yazmazsam öleceğim

evet gideceğim ama böyle gitmek istemiyorum.Elbette gidceğim.Evliliği sürdürecek değilim aldatılmış halde.Ancak sizce düşündüğüm şeyler mantıklı çözüm yollarından biri değilmi? 2 sene içinde üstümdeki borçlar bitecek.Yeniden bir işe girip kazandığımıda vermeyince epey gücüm olacak tekmeyi basmak daha kolay olacak o şekilde.Ama böyle olmaz.Böyle bitemez.

2 sene çok uzun bir zaman.
Siz en iyisi bir avukata danışın. Bu borcu ödemeden boşanmanın yolları var mı öğrenin.
En iyi cevabı ol verecektir size.

işte bu çok iyi fikir. bireysel emekliliği düşünmemiştim.
bu arada aynen bahsettiğiniz komşu kadınınki gibi bir gidiş benim istediğim.
Siz bireysel emeklilige basvurdugunuzda limitinizi yuksek tutun. Bireysel emeklilikte en dusuk 65 tl siz maasinizin yarisini yatirin bence. Sonra bosandiginizda limiti dusurursunuz. 5 yil cekmeyin ki devlet destegi de gelsin

bravo sana takdir ettim işte kadın dediğin böyle güçlüdür. sessiz sedasız hallet işlerini tıpkı onun seni sessiz aldatması gibi bu ona en büyük ceza oalcak.

terkaradan tebrik ederim böyle güçlü olduğun için

bravo sana takdir ettim işte kadın dediğin böyle güçlüdür. sessiz sedasız hallet işlerini tıpkı onun seni sessiz aldatması gibi bu ona en büyük ceza oalcak.

terkaradan tebrik ederim böyle güçlü olduğun için
sağolun teşekkür ederim.Hayatımdaki en büyük kazık oldu ama elbette vardır nedeni yaşadığımın

Zorlu gecen yillar bekliyor sizi, bu adam sizden yemek bekleyecek, cinsellik bekleyecek karsi koyabilecekmisiniz? Dayanabilecekmisiniz? Nefret ettiginiz biriyle ayni ortam da kalacaksiniz. Basarabilmeniz umuduyla insallah daha fazla yara almazssnz..keske parayi dusunmesydum de bir an once ayrilsaydimmi dersinz bilemedimki..

Zorlu gecen yillar bekliyor sizi, bu adam sizden yemek bekleyecek, cinsellik bekleyecek karsi koyabilecekmisiniz? Dayanabilecekmisiniz? Nefret ettiginiz biriyle ayni ortam da kalacaksiniz. Basarabilmeniz umuduyla insallah daha fazla yara almazssnz..keske parayi dusunmesydum de bir an once ayrilsaydimmi dersinz bilemedimki..
şimdi dayanırsam 2 yıl içinde ilerde bidaha düşünmemecesine halledeceğim.Diğer türlü hemen çekip gidersem elde var sıfır üstüne birde o borçları ödersem neden 2 yıl dişimi sıkmadım diye hayat boyu zoruma gidecek yaptıkları.böyle gidince daha çok sıkıntı çekeceğim.ailemin yanına dönmek de kolay olmayacak hemen alışamamki çocukla.. en azından direk kendi evime çıkacağım beklersem.her türlü biraz zorluk çekeceğim.bırakayım oda bir bedel ödesin.

Aslında planının güzel ama sorun cinsellik sana hastalık falan bulaştırmasında.ayrıca bu kredi olayı çok kötü eski bir komşumuzun kızının da aynısı olmuştu.

o ne yaptı peki? bilginiz var mı sonrasından
Canim anladigim kadaryla borcdan korkuyorsn..bence hic korkma eger uzerin de mal varligi yok ise hicbir sey yapamiyorlar yani beklemek zorun dalar haciz de yok evin den esya kaldiramiyorlar..eger ki calisacak san da maasinin 3 de 1 ini kesip oradan aliyorlar..

