yazmazsam öleceğim

Asgari ücretle çalıştığım işimden ayrıldım demişsin,kredi senin üstüneyse çok yüksek miktarlı olamaz yani?
2 sefer çektik.ikisinde de hiç sorun çıkmadan verdi bankalar. Çok aptalmışım okadar mı at gözlüklü olunur
Insan bazen basireti baglanmis gibi kendi sonunu getiriyor ve olaylar nasıl gelisiyo anlamiyorsun bile bi bakmissin hic yapmayacagin seyler yapmissin ve is isten gecmis. Hakkınızda hayirlisi olsun, esinize de Allah hidayet versin..
aynen öyle oldu..Çok seviyordum başta.Hoş 15 yaşında bir kız çık sevmekten ne kadar anlarsa.Aslında daha çok ilk çıktığımla evleneyim diye bir takıntıumış diyorum şimdi

2 sefer çektik.ikisinde de hiç sorun çıkmadan verdi bankalar. Çok aptalmışım okadar mı at gözlüklü olunur

aynen öyle oldu..Çok seviyordum başta.Hoş 15 yaşında bir kız çık sevmekten ne kadar anlarsa.Aslında daha çok ilk çıktığımla evleneyim diye bir takıntıumış diyorum şimdi
krediye karşılık olarak ne gösterdiniz bankaya? kefil var mı?

Bence önce bir iş bulun. Sonra yavaş yavaş borcunuzu kapatın. Böyle oturmakla bu iller çözülmez. Her şeyin bşr çaresi vardır. Çalışın ve kimseye muhtaç kalmayın.

o zaman çalışıyordum.birinde maaş bordromla çektik.İlk çektiğimde de babamın aldığı arabam vardı ..
kefil istenmedi yani.
sen de hep kendinden vermişsin.

Hatanizin farkina varmaniz guzel. Bence de o borc bitene kadar bosanmayin ve hicbir sey caktirmayin. Simdiden boyle davranan adam bosaninca asla o borcu odemez. İse de simdilik girmeyin. Tum kazancinizi elinizden alacaksa neden giriyorsunuz? Bari cocugunuzla ilgilenin. Evden ufak tefek kazanc saglamaya calisin. Veya karta yatiran degil de elden maas veren bi ise girin. Cocuk bakmak gibi mesela. Eger oyle olursa esinize ne kadar aldiginizi soylemezsiniz ve birikim yapabilirsiniz. Sahi kendide calisiyorken neden iki krediyide sizin uzerinizie cekti?

kefil istenmedi yani.
sen de hep kendinden vermişsin.
başkasından duysam vay arkadaş bukadar olunur mu diyeceğim şeyler yaptım.Stockholm sendromu gibi resmen, adam beni sömürdükçe daha çıok kapıldım.Her seferinde daha çok düzeleceğimize inanmak gibi aptalca bir saplantım vardı.Olayları kimselere anlatmadığım için de battıkça battım..

Hatanizin farkina varmaniz guzel. Bence de o borc bitene kadar bosanmayin ve hicbir sey caktirmayin. Simdiden boyle davranan adam bosaninca asla o borcu odemez. İse de simdilik girmeyin. Tum kazancinizi elinizden alacaksa neden giriyorsunuz? Bari cocugunuzla ilgilenin. Evden ufak tefek kazanc saglamaya calisin. Veya karta yatiran degil de elden maas veren bi ise girin. Cocuk bakmak gibi mesela. Eger oyle olursa esinize ne kadar aldiginizi soylemezsiniz ve birikim yapabilirsiniz. Sahi kendide calisiyorken neden iki krediyide sizin uzerinizie cekti?
Kendi üzeerinde bekarlığından kalma yığınla borç vardı.Hala da var. geliri çok iyi ama gelen kredilere gidiyor.Ailesiyle ortak açtığı bir işyeri var ama oranın gelirine dokunmuyor bize yetiyor aldığımızla hem kredileri ödüyoruz hemgeçiniyoruz dedi bir kere kız kardeşine. Düşününsene hibe gibi birşey oldu..Borçla işyeri aç ama krediyi öde,gelirini alma.Düşünüyorumda beni ve çocuğunu düşünse asla böyle olmazdı.Kenara atmak isterdi.Üstümzde bir ev bile yok

o zaman çalışıyordum.birinde maaş bordromla çektik.İlk çektiğimde de babamın aldığı arabam vardı ..
Asgari ücret bordrosuyla bu kadar çok kredi vermezler. Araba vardi demissiniz artik yok mu borc bitmeden satildi mi banka rehin koyuyor satılması da mümkün değil? Borç şu an ne kadar azaldı mi biraz.
Olan olmuş kendini suçlama ailen yine destek olur normal ve kızını seven bir aileyse. Esin çok acımasız üzüldüm.

Hem suçlu hem güçlü şuna bak ya. Vermiyorum para mara de! Mecburmusun ben çalışıyorum ben kazanıyorum artk 5 kuruş yok de. Çok üstelerse benm paramla mı düşüp kalkıyosun eskortlarla de yapıştır gitsn haklı olan tarafın sessiz kalmasına çıldırıyorum

Hem suçlu hem güçlü şuna bak ya. Vermiyorum para mara de! Mecburmusun ben çalışıyorum ben kazanıyorum artk 5 kuruş yok de. Çok üstelerse benm paramla mı düşüp kalkıyosun eskortlarla de yapıştır gitsn haklı olan tarafın sessiz kalmasına çıldırıyorum
o evi geçindirip bende aldığımla istediğim gibi yiyip içip gezemezmişim.Öyle bi dünya yok diyor

Aldattığını ispatlayıp,nafaka tazminat derken krediyi de onlarla ödeyemez misin,2 yıl çekecek misin bu adamı.Yaptıkları yetmez gibi ettiği laflar nasıl sinir bozucu.Bunlar ne yiyo içiyo da bu hale geliyo,hiç mi vicdan insanlık yok!

kızınıza yazık değil mi ? 2 yıl bekleyecek misiniz ? hem üzgünüm ama 2 yıl beklerseniz aldatmadan dolayı açamazsınız davayı affetmiş sayılırsınız ki mideniz böyle bir adamı 2 yıl kaldıracak mı? gidin ailenize anlattın o evden de çıkın her insan hata yapar aileniz kızsa bile arkanızda duracaktır.

Aldattığını ispatlayıp,nafaka tazminat derken krediyi de onlarla ödeyemez misin,2 yıl çekecek misin bu adamı.Yaptıkları yetmez gibi ettiği laflar nasıl sinir bozucu.Bunlar ne yiyo içiyo da bu hale geliyo,hiç mi vicdan insanlık yok!
ıspatlamam imkansız.Birdaha yaparsa diye pusuya yattım ama hiç sanmıyorum bir kez yakalandı artık.çok hindir..

kızınıza yazık değil mi ? 2 yıl bekleyecek misiniz ? hem üzgünüm ama 2 yıl beklerseniz aldatmadan dolayı açamazsınız davayı affetmiş sayılırsınız ki mideniz böyle bir adamı 2 yıl kaldıracak mı? gidin ailenize anlattın o evden de çıkın her insan hata yapar aileniz kızsa bile arkanızda duracaktır.
ıspat delilim yokki zaten, itiraf ettirdim bi onun videosu var ama gizli olduğuiçin delil olmaz o.inanın değil iki yıl iki dakika bile çok zor.Baktıkça nefret geliyor.Yüzsüzlüğü olmasa,evet yine affetmeyecektim ama en azından iğrenmeyecektimde

Back
X