ama  en beyaz benim valla hiç giremem tartışmaya naniknanik 
küçükken oynadığımız oyunlarda beyazım diye beni hep hayalet yaparlardı düşünün artık birde ablamın bir sözü wardır ki doğrudur bencede annemin karnında biraz daha dursaydın şeffaf olarak çıkacakmışsın :1rolleyes:sırnaşık şey
 birde ablamın bir sözü wardır ki doğrudur bencede annemin karnında biraz daha dursaydın şeffaf olarak çıkacakmışsın :1rolleyes:sırnaşık şey
bende bronzlaşamam fena halde kızarırım ve uzun da sürer :çok üzgünüm: cuma gümüde tatile gidiyorum nolucak bilmiyorum :çok üzgünüm: beyaz kalmak istiyorum senağlama annem amway  temsilcisi o 50faktör güneş kremi sipariş etti inşallah faydası olur
 nolucak bilmiyorum :çok üzgünüm: beyaz kalmak istiyorum senağlama annem amway  temsilcisi o 50faktör güneş kremi sipariş etti inşallah faydası olur  :çok üzgünüm:
:çok üzgünüm:

küçükken oynadığımız oyunlarda beyazım diye beni hep hayalet yaparlardı düşünün artık
 birde ablamın bir sözü wardır ki doğrudur bencede annemin karnında biraz daha dursaydın şeffaf olarak çıkacakmışsın :1rolleyes:sırnaşık şey
 birde ablamın bir sözü wardır ki doğrudur bencede annemin karnında biraz daha dursaydın şeffaf olarak çıkacakmışsın :1rolleyes:sırnaşık şeybende bronzlaşamam fena halde kızarırım ve uzun da sürer :çok üzgünüm: cuma gümüde tatile gidiyorum
 nolucak bilmiyorum :çok üzgünüm: beyaz kalmak istiyorum senağlama annem amway  temsilcisi o 50faktör güneş kremi sipariş etti inşallah faydası olur
 nolucak bilmiyorum :çok üzgünüm: beyaz kalmak istiyorum senağlama annem amway  temsilcisi o 50faktör güneş kremi sipariş etti inşallah faydası olur  :çok üzgünüm:
:çok üzgünüm: 

tamam beyaz kaldık ama arada ufak ufak lekeler oluyor bnı deli ediyor
 tamam beyaz kaldık ama arada ufak ufak lekeler oluyor bnı deli ediyor 

:95:
 :95: