sıkıntıları da oluyor işte

Acaba ayrılmak mı istiyo canım konuştuğumuz şeylerden çıkarım yapınca..
Ama bilmiyorum dün Konuşurken üzerine dikkat ediyorsun dimi üşütme çoraplarını giy falan dedi kola içicektim içme aç karna saat geç oldu dedi ayrılmak isteyen insan bunları der mi bilmiyorum
Beni seviyo musun dedim evet dedi emin misin dedim aynı şekilde yine evet dedi..

Ben ayrılmak istediğini düşünmedim nedense şahsen erkekler ayrılmak istiyorlarsa direk söylerler hatta hiç acımadan açıklama bile yapmadan çeker giderler böyle vicdan yapabildiklerini sanmam istisnalar vardır ama kaideyi bozmaz bence erkek arkadaşın gerçekten bunalmış yorulmuş ve yoğun olabilir sadece sen kendini geri çekeceksin biraz o müsait oldukça senin üzerine gelecek o kadar yan yana geldiğinizde açıklarsın rahatsız olduğun durumları sende canını sıkma bence hatta oluruna bırak kafaya fazla takma bak kendi haline bıraktığında daha bir rahatlamış olacaksın

Evet bn de öyle düşünüyorum artık..
Peki Ayrılığı ima etmesi neden seni üzüyorum seni mutlu edemiceksem yalnız bn mutluysam gibi Ayrılığı ima etti
Bn de ayrılmak mı Istiyorsun dediğimde hayır seni mutlu edemezsem diye diyorum bu şekilde sen çok üzülüyorsun benim için normal bu durum ama sana göre büyük dedi

Gerçekten seni üzdüğü için üzülüyor olabilir gerçi bu da nadir bir durumdur ya gerçekten aşıksındır seversin bu derece karşındakini düşünürsün ya da yalandan söylersin erkeklerin yapısına uymuyor bu üzülmene üzülüyorum lafları hiç yapılarında yok çünkü biliyorum detay düşünmezler kadınların taktıkları kadar takıp yıpranmazlar yani ilginç

Yorumlari okumadim ama sana bisey diyim mi. Bu yazdiklarinin hicbirini sevgilin hatirlamayacak. Yazdiklarinin sonunda tek hatirlayacagi senin ortada bisey yokken ki sikayetin. Hatta erkeklerin gozunde dirdir etmen. Erkekler az oz kisa cumleleri anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…