- 21 Nisan 2018
- 8.154
- 30.244
- 548
- 36
- Konu Sahibi noclearmind
-
Ay tebrik ederim :) mutluluklar..Sevgili oldukbirbirimizi tanimaya devam ederken bi isim koymuş olduk en azından.
Yayinda emeği geçen arkadaşlara teşekkürler:))
Teşekkür ederim :)Ay tebrik ederim :) mutluluklar..
Sevgili oldukbirbirimizi tanimaya devam ederken bi isim koymuş olduk en azından.
Yayinda emeği geçen arkadaşlara teşekkürler:))
Cook teşekkürler:)Kk da gördüğüm ilk mutlu sontebrikler
Adama ulaştım o da son noktayı koydu. Güzel oldu giriş benden sonuc ondan:)Valla azmine hayran kaldım adama ulaşma yolundaki.
Ben yapamazdım.Saçma sapan bir gururum var benim.
Tebrikler.
Teşekkür ederim :)ooo oooo oooooo Hayırlı olsun
Tabiki önemli gelişmeleri yazarim, teşekkür ederimSevindim gerçekten mutluluklar , bu arada yaz arada gelişmeleri merak ederiz
Bu sene iliskiler olarak şanslı bir sene:Bu ara pek tatlı ilişki başlangıçları başlıyor burada :) Tebrikler, mutluluklar
Ay cok teşekkür ederim burda ki yorumlarla mutlulugum ikiye katlandı :)Süreci okumustum
Hayırlı olsun demeye geldim:))
Iyi temennileriniz için çook teşekkür ederim umarım ilk gün ki heyecanla devam eder ilişkimiz. Her şeyin hayırlısı olsun :)Okudukça eski günlere gittim yawwEyy gidi ne ka güzel şey aşık olmak, o ilk zamanlar
Hayırlı, mutlu, sevgi, heyecan, saygı dolu bir ilişki olsun. Tadını çıkarın, yaşayın ohh miss
Yani gerçekten de bu kişinin böyle biri olduğu belliydi aslında.Fazla rahat ve iyi anlamda söylemiyorum bunu.Kızlar merhaba
Biraz canım sıkkın yazmak istedim, ilgim yavas yavas bitiyor sanırım. Nedeni ise cocukca ergence davranıyor. Sacma sapan muhabbetler. O boyle yaptıkça bende isleri inada bindiriyorum. Rahatim coolum ben yiaa kafasında olduğu için direkt tepki veremiyo alltan alta igneleyici konuşuyor. Bende de tabi sinirler geriliyor. Bilmiyorum pek geleceği yok gibi ilişkinin. Zaten yeni tanışıyoruz, tanimaya çalışıyoruz birbirimizi biraz daha ozverili olsun isterdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?