- 26 Aralık 2021
- 219
- 121
- 33
- 27
- Konu Sahibi Benibanasor
6 gün oldu yazmadı sizce ben yazmalı mıyım?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7/24 benimle konuşuyordu. başka biri olabilir diye düşündüm ama evinin adresine kadar biliyorum. başka biri olsa sabahtan akşama kadar benimle yazışamazdı. yani aslında tanışma işi karışık. instagramı vs yok. anonim bir uygulamadan tanışıp sonra birbirimizi gördük.Sosyal medyası olmayan adamla sosyal medyadan mı tanıştınız? Muhtemelen sosyal medyası size yoktur, başka biri olma ihtimali olabilir nazınız fazla gelmiştir. Geri plana atmıştır sizi diye yorumluyorum.
galiba öyle düşünüyor. ben ona değer veriyordum o böyle bir şey yapsa ben onun üzerine düşerdim. ama o umursamadı.Seven erkek doğum günümü hatırlamadın diye yaptığın naza bu kadar sinirlenip off yazıp ta 6 gün konuşmamazlık yapmaz. O adam sizi gerçekten sevmiyor üstelik daha 1.5 ay olmuş ilişki çok taze insanın kıpır kıpır olduğu zamanlar. Yüksek ihtimal ilişkiye sizin anlam yüklediğiniz gibi bakmıyor olursa da olur olmasa da olur kimsenin nazını çekemem kafasında... Sende yazma boşver suçlu hissetme kendini
Evli olmasın cnm?7/24 benimle konuşuyordu. başka biri olabilir diye düşündüm ama evinin adresine kadar biliyorum. başka biri olsa sabahtan akşama kadar benimle yazışamazdı. yani aslında tanışma işi karışık. instagramı vs yok. anonim bir uygulamadan tanışıp sonra birbirimizi gördük.
bu naz bile değil ya şakalaşıyorduk yani offf yazmış ben ona ne yazabilirdim ki? goygoy olduğunu biliyordu. hadi o gün yazmadı ama 6 gün oldu. istenmiyormuşum demek ki :)love bombing, gaslighting, ghosting ve nihayetinde de işte kara toprak..
Canım önceliği sen değilsin, muhtemelen başka biri var. Evli olduğu halde kız arkadaşını ailesiyle tanıştıran şerefsizlerin hikayesini okudum bu forumda.7/24 benimle konuşuyordu. başka biri olabilir diye düşündüm ama evinin adresine kadar biliyorum. başka biri olsa sabahtan akşama kadar benimle yazışamazdı. yani aslında tanışma işi karışık. instagramı vs yok. anonim bir uygulamadan tanışıp sonra birbirimizi gördük.
bilmiyorum ama sanmıyorum. yani 1+1 evde tek yaşadığını biliyorum. fotoğraf falan atıyordu bildiğin bekar eviEvli olmasın cnm?
Bağlanma bu kadar boşver 1.5 ay zaten o tekrar sana yazar görüldü yap bırak cevap verme.galiba öyle düşünüyor. ben ona değer veriyordum o böyle bir şey yapsa ben onun üzerine düşerdim. ama o umursamadı.
Off demesi bahane senin nazın ile alakası yok.yazarsa yaz.bahane arıyor gibi geldi.Merhaba. öncelikle bunu buraya yazma sebebim beni hiç tanımayan sadece anlattıklarım kadarına yorum yapabilecek insanların olması. yoksa elbette arkadaşlarımla paylaşıp onlardan tavsiye alabilirim ama ben objektif bir bakış açısı istiyorum.
Yaklaşık 1.5 aydır flörtleştiğim bir çocuk vardı ama ailelerimizi, yaşantımızı, hayallerimizi, günlük koşturmacalarımızı her şeyimizi paylaşıyorduk. yani ikimizde aynı cümleyi kurmuştuk "sen bana hiç yabancı gelmiyorsun" demiştik birbirimize. hatta ilk sesimi duyduğunda sana da oldu mu bilmiyorum ama sesine yıllardır alışık gibiyim demişti. çok mutlu olmuştum. her şey gayet güzel gidiyordu. sohbet ederken önümüzdeki ay yeğenimin doğum günü falan var dedi ben de aa ne hediye alacaksın falan diye sordum. böyle barbie evi gibi bir şey düşündüğünü söyledi ben de ya onlar çok güzel ben bile bu yaşımda oynarım dedim yani şakalaşıyor eğleniyorduk sonra benim doğum günüm ne zamandı dedim bilmiyorum dedi ama yemin ederim o an bunu kafaya taktığım için sormadım öylesine sordum çünkü ben ona doğum günümü söyledim mi onu bile hatırlamıyorum. sonra ben şakasına nasıl unutursun falan diyorum ama sohbet tamamen goygoy. o da gülüyo ben de. sonra bana "offff" diye mesaj attı başka bir şey yazmadı. ben de bunun üzerine görüldü attım yazmadım. ama bakalım üstüme düşecek mi yani nazlandım açıkcası ve yemin ederim doğum günüm umrumda değil sadece benim gönlümü almak için 2. mesajı atacak mı onu merak ettim. tartışma yok hiçbir şey yok sohbet inanılmaz keyifliydi. başka şehirde ama ben o şehire sık sık gidiyorum görüşme planlarımız vardı. bugün 6 gün oldu o da yazmadı ben de. sizce ben hata mı yaptım? evet saçmaydı ama o görüldüden sonra şşş hadi ya söyle doğum gününü falan demesini bekledim. çabalasın istedim ufacık bir nazdı sadece adam hiç umursamadı. çok ilgiliydi birden böyle olduk. ben mi mahvetmişim sizce mesaj atmalı mıyım? yakında onun olduğu şehire gideceğim mesaj atmazsam haberi olmaz sosyal medyası yok çünkü. lütfen bana bir akıl verin![]()
söyledim mi hatırlamıyorum hiç takılmam ben tarih işlerine. sadece bi mesaja görüldü attım. ayrıca "oofff" yazmış ne diyebilirdim ki. cevap yazmadım. o yazar sanmıştım hiç takmadı. üzüldüm biraz yalan yok.Doğum gününü söylemediğin halde ''benim doğum günüm ne zamandı, nasıl unutursun'' gibi söylemler yersiz olmuş her ne kadar şaka amaçlı söylesen de erkekler biz gibi düşünemiyor maalesef... Böyle erkeklere ''anasının prensesi'' diyorum ben.
olabilir tabi bu da mümkün. kimseye güvenmemek gerekiyor galiba :) nasıl sevip sevileceğiz hiç bilmiyorumCanım önceliği sen değilsin, muhtemelen başka biri var. Evli olduğu halde kız arkadaşını ailesiyle tanıştıran şerefsizlerin hikayesini okudum bu forumda.
Şakalaşmışsın işte bunlar küçük tatlı çekişmeler.söyledim mi hatırlamıyorum hiç takılmam ben tarih işlerine. sadece bi mesaja görüldü attım. ayrıca "oofff" yazmış ne diyebilirdim ki. cevap yazmadım. o yazar sanmıştım hiç takmadı. üzüldüm biraz yalan yok.
öyleymiş demek ki ben anlayamamışım. teşekkür ederim geri dönüşleriniz için.Şakalaşmışsın işte bunlar küçük tatlı çekişmeler.
En odunu bile buna karşılık verirdi sen üzülme. Adamda bir bokluk varmış