E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Arkadaşlar 'YAZLIK BLUZLER'in resimlerini buraya ekleyelim. Ama günlük blüzler. Yani düğünlük falan değil... 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1. güzelmiş ama 2. cık
burada görmüşken sormalıyım straplez giymenin püf nktaları varmı arkdaslar benden hemen düşüyo...
yok canım ya 85 giyiyorum cokta kücük sayılmaz ama bel kısmım cok içce oldugundan 85 beden sutyenleri bel kısmından daralttırmak zorunda kalıyorum.. askısız sutyende durmuyor.. anında düsüyo.. seffaf askılıyla denedim yine olmuyo seffaf askı cabuk kayıyo bollasıyor.. ne yapabilirim ki:sm_confused:Göğüslerin küçükse badinin üst tarafı bol geldiği için düşüyor olabilir..
bilmiyorum ama yakası modeli çok güzel ben öle çok seviyorumm
burada görmüşken sormalıyım straplez giymenin püf nktaları varmı arkdaslar benden hemen düşüyo...
tatlım bunun gibi bi arkadas almıstı aldıgı yere kimono tarzı dik yaka diye tarif etmiş. bunun gibi vermişler... tam olarak sordugun bu degilsede bi bilgi olsun-tatlicadiarzu-hazir yerini bulmusken soriyim dedim,bu bluzun bi adi varmi??????
Canım omuzların çok geniş değilse göğüs bedenin değil de, sırt bedenin bol geliyordur. Südyenlerini büyük ihtimalle 85B alıyosun 85A alman gerekir sanırım sırtını sarması için. Bir de kendinden yapışkanlı askısız südyenler var yani slikon gibi bedenine yapışıyor ve kaymıyor. yerimseniben
tatlım bunun gibi bi arkadas almıstı aldıgı yere kimono tarzı dik yaka diye tarif etmiş. bunun gibi vermişler... tam olarak sordugun bu degilsede bi bilgi olsun-tatlicadiarzu-![]()