- 13 Kasım 2019
- 6.280
- 13.196
- 198
KK’nin sevgili hayvan sever dostları; Her zaman eleştirilen bir konu var o da yazlık ilçede kedi ve köpeklerin yazlıkçılar tarafından beslenip alıştırılıp sonra da terk edilip gidilmesi konusu. Ne var ki işte hayvan geliyor ve aç, aç olduğunu görüyorsunuz ve bir şeyler verip doyuruyorsunuz hayvanı, öyle aç bırakmak da olmuyor göz göre göre. Bu çok zor bir ikilem. Şimdi bizim kışın da gelip gittiğimiz yazlığımız var. Kış olduğu için etrafta kimse yok hayvanlar aç. İleride bir sitede bir komşu var onlar kışın besler ama onlar da gidiyorlar. Bizim eve düzenli gelen üç kedi var, bazen dört oluyor. Hergün geliyorlar, başka besleyen yok, siteye de gitmezler, gitseler de o komşu orada olmayacak zaten. Şimdi biz de üç haftalığına şehre gideceğiz; kedileri götürmem asla mümkün değil. Arada gelmemiz de mümkün değil. Bu kedilere çok üzülüyorum. Kış da bastırdı ve bunlar açlıktan ölürse diye korkuyorum. Mama vermesi için rica edebileceğim hiç kimse yok. Ben damacana şişesine mama koyup baş aşağıya sabitleyip bir düzenek yapmayı düşündüm. Onlar yedikçe mama eksildikçe damacanadan dökülecek şekilde olur mu sizce? Başka ne gibi önerileriniz olur?