- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.348
- 598
- Konu Sahibi Mutsuzzz26
-
Sanırım hala seviyorum bu yuzden belki de cesaret edemiyorım evet keske asık olmasaydım keske hiç tanımasaydım fotoğraflarıma bakınca bile ondan once ve sonra o kadar belli ki hayat doluydum simdi sevdiğim seyleri ona belli etmek istemiyorum ki bunları dahi kıskanıyor cunku. Sorun au tanısıkca anladıö sorunlu bi cocukluk gevirmiş aslında ailesi iyi insanlar ama anne abab arasında yas farkı fazla akrabalarla iç içe bi hayat baba katı kurallar koymus ve kardesini cok kıskanmıs sonuc olarak narsist diyeceğimiz bi insan. Acıyorum da ona bazen kimseyi begenmiyor butum arkadaslarını herkesi bi şekilde eleştiriyor en yakınmında ben olduğum için en cok ben nasibimi alıyorum. ve kıZım için de korkuyorum bebek yani mesela sacını cekse yanağına vuruyor babasına nasıl el kaldırır diye yani cok siddetli vurmasa da ağlattığı oluyor. Ve bunlar yetmez gibi cok cocuk istiyor ben istemediğim için de her an sucluyor beni
Bende aynı ayrıntıya dikkat ettim.iyi eğitimli bir insan farkında olmadan doğru yazar.bu iste bir iş var!His etmek?O ne ola ki?
Bu kadar iyi eğitimli biri,his etmek yazmaz,yazmamalı.
Bence telefondan yazmis yazarken uzgun ve agliyorsa " s " harfini yazmayi unutmusBende aynı ayrıntıya dikkat ettim.iyi eğitimli bir insan farkında olmadan doğru yazar.bu iste bir iş var!
Sadece o kelime değil.genel olarak incelerseniz hatalarla dolu.ben bunlara bakarak konuya yorum yapmıyorum ama çok iyi eğitimliyim dediği için açıkçası ekstra dikkat ettim.Bence telefondan yazmis yazarken uzgun ve agliyorsa " s " harfini yazmayi unutmus
Seni o kadar iyi anliyorumki yani yaşadıklarımız çok benzemesede dua etme isteği bendede zayıfladı. Sanki bende herkes tarafından unutuldum Allah'ım bile unuttu sanki. Güzel okullarda okudum demişsin bir an önce bosan. İşe başla. Boşanmadan bile ise başla. Cocugunla tehdit edemez çünkü o cocugun anneye olan ihtiyacını hiçbir şey gideremez ve basedemezler zaten seni bulur çocuğun. Ama işine başla.İlk defa yazıyorum. O kadar mutsuz ve çaresizim ki napacağımı bilemedim. Burayı ara sıra okurdum yazmak geldi aklıma.
Kimim ben. Türkiyenin en iyi okullarında okumus kariyer sahibi onlarca arkadaşı olan ailesinin akrabalarının arkadaşlarının çok sevdiği bir kızdım. Günün birinde aşık oldum ya da oldum sandım. Mükemmeldi ulaşılmazdı. Sonra hiç beklemediğim bir anda numaramı aldı ve konusmaya başladık ama aslımda o zaman bile bwlliymiş. Hep laf sokmalar sadece ben ben ben. Niyeti ne belli dğeil neyse sacma sapan gerilimli tripli bi donemden sonra evlenmeye karar verdik. Anlattığım durumu bilen herkes onunla yapamayacağımı mutsuz olacagımı soyledi patronum bile 40 yasında depresyon ilacları kullanan bi kadın olursun ya da asarsın kendini sacmalama kızım diye ağır bi konusma yaptı gene dinlemedim gelinlik ustumde fotoğraf cektirdik kardesim imzayı atmadın hala Zamanın var dedi dinlemedim. Sonuc 3. Hafta filandı sanırım ayrı yattık kavga kıyamet aslında başlamadan bile aklıma hayalime gelmeyen sebeplerden kıyametler kopuyordu psikiyatr bi arkadasım uzak durmam gerektiğini soylemişti dinlemwdim. Sonuc 3 yıllık bi evlilik melek gibi cocuk ama her an her saniye zamanı geri alabilsem diye pişmanlıklarla gecen bir hayat. Eve hapis bi hayat kariyer filan yalan oldu inançlı bi insanım ama dua bile edemiyorum olmek istiyorum ama inancım gereği yapamıyorum. Bu mutsuzlukla bebeğimi nasıl büyütürüm bilmiyorum. Vazgecmeye gücüm yok oyle güçlü ki beni oyle eziyorki napar eder bebeğiöi de aşır benden. Artık anlatıp ailemi arkadaslarımı da uzemiyorum. Napıcam bilmiyorum.
