- 17 Haziran 2017
- 28
- 10
- 3
- 35
- Konu Sahibi Mutsuzzz26
-
Bu kadar iyi eğitim alan biri çok rahat ara verdiği kariyerine devam edebilir. maddi sıkıntı da Yaşamaz. neden bosanmadiginizi anlamadım.Türkiyenin en iyi okullarında okumus kariyer sahibi onlarca arkadaşı olan ailesinin akrabalarının arkadaşlarının çok sevdiği bir kızdım.
Kendimi 30 yıl yaşlanöıs his ediyoerum o kadar ağır geliyor ki hiç bir akrabama gidemiyorum hersey yasak kendimi hapiste his ediyorum o da gardiyanBirde sadece 3yıl yani 30yıllık bir evlilikten bahseder gibisiniz yani çok bişi kaybetmemişsiniz
Sizce zamanla değişir bu katı kurallardan vazgeçermi bu adam bu konuda gerçekten ne düşünüyorsunuzKendimi 30 yıl yaşlanöıs his ediyoerum o kadar ağır geliyor ki hiç bir akrabama gidemiyorum hersey yasak kendimi hapiste his ediyorum o da gardiyan
Eşiniz sizi mal yerine koymuş sanki sizle evlenmemişte sizi satın almış muamelesi yapıyor. Eşya gibi yaşamaya razıysanız devam edin,yoksa vurun kapıyı çıkın.Hersey onun istediği gibi olmalı yoksa kıyamet kopuyor. Surekli beceriksiz olduğumu soyluyor her konuda eleştiriyor mesela her gün yemek yapıyorım ama surekli yemek yapmadığımı milletin karısı neler yapıyor vs gibi konusuyor cocuğa bakamadığımı soyluyor ailesiyle hiç bir problemim olmadığı halde o lara karsı davranıslarımı yegersi buluyor yani eleştirmediği bir konu yok ve hiç birseyi duzeltemediğimi soylıyor. Bunun dısında canı istemezse aileme gidemiyorum bugune kadar hiç bir arkadasıma gidemedim düğünlerine bile gidwmwsim dısarda buluşamıyorum zaten evime de isterse izin veriyor. Durum neden boyle malesef ki benim ilk gorustuğum insandı ve gercekten cok asıktım butu sartlarını kabul ettim ve inanca bağlıyor bunları kadın kocasına itaat etmek zorunda filan diye. Yani aslında benim hatam en basında onun sartlarını kabul etmek oldu bu yuzden ben bunları kabul ederek evlendim diye kendimi suclayarak surduruyorum bu evliliği ama bu da sağlıklı değil biliyorum
His etmek?O ne ola ki?Kendimi 30 yıl yaşlanöıs his ediyoerum o kadar ağır geliyor ki hiç bir akrabama gidemiyorum hersey yasak kendimi hapiste his ediyorum o da gardiyan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?