Yazlığın mı var derdin var

bu yazı kazasız belasız krizsiz atlattı annem nice rahat senelere:icecream:

Dedemlerin de yazlığı var ama hiç böyle eş, dost, akraba falan gitmedik çok şükür...
Sadece dedemler, biz bazen de amcamlar olurdu, hiç sorun yoktu...

o yüzden bende yazlık almadım.teyzelerimin yazlıkları var davet ettikleri halde bir kere bile gitmedim,hatta anahtarı vereyim gidip kalın diye,teklif ettiler.ama yok emenet evde hiççç yamamam.zaten benim için tatil bir otele gidip dinlenmektir.yazlıklarda evin hanımı haricinde herkes tatil yapıyor.

ben de yazlıkta bigün yanlız kaldıgımızı bilmem. ama bize gelenler iş falan yapıyo allahtan. biyere gidiyoruz. ee ne zmn yazlıga gidiosunuz die konu acıyolar ve zorla kendilerini davet ettiriyolar. ben gecen yaz calıştıgım icin sonrada baska sorunlar oldugu icin gitmedim ama, resmen sakin bi yaz gecrdm

offf demekki sadece biz yaşamıyormuşuz bu sıkıntıları evi alalı seneler oldu teyzemin kızını ve kendisini davet etmeden gittiğimiz sene olmadı davet derken yanlış anlaşılmasın zorla davet eğer çağırmazsak dedikodu küslük gırla gider annemin başının eti yenir yaz burnundan gelir gidincede memnun edemezsin alınganlık işden kaçma suratsızlık hepsini çek ne yapsan yaranma walla bıktık belli de ediyoruz ama bana mısın denmio her sene sar başa biz evlendik annem toruna ele karıştı her şey aynen devam ne yapcaz bilmiorum

bigün yazlık alacak kadar param olursa (inş), kimseye söylemiyim bari yazlık aldığımı :53:

Hep bir yazlığım olsun istemiştim..
Eşiminde bolca başının etini yemişliğim vardır..
Hala malesef yok..
Olsa bende bunca şeyi yaşarmıydım acaba demekden kendmi alamdım...
Bundan sonra olur ise bir yazlığım kimseye sölemicemm
Ayy ben gelmem öylee okudukça şiştimm..
Kumlarr güneş kremleri evde yatakda koltukda yok yok yok..

walla yazlığın en kötü yönü akrabalar yaz gelicek diye korkar olduk bizden önce plan yapıolar şu anda kuzenim yazlıkta sırf onunla aynı zaman diliminde orda olmamak için bekliyorum çünkü tahammül edemiyorum ben biraz titizim ve hareketliyim o da çok hareketsiz bi iştendee anlamaz ama dönmüoda ne yapcaz bilmiorum bende eşimle gitmek istiyorum umarım bi an önce gelir kendi evimize gönül rahatlığı ile gidemiyorum

Okudukça bu zorlukları yaşatan kişilere kızdım ya,insanda biraz düşünce olur sen yazını güzel ve masrafsız geçireceksin diye birilerinin hayatını cehenneme çevirmenin anlamı yok ki. Birde her gelen aa ne olacak canım 1 hafta kalıcam diye düşünüyor herhalde ama onca kişi birleşince yazlık sahipleri kaç hatfa boyunca hizmet ediyor.. Ve bir arkadaşımızında yazdığı gibi yazlığın ev sahibesi haricinde evin erkeğide dahil herkes tatil yapıyor olan ev sahibesine oluyor..

Sır bu tarz olayları yaşamamak adına nişanlımla iki konuda baştan anlaştım.
1. si pikniğe gidip (toplu bir şekilde ) benden başka herkesin eğlenmesine karşıyım.Pikniğe gidilecekse kendin pişir kendin ye tarzındaki yerlere gidilecek.
2. side yeteri kadar maddi olanak sahibi olduğumuz zaman bile kesinlikle yazlık istemiyorum ,çünkü alınan o yazlık alan kişilerden başka herkesin yazlığı oluyor.. Birgün hayat standatlarımız tamamen istediğimiz şekle gelip ,yazlık ihtiyacı duyarsak ona ödenecek miktarı bankaya yatırıp ,her sene farklı yerlerde yorulmadan yemek pişirmeden gerçek anlamda tatil ve özgürlük yaşayacağımız zamanlar istiyorum...

Okudukça bu zorlukları yaşatan kişilere kızdım ya,insanda biraz düşünce olur sen yazını güzel ve masrafsız geçireceksin diye birilerinin hayatını cehenneme çevirmenin anlamı yok ki. Birde her gelen aa ne olacak canım 1 hafta kalıcam diye düşünüyor herhalde ama onca kişi birleşince yazlık sahipleri kaç hatfa boyunca hizmet ediyor.. Ve bir arkadaşımızında yazdığı gibi yazlığın ev sahibesi haricinde evin erkeğide dahil herkes tatil yapıyor olan ev sahibesine oluyor..

Sır bu tarz olayları yaşamamak adına nişanlımla iki konuda baştan anlaştım.
1. si pikniğe gidip (toplu bir şekilde ) benden başka herkesin eğlenmesine karşıyım.Pikniğe gidilecekse kendin pişir kendin ye tarzındaki yerlere gidilecek.
2. side yeteri kadar maddi olanak sahibi olduğumuz zaman bile kesinlikle yazlık istemiyorum ,çünkü alınan o yazlık alan kişilerden başka herkesin yazlığı oluyor.. Birgün hayat standatlarımız tamamen istediğimiz şekle gelip ,yazlık ihtiyacı duyarsak ona ödenecek miktarı bankaya yatırıp ,her sene farklı yerlerde yorulmadan yemek pişirmeden gerçek anlamda tatil ve özgürlük yaşayacağımız zamanlar istiyorum...
çok güzel yazmışsın birileri tatil yapıo diğerlerinin hayatı cehenneme dönüyor tatil demek dinlemek demek ama tam tersi oluyor

aynen yazlığın mı var derdin var...
bizim yazlık da hiç boş kalmaz, hatta biz yokken bile giderler
onlardan sonra eve bi gireriz annemin tansiyonları tavan yapar
yaptıkları alışverişleri anlatıp, yarı fiyatını isteyenleri hiç söylemiyorum
sen gel bir buçuk ay evi otele çevir, faturaları bile ödeme
sonra da para iste :53:

Malum yaz geliyor arkadaslar
Aylarca yüzünü görmediginiz insanlar yazın kapınızı çalıyor mu?
Tatil amaçlı gittiğiniz evinizde hizmetçi muamelesi görüyormusunuz?,
Bu durumda neler yapıosunuz?
Sizde bu durumdan şikayetciyseniz burada derdimizi paylaşalım
Dökün içinizi düşüncesiz misafirlerinizi haykırın:eek:lmaz:
Canim arkadaşım kk kardeşim ben de geleyim mi? Burası çok sıcak :))
Şaka şaka yazlığı olan başka arkadaşlarım var .
Ama ben çok ısrar edene en fazla 2 gece giderim sonra keyime göre otel pansiyon.
Sizin için önerim ise gelen misafirden çekinmeden eline süpürge vileda tutuşturmanız. Mesela süpürgeyi çıkarıp ay canııım sen başla ben geliyorum şimdi diyip gidin odaya biraz uzanın sonra vileda hazırlayıp sen başla ben geliyorum diyip havuza girin , Eee bugün yemekler sizden biraz da biz tatil yapalım diyip mutfağı misafire bırakıp güneşlenmek.
Benim yazlığım olsa kimse bana gelmez heralde :))
7 sene de yazlık nooldu acaba konu hortlakmış

Back
X