Yazmazsam çıldıracağım

Onun ailesiyle akrabalarıyla sonsuz vakit gecirebilirim annesi babası aylarca biz de kalabilir

Kendimi 30 yıl yaşlanöıs his ediyoerum o kadar ağır geliyor ki hiç bir akrabama gidemiyorum hersey yasak kendimi hapiste his ediyorum o da gardiyan
Aşkın mabhusaneee
içinde ben mahkum
saçların parmaklık
gözlerin... gardiyan oldu
......
İçinde..ben ziyan oldum!

Bu şarkıyı hatırladım.

Eşiniz sizi mal yerine koymuş sanki sizle evlenmemişte sizi satın almış muamelesi yapıyor. Eşya gibi yaşamaya razıysanız devam edin,yoksa vurun kapıyı çıkın.
Malesef ki yetiştiği toplum kadına bu gozle bakıyor kadın alınır gelin alınır ve onların her adetine kuralına uymalı ne isterseler yapmalı

Ben gittiğiniz okulu merak ettim!

Bende seninle aynı durumdayım ama benimki inançtan değil kvnin dolduruşundan ve ben evleneceğim dönemde kimse bunlarla karşıma çıkmadı evlendikten sonra bunları söylediler bana ve ben mutsuz olduğum için çocuk yapmıyorum bende üni mezunuyum hayat böyle nasıl geçecek bilmiyorum

Cocuğunuz yoksa hiç zorlamayın bebeğim olmasa bir saniye katlanmazdım

Kendimi 30 yıl yaşlanöıs his ediyoerum o kadar ağır geliyor ki hiç bir akrabama gidemiyorum hersey yasak kendimi hapiste his ediyorum o da gardiyan
Bende senin gibiyim akrabalarımı göremiyorum. Peki hiç eltiniz var mı onlar nasıl

Cocuğunuz yoksa hiç zorlamayın bebeğim olmasa bir saniye katlanmazdım
Çocuğum yok ama imkanlarım farklı benimde baba evine dönersem babam sorun çıkarmaz da erkek kardeşim çok belalı evlenmeden önce bana çok büyük şiddet uyguladı onun yüzünden kalıyorum babam hep arkamdaydı ve arkamda ama nöbet tutamaz ki evde

Bende senin gibiyim akrabalarımı göremiyorum. Peki hiç eltiniz var mı onlar nasıl
Su an yok ama ben suna inanıyorum iş karı koca arasımda bitiyor esler birbirini sevse anlassa kimsenin doldurusuna gelmez sorun esinizdedir akıllı olsa kimseyi dinlemez arkanızda durur

8 yıl once ilk 10 bine girerek yerleşmiştim okuluma
Bölümünüz ne bence aileniz arkanızdaysa boşanın hak hukuk var çocuğu sizden alamazlar hatta başka şehre yerleşin. Benim hayatım söz konusu ben daha önce erkek ardeşimden dolayı ölümden döndüm

o zaman bi secim yapacaksınız hangisi daha mutsuzluk getircek diye

Ailem arkamda onlar da cok yıpranıyor beni mutsız gormekten istedikleri gibi görememekten

Su an yok ama ben suna inanıyorum iş karı koca arasımda bitiyor esler birbirini sevse anlassa kimsenin doldurusuna gelmez sorun esinizdedir akıllı olsa kimseyi dinlemez arkanızda durur
Akıllı değil zaten ve biz 8 yıl görüştük üstüme titrerdi yeter ki sen ol derdi vs vs. Hep yalanmış

eğitimli insanların bu şekilde düşünmesi bana garip geliyor.
hadi bazı kadınlarımız haklı olarak işim yok, mesleğim yok, ailem arkamda durmaz, yol iz bilmem ne yapabilirim diyip oturuyor.
ama üniversite okumuş, belli bir standartı yakalamış insanların ben bu şekilde pısmasını anlayamıyorum.
biraz kendi hayatınızın kontrolünü alın.
anneniz babanız bu baskıyı yapsa 10 kere kaçmış 50 kere gerekli mercilere şikayet etmiştiniz bence şimdiye kadar.
çocuğun ardına sığınmak bana bahane gibi geliyor.
annesine değer vermeyen, onu aşağılayan bir baba ve sesini çıkaramayan ezilmiş bir anne ile ne kadar mutlu ve sağlıklı olabilir ki?
hiç iyi bir idol değil baba da.

haklısınız belki düzelir biraz daha sabır umuduyla bekliyorum ama her şey daha kötüye gidiyor

haklısınız belki düzelir biraz daha sabır umuduyla bekliyorum ama her şey daha kötüye gidiyor

niye düzelsin ki?
her dediğini yapıyosunuz, o da dozajı arttırarak daha fazlasını istiyordur
vahiy mi inecek ya da kafasına dank mı edecek adamın?
bir yerden sonra bi dur demek lazım
kendiniz için değilse bile çocuğunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…