yazlık sıkıntısı

Yazlık alın bence ben çok severim. Bizim vardı her yaz bütün kuzenler doluşurduk çok eğlenceli geçiyor. Yazlıkta yalnız olmaz bana göre kalabalık tadı çıkıyor ama kafa dengi olmasıda çok önemli. Bütün iş evsahibine düşmez ortaklaşa yapılırsa yorucuda olmaz. Ama bütün iş ev sahibine kalıcaksa çok yorucu olur.

Anladığım kadarı ile siz özellikle hafta sonu gitmek istiyorsunuz bu nedenle iyi olur güzergâhınızda olunca da sıkıntı olmaz git gel

Akrabalarınız sizin gibi İzmirli ise çok gelmezler gibi ama başka şehirlerde yaşıyorlarsa şimdi de gelirler şehirdeki evinize gelip yazlık yerlere gitmek için

Buna göre değerlendirin ama 2+1 ideal zaten fazlasına gerek yok

bahçesi verendası olsa güzel ama her hafta sonunuz temizlik ile geçer cuma aç yıka vs pazar topla kaldır kapat bir sürü iş daire tipi olursa kapa pencereyi Çek kapıyı oldu bitti

rezervasyonsuz kabul edemıyorum malesefff:p
Fakirliğin gözü çıksın yazlığımız yok ama 16 yaşlarımdayken ablamın görümcesi yazlığına davet etmişti. 20 villalı bir siteydi.
Kadın akrabaları her seferinde tadilat,hastalık vs. diye yalan söyleyerek atlatmış. Akrabalar da istenmediklerini anlamıştı böylece :))
Ama yine de sitenin sakinlerinin kahvaltısı,kahvesi,okeyleri bitmiyodu. Bahçe işlerini severim toz toprak benim işim. Evde düzensizliğe,pisliğe de gelemem. O yüzden tek saniyem boş geçmedi. Resmen pert oldum tatil yapmak yerine..
Sonraki senelerde tekrar tekrar çağırdı pışşşııııkk gitmedim tabi. "Sıcaktan,denizden,güneşten hoşlanmıyorum,Allah razı olsun gelmiş kadar oldum." Dedim.
Zaten benim yaz tatili anlayışım güneşsiz sadece serin bir yerde donumla atletimle oturmak.
Birgün yanlışlıkla param olursa Kars'ta,Erzurum'da,Agrı'da yazlık ev alcam :p

Fakirliğin gözü çıksın yazlığımız yok ama 16 yaşlarımdayken ablamın görümcesi yazlığına davet etmişti. 20 villalı bir siteydi.
Kadın akrabaları her seferinde tadilat,hastalık vs. diye yalan söyleyerek atlatmış. Akrabalar da istenmediklerini anlamıştı böylece :))
Ama yine de sitenin sakinlerinin kahvaltısı,kahvesi,okeyleri bitmiyodu. Bahçe işlerini severim toz toprak benim işim. Evde düzensizliğe,pisliğe de gelemem. O yüzden tek saniyem boş geçmedi. Resmen pert oldum tatil yapmak yerine..
Sonraki senelerde tekrar tekrar çağırdı pışşşııııkk gitmedim tabi. "Sıcaktan,denizden,güneşten hoşlanmıyorum,Allah razı olsun gelmiş kadar oldum." Dedim.
Zaten benim yaz tatili anlayışım güneşsiz sadece serin bir yerde donumla atletimle oturmak.
Birgün yanlışlıkla param olursa Kars'ta,Erzurum'da,Agrı'da yazlık ev alcam :p
canım valla senı rezarvasyonsuz kabul ederım yeterkı gel:21:senın gıbı mısafıre can kurban
hıc tanımadıgım ınsanları evımde mısafır ettım ısın kotusu bes yıldızlı otele gelmıs gıbı hızmet bekleyenler olurdu
7 aylık hamıle halımle hep beraber denıze gıdılırdı benden baska herkes dusunu alır dınlenmeye cekılır acıkan karınlarının doymasını beklerlerdı:KK62:vıcdansızlar sız yorgunsanız bende yoruldum sızle beraber bazen dusununce kendıme okadar kızıyorum kı cok luxumsuz ınsanlara degmeyecek hızmet etmek zorunda kaldıgım ıcın

Çınarcık bir ara bizim de gündemimizdeydi.ama çok kalabalık dediler.

