Herkes bezene kadar reddetmeye devam et.
Yazlık buldu mu çöken tiplerden nefret ederim bende.
İşte yazlık almama en büyük sebeplerimden biridir bu.
Maalesef annemler dahil olmak üzere tüm yazlıkçıların kaderi bu.
Türk insanı pek misavirperver.
şaka gibi ya
3 aile misafir mi olur yazlığa
yazlıkta insan yayılır yani yemek bulaşıkla mı uğraşacaksın
ne pişirsem derdi bile yer bitirir
becerebilirsen sen gitme eşin gitsin bir hafta sonu misafirleri ağırlasın anlasın o durumun etkisini
Bizim milletimiz böyle iste. Nerde beleş oraya yerleş
hiç yüz verme sürekli bahane bul kabul etme
Yazlığı sevmeme nedenim. Red edin edebildiğiniz yere kadar. Sizin de dinlenmeye, kafanızı dinlemeye ihtiyacınız var motel değilsiniz ki.
Biz yurtdisinda yasiyoruz esimle. Esimin halalari,amcasi vs onlarda yurtdisindalar. Halasinin birtane kizi yurtdisindan istanbula gelin geldi. O kiz istanbula yerlesti yerleseli yaz sezonunun acilmasiyla birlikte hepsi sira sira onda kaliyorlarmis. Simdi bide gelinler eklenmis. Ben ilk evlendigim senesi esimde orda kalmak istedi. Bende asla kalmam orada; kiz bikmis zaten gelen gidenden, bide bizimlemi ugrassin,dedim. Ben esimin memleketine gelince kv nin evinde kalirim 2 hafta. 1 haftada istanbul turu yapariz ve kesinlikle otelde kalirim asla birinin evinde kalmam. Hem kendim rahat edemem hemde ev sahibine eziyet.
açıkcası kötü olucağımıda bilsem kabul etmezdim. yazlık benim ev benim koca benim tatil benim yani. uğraşılcak şey değil bide bir değil iki değil sürekli birileri çıkıyo ömür geçermi öyle yaa.
3 aile mi ?
otel bellemişler sizin yazlığı..
eşin 3 aile ağırlayamayız uygun otellere bakın deseymiş keşke..
Eşim mümkün değil diyemez, yüzü çok yumuşaktır. Artık daha da gelmek isteyen olursa diyeceğim eşimle konuşun desin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?