Yazlıkçının misafiri hiç eksik olmaz mı?

bende akrabaalrım neden bize gelmiyor diyorsum meğer yazlık olmadığındanmış şakası bi yana yazlık ve sedan araba almama sebebim bu tip insanlar

Herkes de bir aç
Nerede beles oraya yerles yapiyorlar
Sonuna kadar reddetmelisin elbette

Ben bu tarz insanlari anlamakta zorluk cekiyorum
ebimdede kalan misafur sevmem
annemin evine bike gitsrm 1gunde sıkılırim annem dahi olsa
sen bence alistirma
millet 3gun beles tatilun keyfini ariyo
olduu canim daha neler
esimle anlastim
bi yazlik akicagiz insallah ve aslaaaa
gitmesem dahi ev bile bos olsa anahtari hir kula vermem
o nedir ya
ozel meskenim

Ben esime araba bile aldirmiyorum
neden cunku kiraladiginiz zaman
en yakini ariyo suradayim gel beni bi eve gotur
yada gel beni buraya gotur
nefret ettim esimde hayir demiyo
dedimki bu kus ehluyete gitcem ve kendime araba alicam ben nalima titizim
kimseye vermem esimde jarisamaz
kabul etti.

Hem iyi yönü var misafir ağırlamanın hem kötü yönü seninde onlara işin düşecek şimdi olmazsa ilerde çocuğun olduğunda ama şimdiden red edersen bundan çıkar sağlamıyacağın gibi adında kötüye çıkacaktır , mesela kızına iş bulmalarında herşey akraba ,tanıdık ile oluyor çevresiz bir yere geleni görmedim

Hem iyi yönü var misafir ağırlamanın hem kötü yönü seninde onlara işin düşecek şimdi olmazsa ilerde çocuğun olduğunda ama şimdiden red edersen bundan çıkar sağlamıyacağın gibi adında kötüye çıkacaktır , mesela kızına iş bulmalarında herşey akraba ,tanıdık ile oluyor çevresiz bir yere geleni görmedim

Evinizde oturun dinlenin, çalışıyorsunuz gunah. Evinizle ilgilenin, gezin tozun. Yazlığa da ayda bir gidin. Ay cok yorgunum Can'ım çıkıyor hafta içi çalış çalış diyip oralı olmayın. Bunu esinize değil, ailesine yapin. Sanirim yazlık esinizin ailesinin. Eger esinizle sizinse satın. Parasıyla omur boyu yılda 2 hafta misler gibi her şey dahil tatil yaparsınız.

Mesaj tekrarı

Son düzenleme:
Tabi yazlığı herkese açmayın ama sevdiğiniz akrabalarla paylaşımda bulunmanız gayet doğal bugünkü fedakarlık yarın karlı olmanızı sağlayacaktır , çünkü insanlar birbirine muhtaç elbette senin onlara işin düşecektir senin düşmesede çocuğunun düşecektir ,
bunlarıda düşünmende faydası olacaktır

Mesaj tekrarı

Son düzenleme:
Reddet onlar bıkana kadar kötü bilirlerse bilsinler

bu 9 gunluk bayram tatılınde karadenıze gıtmeyı planladık ama tam kesın degıldı
esımın yakın bı akrabası arayıp gelıcegını soyleyınce bızım tatıl ısı yattı okadar sınır oldum kı anlatamam gercekten hıc akıl karı degıl tatıl beldesınde yasamak yazın evı sakın olan ınsanlara okadar ozenıyorum kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…