Yazmazsam çıldıracağım.

Bence her şeyi yutup bir şey söylememekten dolayı dolmuşsunuz. Kızın arkanızdan söylediği şeyleri bildiğinizi belli etseniz belki rahatlarsınız

Benzer durumu bende yasadim. Yanima calistigim isimle ilgisi olmayan birini verdiler 1 ay muhlet ogrenemezse cikicak.
Cok ugrastim cabaladim yok 1 ay sonunda en basit isi bile ogrenemedi ustune bn 7 aylik hamileydim sinirlerim cok bozuldu. Proje mudurume 1 ay sonunda olmuyo dedm olsn ogrenir dedi bende zaten izine ayrilicaktim isten ciktim kaldilar oyle mal gibi..

Kizlar bende yazmazsam cildiracagim.cok yakin bir akadasim esini aldtiyor hala aldatiyormu bilmiyorum ama bu duruma cok uzuluyorum 2tane kiz cocugu var we aldattigi adamda evli sadece mesajlastik baska bisey olmadi diyor ama inanmiyorum adami hala instagraminda takip ediyor ve birbirlerinin resimlerini begeniyorlar kacdefa karsima alip konustum bi kadin bi kadina bunu yapmamali kendinde nefret edecegin bisey yapma..yok engelledim falan desede engellememis yalan soylemeyen arkadasimin yalan soyledigine sahit oluyorum 10yildir evliler ve esiminde enyakin arkadasi kocasi ikisinide cok sewiyorum aldattigi serefsizde isyerinden arkadasi.bu arkadasim hayatinda ilkdefa bu sene calismaya basladi ne olduysa ondan sonra oldu..bunu bilmek bile wicdanimi acitiyor sizce neyapmaliyim

10 yaş benzetmesi ne güzel olmuş :)
Ya ben sakin kalmak istiyorum aslında. Konuştuğumda da bakın hata yapıyor dedim diye kullervo kızın gitmesini istiyor! fikri oluştu. Ama kız yetersiz. Yetersiz olduğunu da şirketteki herkes söylüyor.
Sorumlum ise 30 yaşındaki kadını üzdüm diye bana çemkiriyor.
Benim tepemdeki yeni geleni tavlama peşinde sanırım ve bunun için böyle. Çok yakın davranıyor kıza.
Benim hakkımda kötü konuşmaktan da geri kalmıyor.
Yüksek ihtimal senin sorumlu o kızın sevgilisi bile olmuş olabilir
İşi ile bir yerde tutunamayanlar birilerine tutunmayı dalkavukluğu falan iyi bilir

Back
X