annenize bayıldım.keşke öyle olabilsem.ama sanırım uzun süreli misafir ağırlayacak enerjim yok. ben de isteyenlere anahtar verebilirim.ben yokken istedikleri gibi gidip kalsınlar.ama ben varken ve dinlenmeye gitmişsemmisafirle uğraşamazdım herhalde.buna oğlum ve gelinim ile 1.derecede akrabalar dahil değil.hani dediniz ya dıdısının dıdısı bile geliyor diye onları kastediyorum.
benim de gidip kimsede kalmışlığım yoktur.kuzenimin ayvalıkta,en yakın arkadaşımın Marmara adasında var.ısrar etmelerine rağmen gitmem.sadece geçerken yolumun üstündeyse uğrarım.neme lazım adamlar dinlenmeye gitmişler.eşleri,şortla,mayoyla oturmak ister.benim yanımda çekinirler diye düşünürüm...
cınarcıgın kalabalıgı eskıdendi..
feribot ve vapur seferlerı kalkınca tükendı.. şimdi bi vapur koymuslar ama vapur değil feribot değil hatırlayamadım.. şuanda ne cok canlı ne cok sakin.. sevıyorum ben orayıda ama deniz olayı marmara için bitti benim gözümde malesef..
ünv. yapılıyor girişine birde şu transıt yol olayı degerlendırıyorda orayı bi bakın ısterım.. Emlakcı gbı hıssettım kendımı :cool:
annem cok fena ama yaaa.. ordaysada herkes gelsın ıster , yoksada herkes gtsın ıster.. yk o kadar degıl..
sonra eve bıgderız. gaz bıtmıs , herkes kendı duzenıne göre evı değiştirmiş , su ödenmemiş kesilmiş.. herkes sorumluluk sahibi değil malesef.. :KK34:

türkiye de yazlık denilince akrabaların eşin dostun bedava tatil planlarının yegane parçasısın demektir..1+1 bile alsanız gelen yine gelecektir onlar için mühim olan konfor değil beleş tatildir.

cınarcıgın kalabalıgı eskıdendi..
feribot ve vapur seferlerı kalkınca tükendı.. şimdi bi vapur koymuslar ama vapur değil feribot değil hatırlayamadım.. şuanda ne cok canlı ne cok sakin.. sevıyorum ben orayıda ama deniz olayı marmara için bitti benim gözümde malesef..
ünv. yapılıyor girişine birde şu transıt yol olayı degerlendırıyorda orayı bi bakın ısterım.. Emlakcı gbı hıssettım kendımı :cool:
annem cok fena ama yaaa.. ordaysada herkes gelsın ıster , yoksada herkes gtsın ıster.. yk o kadar degıl..
sonra eve bıgderız. gaz bıtmıs , herkes kendı duzenıne göre evı değiştirmiş , su ödenmemiş kesilmiş.. herkes sorumluluk sahibi değil malesef.. :KK34:

bu durum fenaymış ama... yazık annenize,iyi niyetini suistimal ediyorlar.bence sizler tavrınızı koyun gelenlere...

bu durum fenaymış ama... yazık annenize,iyi niyetini suistimal ediyorlar.bence sizler tavrınızı koyun gelenlere...
işin trajikomik kısmına geldik hazırmısınız :kk77:
ev benım :-):-)
ama hıc gtmem yanı 2 senede bır falan haftasonuna kacarım.. ama annem saolsun aıle cevre kalmadı gtmeyen..
babam kışları orda yaşar vsvsvs.. :rolleyes: bende kv kine uğrar ordan tatilimi başlatırım..

işin trajikomik kısmına geldik hazırmısınız :kk77:
ev benım :-):-)
ama hıc gtmem yanı 2 senede bır falan haftasonuna kacarım.. ama annem saolsun aıle cevre kalmadı gtmeyen..
babam kışları orda yaşar vsvsvs.. :rolleyes: bende kv kine uğrar ordan tatilimi başlatırım..

aaa bu da iyiymiş.e o zaman kalan borçları siz ödüyorsunuz o zaman,tavır koyabilirsiniz bence .annenize söyleyin.ama anneniz,babanız gitsin kalsın.onlar başımızın tacı..

aaa bu da iyiymiş.e o zaman kalan borçları siz ödüyorsunuz o zaman,tavır koyabilirsiniz bence .annenize söyleyin.ama anneniz,babanız gitsin kalsın.onlar başımızın tacı..
Yok vergısıde dahıl cekmıs durumdayım kendımı.. beni hiç ilgilendırmıyor malesef ev otel konumunda..

Konu sahibesi arkadasım kusura bakma :KK33:
ama fikrim al evını ne guzel haftasonları gdebilecek bir ildesin.. insanlarada koyarsın sevıyenı. baskaları ıcın keyıfmı yapamayacaksın

Yok vergısıde dahıl cekmıs durumdayım kendımı.. beni hiç ilgilendırmıyor malesef ev otel konumunda..

Konu sahibesi arkadasım kusura bakma :KK33:
ama fikrim al evını ne guzel haftasonları gdebilecek bir ildesin.. insanlarada koyarsın sevıyenı. baskaları ıcın keyıfmı yapamayacaksın
inşallah

Back
X