Yazmazsam çıldıracağım

Psikolojik siddet uyguluyor esiniz
Siz istedikten sonra herseyi yaparsiniz
Yeter ki isteyin

Evladinizin gozunde nasıl bir annesiniz,bunu düşünün,,,,cocugum icin cekiyorum demeyin ALLAH aşkina siz sadece kocadan ayrılacaksınız,o yine evladinizin babası olacak,,,

Sizi eziyor ama çocuğunuzu ezdirmeyin
Küçücük çocuğu vurarak terbiye edemez
Narsist ile ömür geçirmek çok zor tedavisi de çok çok zor ve genetik rahatsızlıklar bırakabiliyordu sanırım
Yani böyle senin işin zor
Bu evlilik böyle gitmez ortada bir cenaze var önce o cenazeyi kaldıracaksın
Senden çocuğu alamayacaksa şayet seni hep çocukla korkutacaktır
Sana güç göstermek için atıp tutar hodri meydan diyeceksin
Ben anasıysam sen babası
Kimde olmasını uygun görürse adalet olda olsun uyarım diyeceksin
Aile büyüklerini de sokmalısın bu işin içine.
Ve onun yapacaklarına degıi kendinize yoğunlaşın

Kendi ayakları üzerinde durabilecek kadınlar böyle yapıyorsa hicbir dayanağı olmayan zavallı kadınlar ne yapsın. Silkelenip kendinize gelin ve yapmanız gereken neyse onu yapin

Bence de o telefonun sözlüğünden falan kaynaklıdır

Daha demin alaka yazacağım yerde Akbaş yazmış telefon , ne alaka :)

Bence telefondan yazmis yazarken uzgun ve agliyorsa " s " harfini yazmayi unutmus
Sadece o kelime değil.genel olarak incelerseniz hatalarla dolu.ben bunlara bakarak konuya yorum yapmıyorum ama çok iyi eğitimliyim dediği için açıkçası ekstra dikkat ettim.

Seni o kadar iyi anliyorumki yani yaşadıklarımız çok benzemesede dua etme isteği bendede zayıfladı. Sanki bende herkes tarafından unutuldum Allah'ım bile unuttu sanki. Güzel okullarda okudum demişsin bir an önce bosan. İşe başla. Boşanmadan bile ise başla. Cocugunla tehdit edemez çünkü o cocugun anneye olan ihtiyacını hiçbir şey gideremez ve basedemezler zaten seni bulur çocuğun. Ama işine başla.

ortada bir oyun yoksa sanırım ülkede bir nebze meşhur bir bireysiniz. eşinizin bağlantılarından ve genel olarak rezil olmaktan korkuyorsunuz. ama dünya hayatı çok kısa. o çocuğu o sorunlu babayla yetiştirirseniz yarısı ona benzeyecek. düşünün kararınızı verin. bunu herkese söylüyorum, hiçbir şey sizden kıymetli değil.

madem inançtan bahsediyor, peygamberimizin asla çocuklara vurmasını,hele ki kafaya ve yüze vurulmasını yasaklandığını söyleyin, kendi istekleri doğrultusunda dini kullanan insanlardan nefret ediyorum

Arkadaşlarım çevrem olmaz yapamazsın demişti diye başlamanız kendinizi haklı çıkarmak için mı? eşinize olan suclamalarinizi ispat için mı? Sevdiğinizi de belirtmişsiniz karışık duygular içindesiniz.
Depresyona girmis gibisiniz,maddi sıkıntınız yoksa eve bir yardımcı alın yemek temizlik vs ilgilensin.kendinizi sıkıntıya sokmayinn herkes çok becerikli olacak diye birşey yok ki.

