Yazmazsam çıldıracağım

Diş hekimiyim. Evlenmeden önce oZel bir klinikte calısıyordum sonra eşimle beraber çalışmaya başladık.
Hayatınızı kurtarın bende sizinle aynı durumdayım ama imkanım yok kendinize yazık etmeyin. Eğer boşanamıyorsan da işe dön yavaş yavaş hayatına odaklan

Yasaların bebeği anneye vereceğini biliyorum ancak benim korkum yasal olmayan şekilde bebeğimi benden kaçırması bunu yapmasını beklerim ondan bu yüzden korkuyorum.
Yeri belli yurdu belli yaparsa da bi daha çocuğunu göremez ki

Bu arada eğitimli olma kısmına takılan arkadaşlar olmus bunu belirtmemin amacı belli bir sosyal hayatım, işim gücüm varken sınırları belirlenmiş kuralları konulmus bir hayat yaşıyorum. Bu değişim bana çok ağır geliyor.

Ailenize geliyor mu bayramlarda falan

Yolda yalnız yürümeyi unutuyorsun özgüven sıfırlanıyor hep kendini ezik ve güçsüz görüyorsun

Sıfır-altı yaş anne dönemi olduğu için; annenin çok belirgin sebepleri yoksa (ruh sağlığının bozuk olması, çocuğa zarar verme ihtimali gibi) çocuğun velayeti altı yaşına kadar anneye veriliyor . Altı yaşından sonra yeniden değerlendiriliyor. Hukuken velayeti size verirler yani. Anlaşamıyorsanız boşanın. Babanın ruh sağlığı bozuksa hakim ona belki şahsi görüşme hakkı dahi vermeyebilir. Siz yine boşanma aşamasında kendinizi bir avukatla temsil ettirin, hak kaybına uğramayın . Ayrıca şiddet, hakaret, aldatma vs varsa bunlara ait delilleri yok etmeyin.

Bile bile lades yorum yok...

sen ne bekliyorsun deli bu adam demekki bak okumuşsun kariyerin oldu bilemem ii bi ailen büyük bi çevren var kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin benim eşim bile bu kadarını yapmadı şiddet varmı peki anlatsana göre psikopat psikolojisi normal olmayan biri onunla birlikte daha fazla aşağılanmayı hor görülmesini istiyorsun bırak yakasını ya allah bismillah yardım et Rabbim de allaha sığın çık o evden eger senin elindeki fırsatlar bende olacaktı kimseler gelemezdi önüme aklını başına topla arkadaşım

Şu dini öğrenmeden Allah aşkına müslümanim demeyin! Hangi ayette, hangi hadiste geçiyor bunlar!? Cahiliye Araplarının adetlerini din diye daha ne kadar yiyeceksiniz arkadaş! Onca meal, tefsir, hadis okudum hiçbirinde bunları görmedim. Siz nerde görüyorsunuz bu dini? Boşayın sahip olduğunuz o hanzoyu! Hayat bu değil, evlilik de bu değil. Ha bir de küçücük çocuğu hiçbir adli merci babasına vermez. Çocuğu bahane edip o çocuğu da kendinizi de yakmayın!

Malesef ki yetiştiği toplum kadına bu gozle bakıyor kadın alınır gelin alınır ve onların her adetine kuralına uymalı ne isterseler yapmalı

Sen de böyle bi kadın olduğuna göre aynı gözle bakıyorsunuz. Bir de bu adamı hala seviyormuşsun. Sen daha kötü bakıyor olabilir misin?

Şöyle kocaman bir 'HOOOOŞŞŞTTT KÖPEK' çekeceksiniz sonra boşanacaksınız hanımefendi. Kadın erkeğe hizmet etmek zorundaymış da inançmış da. Hoşt hadi ordan... Siz kendinizi düşünmüyorsunuz onu anladım. Peki bebeğinizi de mi düşünmüyorsunuz? O çocuk nasıl bir ortamda büyür, nasıl karakteri olur?

Bu hayata ne koca için ne evlat için katlanılır. Bir kere geliyorsunuz bir.
Gerçi o güç nedense yok sizde.
Çok üzüldüm.
Siz zaten ölümü kabul etmişsiniz.

Kusura bakmayın ama bu kadar kültürlü eğitimli kariyerli biri nasıl oluyor da bir erkek için kariyerinden vazgeçiyor, nasıl oluyor da ailesine bile gidemiyor arkadaşlarını göremiyor laflarının altında eziliyor ezdiriyor hani eğitimli olmasanız aileniz arkanızda olmasa anlıcam ama çok saçma değil mi. Sanki ona muhtaçsınız gibi kölesi olmak nasıl bir mantık boşa okumuşsunuz o zaman. Bu kadar imkanlarınız varken boşanmak için hiçbir çaba harcamamanız zaten enteresan biz ne diyelim ki şimdi size.

bi altı ay sonra gözünüz çocuk filan görmeyecek gibi geliyor bana çocuklarınızı alıp arkanıza bakmadan kaçacaksınız.

aŞkın qözü körmüş qercektenn tüm uyarılara rağmen evlenmişsiniz

denemeden çocuğu benden alır diyorsunuz. biraz dik durun ya hu. mahkemeler var gidebildiği kadar gider. zaten çocuk da mutsuz büyür bu aile halinde. savaşırsınız çocuğu alabilirseniz ne ala alamazsanız da biraz toparlanır yine denersiniz. zira o da onun babası. her zaman annede kalacak çocuk diye bir kanun yok. belki iyi bir eş değildir ama iyi bir babadır.

Bu nedir böyle sabah sabah? ? Nasıl ayrılacağım, çocuk babaya düşkun ne yapacağım, cok iyi eğitim aldım kariyerim bitti, kadın itaat etmeli vs vs vs içim şişti!!
Bizler de boşandık tabi ki zor oldu ama başardık. Sen bu kafayla köle hayatına devam edersin kimseyi suçlama bu kafayla hakediyorsun bunları

Allah yardımcınız olsun.

Her şey insanlar için.eger iyi okullarda okuyup kariyer yapıp hatta kimsenin istemediği bi adamla herkese karşı durup evlendiyseniz siz çok güçlü bir kadınsınız.hemen silkelenip kendinize gelin.bu hayat sizin kim ne der bakmayın.hicbir şey için geç değil.elinizde mesleğimiz var,ayrıca artık yalnız da değilsiniz bu hayatta,yavrunuz var.kimse sizden güçlü değil,o adam sizi ezemez buna ne hakkı var ne de gücü emin olun,siz onu güçlü sanıyorsunuz çünkü siz kabuğunuza cekilmissiniz.kendiniz olun önce bakın ondan sonra kim duruyor önünüzde.aslan gibi çalışır kazanır yavrunuzla mutlu mesut yaşarsınız.emin olun siz ayağa kalkarsanız mahkeme de evladiniza size verecek.Allah size yalnızca artık ayağa kalkıp bu umutsuzluğu üzerinizden atacak ve şahlanacak kuvveti versin.gerisi gelecek biliyorum.dualarim sizinle...

Dertleşmek için konu açmışsın
Ayrılmak da istemiyorsun.
çocuk bahane edilmemeli.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…