Sanırım hala seviyorum bu yuzden belki de cesaret edemiyorım evet keske asık olmasaydım keske hiç tanımasaydım
madem inançtan bahsediyor, peygamberimizin asla çocuklara vurmasını,hele ki kafaya ve yüze vurulmasını yasaklandığını söyleyin, kendi istekleri doğrultusunda dini kullanan insanlardan nefret ediyorumSanırım hala seviyorum bu yuzden belki de cesaret edemiyorım evet keske asık olmasaydım keske hiç tanımasaydım fotoğraflarıma bakınca bile ondan once ve sonra o kadar belli ki hayat doluydum simdi sevdiğim seyleri ona belli etmek istemiyorum ki bunları dahi kıskanıyor cunku. Sorun au tanısıkca anladıö sorunlu bi cocukluk gevirmiş aslında ailesi iyi insanlar ama anne abab arasında yas farkı fazla akrabalarla iç içe bi hayat baba katı kurallar koymus ve kardesini cok kıskanmıs sonuc olarak narsist diyeceğimiz bi insan. Acıyorum da ona bazen kimseyi begenmiyor butum arkadaslarını herkesi bi şekilde eleştiriyor en yakınmında ben olduğum için en cok ben nasibimi alıyorum. ve kıZım için de korkuyorum bebek yani mesela sacını cekse yanağına vuruyor babasına nasıl el kaldırır diye yani cok siddetli vurmasa da ağlattığı oluyor. Ve bunlar yetmez gibi cok cocuk istiyor ben istemediğim için de her an sucluyor beni
Korku insanı hapseder. Korkunla yuzles. Aç da kalabilirsin. Bebeğin için hiç durmadan ağır mücadeleler de verebilirsin tek başına bunlarin yükü ağır Evet ama başkasına hapis olmuş bir ruhun yükü daha ağırdır. Gerekirse tuvalet temizler evladına bakarsın ama az ama çok yeter ki huzurlu bir hayatin olsun. Hakkinda hayirlisiİlk defa yazıyorum. O kadar mutsuz ve çaresizim ki napacağımı bilemedim. Burayı ara sıra okurdum yazmak geldi aklıma.
Kimim ben. Türkiyenin en iyi okullarında okumus kariyer sahibi onlarca arkadaşı olan ailesinin akrabalarının arkadaşlarının çok sevdiği bir kızdım. Günün birinde aşık oldum ya da oldum sandım. Mükemmeldi ulaşılmazdı. Sonra hiç beklemediğim bir anda numaramı aldı ve konusmaya başladık ama aslımda o zaman bile bwlliymiş. Hep laf sokmalar sadece ben ben ben. Niyeti ne belli dğeil neyse sacma sapan gerilimli tripli bi donemden sonra evlenmeye karar verdik. Anlattığım durumu bilen herkes onunla yapamayacağımı mutsuz olacagımı soyledi patronum bile 40 yasında depresyon ilacları kullanan bi kadın olursun ya da asarsın kendini sacmalama kızım diye ağır bi konusma yaptı gene dinlemedim gelinlik ustumde fotoğraf cektirdik kardesim imzayı atmadın hala Zamanın var dedi dinlemedim. Sonuc 3. Hafta filandı sanırım ayrı yattık kavga kıyamet aslında başlamadan bile aklıma hayalime gelmeyen sebeplerden kıyametler kopuyordu psikiyatr bi arkadasım uzak durmam gerektiğini soylemişti dinlemwdim. Sonuc 3 yıllık bi evlilik melek gibi cocuk ama her an her saniye zamanı geri alabilsem diye pişmanlıklarla gecen bir hayat. Eve hapis bi hayat kariyer filan yalan oldu inançlı bi insanım ama dua bile edemiyorum olmek istiyorum ama inancım gereği yapamıyorum. Bu mutsuzlukla bebeğimi nasıl büyütürüm bilmiyorum. Vazgecmeye gücüm yok oyle güçlü ki beni oyle eziyorki napar eder bebeğiöi de aşır benden. Artık anlatıp ailemi arkadaslarımı da uzemiyorum. Napıcam bilmiyorum.
Aman bu forumun atanmis narsist psikologu duymasin sizi dogdugunuza pisman ederStockholm sendromu
O kadar inançlı madem neden zulmediyo? Ve en önemlisi ailenize göndermemek ne demek öyle bi hakkı yok.. dini işine geldiği gibi uygulayamaz öyle ve dediğiniz gibi inançlı bi insan olsa hassas davranır ama eşiniz işine geldiği gibi davranıyorHersey onun istediği gibi olmalı yoksa kıyamet kopuyor. Surekli beceriksiz olduğumu soyluyor her konuda eleştiriyor mesela her gün yemek yapıyorım ama surekli yemek yapmadığımı milletin karısı neler yapıyor vs gibi konusuyor cocuğa bakamadığımı soyluyor ailesiyle hiç bir problemim olmadığı halde o lara karsı davranıslarımı yegersi buluyor yani eleştirmediği bir konu yok ve hiç birseyi duzeltemediğimi soylıyor. Bunun dısında canı istemezse aileme gidemiyorum bugune kadar hiç bir arkadasıma gidemedim düğünlerine bile gidwmwsim dısarda buluşamıyorum zaten evime de isterse izin veriyor. Durum neden boyle malesef ki benim ilk gorustuğum insandı ve gercekten cok asıktım butu sartlarını kabul ettim ve inanca bağlıyor bunları kadın kocasına itaat etmek zorunda filan diye. Yani aslında benim hatam en basında onun sartlarını kabul etmek oldu bu yuzden ben bunları kabul ederek evlendim diye kendimi suclayarak surduruyorum bu evliliği ama bu da sağlıklı değil biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?