Korku insanı hapseder. Korkunla yuzles. Aç da kalabilirsin. Bebeğin için hiç durmadan ağır mücadeleler de verebilirsin tek başına bunlarin yükü ağır Evet ama başkasına hapis olmuş bir ruhun yükü daha ağırdır. Gerekirse tuvalet temizler evladına bakarsın ama az ama çok yeter ki huzurlu bir hayatin olsun. Hakkinda hayirlisi

Stockholm sendromu
Aman bu forumun atanmis narsist psikologu duymasin sizi dogdugunuza pisman eder
Meger biz burada "tani" yapiyormusunuz da, yapamazmisiz meger hasta panige kapilirmis. Ne acayip insanlar var ya.
"stockholm Sendromu" yokmus da PTSD nin icinde bir kategorideymis.
Tum media ve arastirma camiasinin genel olarak istismar edilmis kadinlarin ruh haline boyle bir isim verildigini kabul etmeyenlerin bence cok daha buyuk bir amaci var.
Amac da kadinlarin (ve erkeklerin) istismar sonucu gecirdikleri travmalari mahkemede savunma/suclama olarak kullanmamalarini saglamak.
O yuzden "Stockholm Sendromu" lafini bile duymak istemiyorlar.
Yani sonucta sayin konu sahibi, siz cok buyuk bbir istismar dongusunun icindesiniz ve yardim almaniz gerekiyor.
Istsimarin size verdigi zarari anlayamayacak kadar da zarar gormussunuz.

iyi hissetmek bir kitap var dr david brus kendinizi tedavi etmenize yardımcı olduğunu idda ediyor pdf olarak indirin okuyun iyi gelecektir.

O kadar inançlı madem neden zulmediyo? Ve en önemlisi ailenize göndermemek ne demek öyle bi hakkı yok.. dini işine geldiği gibi uygulayamaz öyle ve dediğiniz gibi inançlı bi insan olsa hassas davranır ama eşiniz işine geldiği gibi davranıyor

Öncelikle yorum yapan herkese teşekkür ederim.mesleğimi merak edenler için doktorum. İnanılır gibi değil diyenler olabilir. Eşim de doktor. Ama eğitimli olmak doktor olmak iyi bir eş ya da sağlıklı bir birey olmak için yeterli değil malesef. Ben böyle bir evliliğim olacağını 40 yıl düşünsem hayal edemeZdim gayet rahat bir hayatım vardı tabiki evlenince bunların değişeceğini biliyordum ama bu kadarını dusunemezsdim eşim malesef ki inancımızı kullanarak ona olan duygularımı kullanarak her istediğini elde ediyor. Canı istemezse arkadaslarımın eve gelmesine bile müsade etmiyor canı istemezse ailem geldiğinde eve gelmek için onların gitmesini bekliyor. malesef eğitim bazı takıntıları ya da geleneklere bağlılığı, zihniyeti değiştirmiyor. Kadın çocuk doğurmalı, itaat etmeli, ev işine bakmalı, yabancılarla( akraba olmayan) gorusmemeli gibi bir kafa yapısı var.

Hissetmek evet sevgili arkadaşlar ama dediğim gibi o an bu en son dusuneceğim seydi ve anlamadım bile o an neyi kast ettiğinizi farkında bile değildim yaptığım hatanın. Buraya yazılanları çok fazla takip etmiyorum belki uydurma hikayeler vs vardır. İlk defa yazdım çünkü sesimi çıkarmaya ihtiyacım vardı artık yakınlarımı üzmek şstemediğim için.

Normalde çok yazmam Ama bu konuya gerçekten yazmak istedim..Dinimiz itaat derken köleliği kastetmiyor. Onun size yaptığı düpedüz bu. Hadi desem kıskanç fln ama arkadaşlarınızın evinize gelmesinde abes ne var ki ? Belli ki sizi çok beğenmiyor yani kırmak istemem ama böyle olduğu vakit karşıdaki insanın her hareketi batar birinin. Eğitime fkn bağlamiyorum şahsen ben hiçbirşeyi artık.. siz ne kadar yüksek okullarda okursanız okuyun ;ne kadar iyi eğitim alirsaniz alın karşıdakinin sizi anladığı kadarsınız malesef.. Bence gerçekten mutsuzsaniz ki öyle görünüyor bir harekete geçin.. Ya adam akıllı konuşun; gözünü korkutun ya da bilmiyorum boşanmak gibi diğer çare. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…