Tatlım sen para biriktireyim iki sene diyorsun ama dünyanın bin türlü hali var.Garantisi yok bu işin.İki sene sonra hala başladığın noktada olabilirsin.Uzun vadeli planlar yapmak yerine en kısa yoldan kurtarmaya çalış kendini derim.

var.ben iki günlüğüne abimlere gidecektim başka bi şehre.watsapp web den baktım arkadaşlarıula o gideceğim gün için plan yapıyor...yakalandığı halde ilk önce inkar etti biz senin takip ettiğini biliyorduk ondan yaptık mahsusndiye ..inkar faslını geç büyük yemin ettiririm diyince çözüldü.zaten hep itiraf etmek istiyordum içim rahat değildi dedi. daha 4 aylık evliyken gitmiş ilk.. sen vajinusmustun ama kendimden şüphelendımde ondan gittim diyor daha. adi...Yüzü bile kızarmadı.kızımız doğduktan sonra gitmedim diyor ama farkede mi. ha bir ha bin......
Yuhh ya insani ayakta uyutuyorlar

2 sefer çektik.ikisinde de hiç sorun çıkmadan verdi bankalar. Çok aptalmışım okadar mı at gözlüklü olunur

aynen öyle oldu..Çok seviyordum başta.Hoş 15 yaşında bir kız çık sevmekten ne kadar anlarsa.Aslında daha çok ilk çıktığımla evleneyim diye bir takıntıumış diyorum şimdi

Bu yüzden kiziyorum tutucu ailelere kizlara namus diye diye bu kadar büyük hatalar yaptiriyorlar eli eline degse vicdan azabi çektiriyorlar.

Allah yardimciniz olsun bosanma konusunda kesin karar verirseniz mutlaka bir avukat tutun tek basiniza olmaz maddi gücünüz olmazsa devlet sagliyor hos ne kadar ilgileniyorlar allah bilir ama avukstsizliktan iyidir. 2 yil dile kolay tüm dualarim sizle...

Lise mezunuyum.Babamın bütün ısrarlarına rağmen okumaya devam etmeyip lise bitince evlendim.1 kızımız var.2yaşında.

Hazırlıkta tanıştık.O işini kurdu,evlendik.Aslında bırakın nişanlılığı, sevgiliyken bile anladım bişeyler ters,sevmek böyle olmamalı değer vermiyor ,önemsemiyor diye. Lakin hep bir adım sonra daha iyi olur beklentisi yok mu.Bile bile lades.

5yıla yakın evliyiz.Bir ay önce eskortlarla aldattığını öğrendim beni.Neden bilmiyorum o an öyle dünya başıma felan yıkılmadı.Zaten bitmiştim.Sevgisizlikten,benim zorumla kurulan yuvanın her gün beni daha da pişman etmesinden yılmıştım.

Aldatmasını öğrenmeden önce de gözümde epey bitmişti O da.

Ee diyeceksiniz.Bukadar zemin varken boşa ozaman???
Üstümde 2kredisi var..Çocuk içn de asgari ücret aldığım işten ayrıldım aldatılmayı öğrenmeden önce.Ve kenarda 1 tl param yok..

Çıkıp bir işe girsem yeniden,kredilerin faizine yetemem.mahkemeye versem ikiye böler ama hiçbir dahlim olmayan borcun yarısını da neden ödeyim,ailesiyle ortak bir iş için çeildi hepside.ve karından tek kuruş girmedi evime.İşi bırakana kadar ne aldıysam hepsini eline verdim..Haliyle köşede tek kuruşum olmadı.

Aldattığını da öğrendiğimde kızıma karşı vicdanen daha rahat olacağım dye rahatlamış bile olabilirim.Ve o gece karar verdim kenarda ne biriktirebilirsem biriktirip önce bir ev tutup sessiz sedasız döşeyeceğim herşey hazır olunca krediler de bitmiş olacak çekip gideceğim diye..Tabiki hiçbirini söylemedim ona bunların.

Bu sabah evden çıkarken eksikleri söyleynce dedi ki ; tekrar nasılsa işe başlayacaksın maaşını çekip sana günlük harçlık vereceğim başka tek kuruş vermeyeceğim..Evden gittikten sonra ben kendime bunnu nasıl yapmışım neden bukadar değersizleştirişim kendimi diye ağladım bi yarım saat.
Aileme anlatamıyorum..Kendim seçtim.En azndan gücümü topladıktan sonra anlatmak istiyorum.Ama gücümü toplayana kadar bu yüzsüzle aynı evde.. Nasıl geçecek zaman..
Eskortu kredi borcunu geçtim evden çıkarken ki sözü...Allah seni kurtarsın o zalimin elinden...

Çok üzüldüm gerçekten zor bir durum. .
Peki nasıl anladınız eskortlarla aldattığını ?
Bir de size değer vermiyorsa siz de değer vermeyin. Hiç bir işini yapmayın yemek bile koymayın önüne yatağı da ayırın hatta sakın birlikte olmayın o kadınlardan hastalık bile kapmış olabilir.
Birinci önceliğiniz kendiniz ve çocuğunuz olsun bundan sonra kendinizide üzmeyin sakın.Bu sizin eksikliginizden kaynakli değil tamamen eşinizin maymunlugundan pis uçkurundan.

Back
X