işte cnm bu tabak kaldırma yada mutfakta yardım olayı küçük bi ayrıntı olabilir ama bana saygısızlık gibi geliyor. bir de bu dediğini yapmak istiyorum kardeşim gibi arkadaşım gibi görüp samimi adımlar atıyım diyorum ama güvenemiyorumki ya samimi olduktan sonra cılkı çıkarda her ağzına geleni söyler yüz göz oluruz yada tepemde olur sürekli rahat vermez diye çünkü kanım ısınmadı bi defa güvenemedimki yoksa görümce diye önyargıyla bakıp kötü biri olrak görmedim başka onun bide ablası var evli o büyük görümcem ona karşı böyle hissim yok mesela gayet sıcak geiyo ısındım sevdim böyle sinsilik ve rahatsız edici şeyleride yok etrafı inceleip gizliye gardloba bakmak falan gibi açık yakalamaya çalışmak..Önce ön yargılarından kurtulmalısın.Ben görümce değilim.Kuzen eşleri bize görümce diyor eğer görümceliğe giriyorsa.Şimdi bir gelini savunmam için gelin,kayınvalideyi savunmam için kayınvalide,görümceyi savunmam için görümce olmam gerekmiyor.İnsani tarafıyla bakarım olaya.Görümcenin hasetlik konusunda birşey diyemem.Sen bilirsin.Öyledir.Ama sen kendin gibi görmemelisin herkesi.Sen yalnız kalmaktan hoşnut oldun diye korkmadın diye o da aynı tavrı sergileyecek diye birşey yok.Abisini seviyordur,evet başta evli olmasına alışması zaman isteyebilir.Ne kadar evlense yeni bir düzeni olsa da kardeş kardeştir.Aralarında ki yıllarca süren ilişkiyi evlendi d,ye birden değiştiremezler.Senin de evladın olur.Kızın olur.Sen de evde yalnız kalamsına gönlün razı olmayabilir.Bence hoşgörüyle bakmak gerek.O hasetse sen yaklaşımda bulun.Gelin görümce değil,iki kızkardeş olabilirsiniz.Bir tarafın daha çok adım atması gerekebilir başta.Ama beni yanlış anlama ama tabak kaldırmak,şu bu o kadar gereksiz ayrıntı ki?
Zaten çalışıyor bütün gün yok evde.Sayılı günde yanınızda kalmış çok dert olmamalı.Hee sana saygısızlık yapmadığı sürece.
Son düzenleme: