yazsam mı ki ?

Valla azmine hayran kaldım adama ulaşma yolundaki.

Ben yapamazdım.Saçma sapan bir gururum var benim.

Tebrikler.

Bu ara pek tatlı ilişki başlangıçları oluyor burada :) Tebrikler, mutluluklar

Son düzenleme:
Okudukça eski günlere gittim yawwEyy gidi ne ka güzel şey aşık olmak, o ilk zamanlar

Hayırlı, mutlu, sevgi, heyecan, saygı dolu bir ilişki olsun. Tadını çıkarın, yaşayın ohh miss

Okudukça eski günlere gittim yawwEyy gidi ne ka güzel şey aşık olmak, o ilk zamanlar

Hayırlı, mutlu, sevgi, heyecan, saygı dolu bir ilişki olsun. Tadını çıkarın, yaşayın ohh miss
Iyi temennileriniz için çook teşekkür ederim umarım ilk gün ki heyecanla devam eder ilişkimiz. Her şeyin hayırlısı olsun :)

Kızlar merhaba
Biraz canım sıkkın yazmak istedim, ilgim yavas yavas bitiyor sanırım. Nedeni ise cocukca ergence davranıyor. Sacma sapan muhabbetler. O boyle yaptıkça bende isleri inada bindiriyorum. Rahatim coolum ben yiaa kafasında olduğu için direkt tepki veremiyo alltan alta igneleyici konuşuyor. Bende de tabi sinirler geriliyor. Bilmiyorum pek geleceği yok gibi ilişkinin. Zaten yeni tanışıyoruz, tanimaya çalışıyoruz birbirimizi biraz daha ozverili olsun isterdim.

Reactions: KV_
Yani gerçekten de bu kişinin böyle biri olduğu belliydi aslında.Fazla rahat ve iyi anlamda söylemiyorum bunu.

Belki de en doğrusu böyledir.Adım at adım at nereye kadar.Tek çabalayanın sen olması anlamsız.

Ne diyeyim üzüldüm

tam da ben bu işin iyi bir şekilde ilerleyeceğini düşünmüyorum yazacaktım ki son mesajını gördüm.
ben küçük bir şehirde çalışıyorum ve böyle olaylar çok oluyor.
eğer ilk yazan erkek değilse cidden sıkıntı var.(istisnalar olabilir)

neden dersen seni görmüş, bakışmışsınız da; ee adam neden beklesin ki etkilenmiş olsa?
sana emin ol ki tanışmak için mesaj atardı.
ben onun çok da etkilendiğine inanmıyorum.
etkilenen adamın kendisi vakit kaybetmeden yazıyor.
bunu defalarca tecrübe ettim.

hatta benim bir lafım var. ben netten ulaşacaksam yazmam yazdırırım.
kız yeşil ışık yakar; erkek etkileniyorsa o mesajı dünden almaya razıdır ve yazar.
bu adam hayatına biraz renk gelsin diye seninle görüşmüş gibi.
başka da bi şey yok diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bence ilişkinin nasıl başladığının çok önemi yok “ ilk sin yizmiyiciktin” ler şuan için çok anlamsız,ama sana kendini değersiz hissettiriyorsa geri çekil noclearmind ,ben zamanında geri çekildiğimde hep üçer beşer adım atarak geldi eşim kaybetme korkusuyla,o adımları atmazsa sen sağ ben selamet,sana hatun bana cool kara sevgili mi yok der önüne bakarsın,analar neler doğuruyor buna mı kaldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…