yazsam mı ki ?

En güzelini yaparsın. Duracagin yeri bildikten sonra içinden geldiği gibi, doğal davranmak en güzeli.

Sen yazdığında istedigin karsiligi verecek kadar bi duygusu var ise, bırak adimi o atsin..
Takiplesme var, karsilasma var, emin olmasina yetecek kadar paylasim var ama tık yok.. Neyden cekinsin ki?
Ha, senin sandığın kadar olayın farkinda değildir, o ayrı.. Erkekler ve kadinlar cok farkli..

Taktik yapma tabi ki ama bana bu baslayan iliskide hep talep eden, adim atan taraf senmissin gibi geliyor.

Basindan beri takip ettim konuyu.Ve nasil baslarsa oyle gidebilir.Alistirma bence bu kadar adami.

Bi havalara girmesin.
Tabii umarim mutlu olursun.

Ay evet korkum o ya. Evlilik teklifi felan ediyormuşum
Bakalım, yarın için kahvaltıya gidelim, akşam da arkadaşım gelecek yurtdışından hep beraber olalım v.s dedi. Bilemiyorum şuanlık sana haber ederim dedim. Birden böyle üstüne atlamak istemedim ama galiba gidicem

Ama şey buraları geçeli biraz oldu
Flört ediyoruz girdik olaya

Şimdiden akşam ne giyeceğini düşünmeye başladım dimi, hadi itiraf et

Reactions: KV_
Gercekten hevesini kirmak icin soylemiyorum.

Boyle seylerin kizi erkegi olmaz.Ben seni takdir ettim.Ben yapamam mesela.

Neyse bakalim yarin neler olucak.Takipteyim bol şans

iki sey var dusundugum birincisi bu adam entel olsa internette tanımadı kızlarla beğenilesmez allahım yareppim ben 25 yasındayım bunlar bana bile garip geliyor adam sadece entel/cool havalarında kız ayıklamaya calısıyor uzak dur bence

Hobarey neler olmuş böyle,bence o da etkilenmiş senden gayet karşılıklı böyle tıkır tıkır ilerliyor
Yüzümde salak bi gülümseme konuyu okuyorum,aşka geldim getirin benim kocayı bana öpücem

Hobarey neler olmuş böyle,bence o da etkilenmiş senden gayet karşılıklı böyle tıkır tıkır ilerliyor
Yüzümde salak bi gülümseme konuyu okuyorum,aşka geldim getirin benim kocayı bana öpücem
Cok teşekkür ederim sagolun umarım her sey iyi gider hayal kırıklığı yaşamam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…