- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
2. konuya gelecek olursam niye söylüyosun öyle, en fazla bir takipçimi kaybetmiş olucamKız diğerine ne oldu evlenme teklifi etmişti ne güzel verecektik seni,neden ayrıldınız
Bu herife de yazma bence normalde yaz derim ama gıcık oldum bi negatif elektrik aldım yazma story falan at onun semtini konum göster ilgisini çekiyorsan kendi yazar zaten,arşa değecek bi popo izlenimi verdi herif bana
Aa olabilir buda çok mantıklı, kaydediyorum bunları belleğe aşama aşama hepsini yazıcam :) tabi yüz bulursamHadi bakalım hayırlısı olsun o zaman. O zaman muhabbete bari bir şey sorarak başlayın.
Mesela ; merhaba rahatsız ediyorum ama o gün üstünüzde gördüğüm tshirt (ya da başka bir şey işte her neyse,) markası neydi? Çok beğendim kuzenimin doğum günü var tam onun tarzıydı almak isterim :)) gibisinden bir şeyler yazın derim :))
ne yap biliyo musun2. konuya gelecek olursam niye söylüyosun öyle, en fazla bir takipçimi kaybetmiş olucam
Kız sen kitap yazsana. Böyle şeyleri duydukça ne kadar ruhsuz bir hatunum diyorum kendime. Ya zaten sürekli begenilesiyoruz. Genelde o daha cok begeniyo. Cesaretli bir yigido gibi manzara fotografindan giricem. Sende benim manzaram olur musun diyene yap biliyo musun
1 sene once attigi fotografini beğen
Adamin ilgisi varsa seni begeniyosa hemen düşer o da seninkileri beğenir ya da mesaj atar
Seninkini beğenirse daha eski bi fotodaki manzarayı konu alan bi mesaj at
Ama hic geri beğeni mesaj atmıyorsa yazma ilerletmek istemiyor demektir
Eee piri olduk flortlerin
Bekar ve başarısız ilişkilerle ünlenen birinin erkek tavlama taktiği kitabını kim alırKız sen kitap yazsana. Böyle şeyleri duydukça ne kadar ruhsuz bir hatunum diyorum kendime. Ya zaten sürekli begenilesiyoruz. Genelde o daha cok begeniyo. Cesaretli bir yigido gibi manzara fotografindan giricem. Sende benim manzaram olur musun diye
Yazicam mutlaka yazmazsam bil ki reddedildim aghsjdBekar ve başarısız ilişkilerle ünlenen birinin erkek tavlama taktiği kitabını kim alır
Tatile falan gittiyse ordan yuru,gitmeyi düşünüyorum nasildi falan de
Buraya da yaz he bırakma bizi susuz
Ben de yazmamaniz taraftarıyımHanımlar merhaba, iyi hafta sonları
Direkt konuya gireceğim. Yaklaşık 1 senedir sosyal hesaptan bir oğlanla takipleşiyoruz. Düz standart bir insan öyle fenomen falan değil. Sadece beğenileşiyoruz o kadar aramızda bir konuşma falan geçmedi. Hep dikkatimi çekmiştir ama internet üzerinden bulunan kişilerin ilişkilerinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum neden ise o yüzden bu zamana kadar adım atmak istemedim. Geçen hafta arkadaşımda kalmaya gitmiştim. Akşam bu adamla rastlantı olarak karşılaştık ben markete gidiyordum, o da apartmandan çıkıyordu. Böyle 10-15 sn. kitlendik '' dönya ne köçük havasında''' Büyük ihtimalle oralarda bi yerde oturuyor. Çünkü hep sosyal medya da o semti yer bildirimi yapıyor. Ben bu olaydan sonra '' bu bana bir işaret '' kafasına girdim.
Adamdan tık yok tabi. Belki de ben onun fazla dikkatini çekmiyorum. Birazda cool-entel dantel bir tip. Şimdi ben bu adamla muhabbete başlamak istiyorum ama yapsam mı ki bilemedim :/
Arkadaşım keşke o akşam yazsaydın, daha etkili olurdu felan diyor. Şimdi durup dururken '' ya ben seni mi gördüm o akşam ? '' demek biraz saçma olacak. Napsaaam ki ya ?
Biraz da ilk adımı atmak pek istemiyorum ama adam da tık yok. Bekleyeyim desem bin sene felan beklerim artık. Akıl istiyoruuum
Karari verdim deneyeceğim bi. Olmasa da yikilmam zaten kismet der geçerim. Ama biraz egom sarsılır tabi.Ben de yazmamaniz taraftarıyım
Ilgisini cekseydiniz mutlaka sizinle konuşurdu ya da yazardı
Şimdi yazarsanız kaçan kovalanir hesabı hep siz adım atarsiniz gibi geldi bana
biraz değil çok olacak gibi geldi bana :)Karari verdim deneyeceğim bi. Olmasa da yikilmam zaten kismet der geçerim. Ama biraz egom sarsılır tabi.
Kendimi rakiya vurup o kedi buraya gelecek diyebilirim:)))biraz değil çok olacak gibi geldi bana :)
Evet evet benim. Olmadi maalesef. 30 yaşındaydı evleneyim çocuğum olsun kafasindaydi. Yani ilk amaci ask yasamak degilde evlilikti. Içim almadi yapamadım. Köprüden önce son çıkış gibi gördü beni. Evlilik olsaydı bile cok mutsuz olurdum sanirim cok fazla sinyal vermisti. Bi cesaretle geri verdim yüzüğü. Üzüldüm ettim ama arada aşk olmadığı icin fazla yikilmadim. Flortu seviyorum aşkı seviyorum kendimi kapatmiyorum ben kimi vardir senelerce yas tutar ben oyle biri olmadim hic olamamda zaten..Yanlis hatirlamiyorsam siz evlenme yolunda olan bir uye degil
miydiniz erkek arkadasiniz vardi yoksa karistirdim mi bilemedim.
Sosyal medyada bana iliskiler soyle geliyor orada bir kiz veya erkek yaziyorsa birden fazla kisiyle yazisiyordur ve baglanmasi zor kisiler oldugunu dusunuyorum.
Istisnalar daha cok ilgi alanlari ortak olan ve tesaduf eseri tanisanlar da oluyor diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?