Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana iki farklı tavsiyede bulunabilirim. 1- Nişanlını gerçekten sevmiyorsan: Yol yakınken dön derim. 2- Nişanlını seviyorsan: Balık baştan kokar; ilk başta nasıl bir tavır sergilersen ömür boyu öyle gider. Madem ki asi bir karakterin var, onları buna alıştıracaksın. biraz mücadele etmen gerekecek yoksa sonradan daha zor olur. Nasıl alıştırırsan öyle gidersinEvlilik arefesinde gozu evlilikten korkmus bir genc kiz olarak yaziyorum, yorumlarinizda hassasiyet gostereceginize yapici olacagina inaniyorum ve olmaz bu is ayril gitsin degilde kendinizce cozumu ne olabilir diye yorumlayacagina inaniyorum simdiden tesekkurler
Nisanlimla aramda tek sorun ailesi, kavga sebeplerimiz mutsuz oluslarimiz sadece onun ailesi .. Dusuncesiz, arsiz ve uzulerek soyluyorum ki geri kafali insanlar
Ben asi buyudum, kendimi ezdirmedim hicbirzaman, kimseye eyvallahim olmadi.. nisanlimin ailesi beni ezmek, onlara uydurmak, onlar gibi yapmak, onlar istedigi zaman oturmamizi onlar istedigi zaman kalkmamizi, oturma odamin rengini, sac modelimi sac rengimi, giydigim elbise hepsine onlar karar vermek istiyor hem annesi hem babasi.. nisanlim sozde bu konuda tarafsiz ama ben dogal olarak hayir dedikce kendi istedigimi yaptikca babasi ve ozellikle annesi nisanlima Rabian bize saygi duymuyor, hicbir istedigimize dedigimize saygisi yok, bizi anne baba yerine koymuyor ... tarzinda isliyorlar ve donem donem nisanlim benim karsima doldurulmus sekilde geliyor kavgalarimiz oluyor, mantikli dilde anlatiyorum bu sefer beni anliyor haklisin diyor ama yine bir donem geliyor yine ayni
Ve nezaman bir araya gelsek bu kadin istedigi olmuyor diye fenalasiyor, tansiyonu firliyor peki neden? uzuntuden diyor, Rabian onu cok uzuyor Rabian degismesse evliliginiz yurumez oglum kadin dedigin altta durur erkege uyum saglar, Rabian simdiden seni eziyor oglum ezdirme kendini diyorlar
malesef ki onlardan cok sogudum yuzlerini bile gormek istemiyorum, onlarda beni istemiyor zaten agzi dili olmayan ezebilecekleri bir gelin istiyorlar
Ne olacak bu durum
Aynen sanırsın çocuklar kobay..Evlenince cocuk yapsam düzelirmi? diye konu acardı bence![]()
sizden alıntıladım ama katılmadığım için değil
ailesinden etkilenmesi ve ileride daha etkileneceği konusunda yerden göğe kadar haklısınız
ama ailesini beğenmediğin adamla evlenmemek çok da ütopik değil mi
ben de eşimin ailesini beğenmem ama eşimi beğenirim
bıraksam benim kv de karışır her şeyime, ben çok farklı ortamda yetiştim kv çok farklı görümcem bile der bir senin annene bak bir benimkine diye
ama eşim mesafeyi çizdi yıllar önce ağzını açıp tek laf diyemez derse oğlunu bulur karşısında
bebek olunca erkekler az bocalıyor acaba annem doğru mu söylüyor diye ama bir süre sonra o da geçiyor
burada asıl sıkıntı nişanlıda bence
her şeye karışan, seni eziyor oğlum diyen annesine dur diyemeyen nişanlıda
ama eşim mesafeyi çizdi yıllar önce ağzını açıp tek laf diyemez derse oğlunu bulur karşısında
Böyle bir durumda evlilik olabilir. Bu iki kişilik evliliktir bence. Ama konu sahibinin durumu farklı;
nişanılısı ailesiyle baş edemiyor.
....... tarzinda isliyorlar ve donem donem nisanlim benim karsima doldurulmus sekilde geliyor kavgalarimiz oluyor, mantikli dilde anlatiyorum bu sefer beni anliyor haklisin diyor ama yine bir donem geliyor yine ayni....
