yazın gelmesini istemiyorum :(

Yapacak bir şey yok gibi gözüküyor. Anlamadığım şeyler, neden yalnız kalamaz, kaç yaşında ki? Neden telefon vs abisinden istiyor, kendisi çalışıyormuş işte?
Tavsiye olarak söyleyebileceğim bir tek şey var, kalacağı ev sizin, o yüzden sizin kurallarınıza uymak zorunda. Açık açık söyleyin, birinci gün misafirsin, ama ikinci gün artık evden birisin, bu yüzden bla bla bla...
Eşinizle de konuşun, vermesin ona para mara. Öyle şey mi olur, bize lazım o para, onda kendi parası var zaten, babası da var, dediğiniz gibi.
Benim görümcem yok. Bazen benimle yakın yaşta görümcem olsa iyi olur muydu diye düşünüyorum. Ama hayır, kalsın, ben böyle iyiyim =)

Bak eşin de hemen alalım diye atlamamış. Neler var hemen halledelim diyen - alalım ya da tamir ettirelim diye- (misal eşim )
Sen söyleyince de susmuş görümcen bişey dememiş ekstra.
Senin içinde büyümedi bu, O da bişey söylerken bir daha dikkat eder

Durum aslında basit ama daha önce bu durumlarla karşılaşmadığımız için bocalıyoruz..

hala diyor canım hiç çekinmiyor pazar günü dedi en son 2 gün önce abisinden istiyo yine en son modelden 1.5 milyarmıymış neymiş fiyatıda eşimde senin telefonun yeni 8 ay önce alındı sen yeni telefonu unut dedi almam dedi. benim kendi telefonumda yeni bozuldu tamire verdik eşimden yenisini istemedim masraf olmasın diye oda demedi zaten yenisini alalım diye direk tamire verdi yapılmassa alırız dedi ve benim telefonum eski 3 sene önce almıştım. bu görümce sanki beni sinir etmek için yapıyo gibi geliyor çünkü arada bana baktı söylerken ben oralı olmadım ters bişey söylememi istiyo beni kötü göstermeye çalışıyor sanki sinirle bişey diyimde yada tersliyim haksız olayım diye. allah bunu ıslah etsin en yakın zamanda bi koca versin ne diyim

önceden yapmıştım bu yorumu sana
dikkate almadın sanırım
böylede yapabilirsin :)

O abisini senle paylaşamıyor canım.
Dediğim gibi eşin gereken cevabı veriyor zaten sen o yüzden hiiç yüz göz olma. Hatta böylesi durumlarda eşin cevap vermeye başlayınca sen kalk mutfağa ya da banyoya filan git.
Bu dünya etme bulma dünyası ne de olsa. Herkes ettiğini buluyor :)

[/COLOR]
önceden yapmıştım bu yorumu sana
dikkate almadın sanırım
böylede yapabilirsin :)
yorumunu gördüm cnm çok sağol düşünerek yazdığın için :) ama bu görümce denen varlık zaten beni kıskandırmak için kızdırmak ve eşimle aramı açmak için istiyor bişeyler böyle bi cvp verirsem yine amacına ulaşmış olucak o yüzden hiç oralı olmuyo gibi görünüyorum en başından beri sanırım şuan en doğrusu bu :)

aynen cnm böyle yapıyorum oralı olmuyorum. tek isteği beni kötü gibi gösterip abisinden soğutmak daha neleri var ; bizim evde abisinin yanında çay içerken mesela çayı bitmiş kalkıp kendi doldurmuyor bekliyo benden doldurucakmıyım diye kendini çekiniyo gibi yapıyo masummuş gibi bende alıp doldurmaya kalkıyorum yok yenge içmicem diyo çekinerek numara resmen hiç çekingen biri değil normalde sanki ben kötü davranmışım surat asmışım gibi bende inadına iyi davranıyorum oyununa gelmiyorum. gerçekten dediğin gibi canım oda evlenicek onunda görümcesi olur inş kendi gibi etme bulma dünyası

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…