Yazmazsam çıldıracağım

Canim simdi kendini cokta suclama kader denen bisey var yani kacamazsin kaderinden yasaman gerekiyormus bunlari gecmise uulmekle kendini suclamakla bir yere varamazsin sen bundan sonra ne yapicagina odaklan guc alabilcegin bi yavrun varmis ne guzel ya oda olmasaydi bunun icin sukret canim.kendinden emin bir sekilde otur esinle konus ya bu durumlara bir cozum bulcaz yada bosanalim de illa bisey dicektir baktin duzelmiyor kararli dur ac davayi cocugumu alamam diye uzulme oyle bisey yok hem o cocuk seni istemicek mi yani ayrilmazsin cocugundan merak etme topla kendini caresiz degilsin

Bazen insanın basireti bağlanır, yapması gerekenleri yapamaz bir bakar ki yıllar geçmiş. Kariyer sahibi ve iyi eğitimliyim diyorsunuz zararın neresinden dönseniz kar. Hemen çalışmaya başlayın gerisi gelir her şey bir anda hallolmaz adım adım çözeceksiniz inanıyorum.

Ayrıca dini pencereden bakınca İslam dini ve tüm diğer dinler insanlığa faydalı olan şeyleri yapmayı öğütler. Diş hekimisiniz, hekimsiniz siz. Diş sağlığı ne kadar önemli ve insanı ne kadar etkiliyor herkesten iyi bilirsiniz büyük bir diş sorunumu çözen doktorumu hala dualarla anıyorum bunun dinimiz için nasıl bir zararı olabilir? Bu toplumun erkeklerinin iki yüzlülüğü bu amaç dindarlık değil amaç dini kullanıp sizi köle haline getirmek. Lütfen izin vermeyin buna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…