Bu cümlelere bakarsak aile baskısı çok üstlerinde. sonra kv adayı çok fena. hasta ayaklarına yatıp kendini mağdur gösterip oğlunun merhametini kötüye kullanıyor. eğer o da derse benim nişanlım böyle ona karışmayın derse elini masaya vurursa olabilir. diğer türlü bence böyle bir durumda evlenilmemeli.
yani esasen sıkıntı ailelerde değil onları değiştiremeyiz, adamlarda sıkıntı demek istedim
konu sahibi ana babaya değil nişanlısına kızmalı
Ne demis ünlü şair "winter is coming"
Elimizde sihirli sopam olsaydi burdaki bir cok kadinin aklini basina getirmek icin kullanirdim. Karşındaki insanlar muhtemelen 45/70yas araligindalar. Yazdıklarndan cikardigim kadariyla 45 50civarinda olmalari daha muhtemel.
O yasa gelmis insanlar degistirilemez. Oyle ailede yetistirilmis birisi ya bu durumdan bezmis ve tam tersi halde yetismistir, ya da her seyiyle birebir ailesi gibi yetismistir. Ben ortasini gormedim. Ömrün boyunca ayni teraneyi cekebilirim diyorsan baska. Adam rest cekmiyorsa evinizde sozu gecen kadin gaynanan olacak bunu kabullenmelisin.
Once nisanlinla konus bir güzel, hayatta ne istedigini neden birarada bulundugunuzu falan sorgulayin, sonra birlikte ailenin yanina gidin. Bir nevi yuzlesme olacak bu. Ne istedigini, neden rahatsiz oldugunu guzelce "annecigim babacigim " diyerek konus. Ama acayip sakin kal. Sakin ofke yapma. Sonra tekrar bi gözlemle. Ozellikle nisanlin senin yanindayken asla onlarla ilgili kötü soz soyleme. Yani icinden gelse de soyleme. Nisanlinim gozune gir iyice. Dedigini yaptirman açısından bu sart. "Aileni seviyorum ben dostum onlar beni eziyor" imajini vermen lazim.
Gorumce/elti var mi?
sac modelimi sac rengimi
evlenince daha beter olacak bence bir ömür ağlayacağına üç gün ağla daha iyi.Evlilik arefesinde gozu evlilikten korkmus bir genc kiz olarak yaziyorum, yorumlarinizda hassasiyet gostereceginize yapici olacagina inaniyorum ve olmaz bu is ayril gitsin degilde kendinizce cozumu ne olabilir diye yorumlayacagina inaniyorum simdiden tesekkurler
Nisanlimla aramda tek sorun ailesi, kavga sebeplerimiz mutsuz oluslarimiz sadece onun ailesi .. Dusuncesiz, arsiz ve uzulerek soyluyorum ki geri kafali insanlar
Ben asi buyudum, kendimi ezdirmedim hicbirzaman, kimseye eyvallahim olmadi.. nisanlimin ailesi beni ezmek, onlara uydurmak, onlar gibi yapmak, onlar istedigi zaman oturmamizi onlar istedigi zaman kalkmamizi, oturma odamin rengini, sac modelimi sac rengimi, giydigim elbise hepsine onlar karar vermek istiyor hem annesi hem babasi.. nisanlim sozde bu konuda tarafsiz ama ben dogal olarak hayir dedikce kendi istedigimi yaptikca babasi ve ozellikle annesi nisanlima Rabian bize saygi duymuyor, hicbir istedigimize dedigimize saygisi yok, bizi anne baba yerine koymuyor ... tarzinda isliyorlar ve donem donem nisanlim benim karsima doldurulmus sekilde geliyor kavgalarimiz oluyor, mantikli dilde anlatiyorum bu sefer beni anliyor haklisin diyor ama yine bir donem geliyor yine ayni
Ve nezaman bir araya gelsek bu kadin istedigi olmuyor diye fenalasiyor, tansiyonu firliyor peki neden? uzuntuden diyor, Rabian onu cok uzuyor Rabian degismesse evliliginiz yurumez oglum kadin dedigin altta durur erkege uyum saglar, Rabian simdiden seni eziyor oglum ezdirme kendini diyorlar
malesef ki onlardan cok sogudum yuzlerini bile gormek istemiyorum, onlarda beni istemiyor zaten agzi dili olmayan ezebilecekleri bir gelin istiyorlar
Ne olacak bu durum
ne olacak ben de merak ettim .Evlilik arefesinde gozu evlilikten korkmus bir genc kiz olarak yaziyorum, yorumlarinizda hassasiyet gostereceginize yapici olacagina inaniyorum ve olmaz bu is ayril gitsin degilde kendinizce cozumu ne olabilir diye yorumlayacagina inaniyorum simdiden tesekkurler
Ne olacak bu durum