Yazlık kıyafetlerimiz ve kombin fikirleri

sayydek

Bursaspor!:)
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
695
1
46
Bursa
Kızlar buraya olan yada yeni aldığımız yazlık kıyafetlerimizi,çantalarımızı,ayakkabılarımızı hatta oje ve rujlarımızı ekleyip kombin fikirlerinde bulunalım.
Malum yaz geliyo cıvıl cıvıl şıkır şıkır mevsim :)
Ben bikaç bişeyle başlıyım kombin fikirlerinizi bekliyorum kızlaaaar:49:
$12042012929.webp $12042012915.webp $12042012917.webp $12042012922.webp $12042012923.webp $12042012927.webp $12042012928.webp

canım sortunun üzerine böyle bişey çok hoş olur bence

$yazlık-badi-modelleri1.webp

çok farklı bir hava katar :31:

altınada böyle cici bir ayakkabı

$bagcikli_yazlik_trend_4.webp

tam yazlık cicili bicili:1:

...........................................................................

Son düzenleme:
Kızlar buraya olan yada yeni aldığımız yazlık kıyafetlerimizi,çantalarımızı,ayakkabılarımızı hatta oje ve rujlarımızı ekleyip kombin fikirlerinde bulunalım.
Malum yaz geliyo cıvıl cıvıl şıkır şıkır mevsim :)
Ben bikaç bişeyle başlıyım kombin fikirlerinizi bekliyorum kızlaaaar:49:
Eki Görüntüle 389031 Eki Görüntüle 389032 Eki Görüntüle 389033 Eki Görüntüle 389034 Eki Görüntüle 389035 Eki Görüntüle 389036 Eki Görüntüle 389037

şekerim şortun için düz askılı badiler gayet günlük giyim için uygun olabilir.altına dolgu topuklu önü açık bir ayakkabı ya da sandaletle süper olur.beyaz atlet olabilir,sarı da olabilir.
elbisen de çok cici,altına topuklu ayakkabıyla enfes olur.saçların sıcak yaz günlerinde enseni yakmasın diye bir de spor bir topuzla gayet cool bi görüntü elde edebilirsin.
etek içinse,eteğin içindeki herhangibir renkten bir badi ya da salaş bir gömlekle kombinleyebilirsin.badi ya da gömleği içine soktuğunda elde edeceğin görüntü bence çok hoş olacaktır.altına cırt pembe ayakkabı süper olabilir.
son olarak mavi gömleğini de tayt şeklindeki bir pantolonla kombinleyebilirsin.beyaz çok uygun olacaktır.saçını da topuz yapıp mavili beyazlı puantiyeli bir fular takarsan fresh görünürsün.altına beyaz ayakkabı.
taytla da düşündüm aslında ama beline kahverengi ince bir kemerle nasıl olur diye düşündüm,düğme olduğu için kemer uymayabilir.
son olarak da yüksek bel beyaz ve düğmeli bir pantolonla da bu gömleği harika bir şekilde kombinleyebilirsin.
umarım yardımcı olabilmişimdir.:8:

şekerim şortun için düz askılı badiler gayet günlük giyim için uygun olabilir.altına dolgu topuklu önü açık bir ayakkabı ya da sandaletle süper olur.beyaz atlet olabilir,sarı da olabilir.
elbisen de çok cici,altına topuklu ayakkabıyla enfes olur.saçların sıcak yaz günlerinde enseni yakmasın diye bir de spor bir topuzla gayet cool bi görüntü elde edebilirsin.
etek içinse,eteğin içindeki herhangibir renkten bir badi ya da salaş bir gömlekle kombinleyebilirsin.badi ya da gömleği içine soktuğunda elde edeceğin görüntü bence çok hoş olacaktır.altına cırt pembe ayakkabı süper olabilir.
son olarak mavi gömleğini de tayt şeklindeki bir pantolonla kombinleyebilirsin.beyaz çok uygun olacaktır.saçını da topuz yapıp mavili beyazlı puantiyeli bir fular takarsan fresh görünürsün.altına beyaz ayakkabı.
taytla da düşündüm aslında ama beline kahverengi ince bir kemerle nasıl olur diye düşündüm,düğme olduğu için kemer uymayabilir.
son olarak da yüksek bel beyaz ve düğmeli bir pantolonla da bu gömleği harika bir şekilde kombinleyebilirsin.
umarım yardımcı olabilmişimdir.:8:
bayıldım canım fikirlerine:16:
topuzu çok seviyorum zaten artık bütün yaz topuz yaparım:1:
gömleğimi ya beyaz pantolonla yada koyu laci bol paça kotla kombinliyodum tayt hiç denemedim ama deniycem mutlaka:31:

Back
X