yazsam mı ki ?

2. konuya gelecek olursam niye söylüyosun öyle, en fazla bir takipçimi kaybetmiş olucam

Aa olabilir buda çok mantıklı, kaydediyorum bunları belleğe aşama aşama hepsini yazıcam :) tabi yüz bulursam

2. konuya gelecek olursam niye söylüyosun öyle, en fazla bir takipçimi kaybetmiş olucam
ne yap biliyo musun
1 sene once attigi fotografini beğen
Adamin ilgisi varsa seni begeniyosa hemen düşer o da seninkileri beğenir ya da mesaj atar
Seninkini beğenirse daha eski bi fotodaki manzarayı konu alan bi mesaj at
Ama hic geri beğeni mesaj atmıyorsa yazma ilerletmek istemiyor demektir
Eee piri olduk flortlerin

Kız sen kitap yazsana. Böyle şeyleri duydukça ne kadar ruhsuz bir hatunum diyorum kendime. Ya zaten sürekli begenilesiyoruz. Genelde o daha cok begeniyo. Cesaretli bir yigido gibi manzara fotografindan giricem. Sende benim manzaram olur musun diye

Bekar ve başarısız ilişkilerle ünlenen birinin erkek tavlama taktiği kitabını kim alır
Tatile falan gittiyse ordan yuru,gitmeyi düşünüyorum nasildi falan de
Buraya da yaz he bırakma bizi susuz

Bende faceten buna benzer bise yasadim cocugun dogum gunu gelince seni tanimiyorum ama dogum gunun kutlu olsun yazmistim sonra surekli konusmaya basladik bulustuk ben baya etkilenmistim ilk asik oldugum kisi diyebilirim ama o sacma sapan bi sebepten ayrildi beni sarsmisti birz ondan ayrilan herkes sarsiliyordu gerci eski sevgilisi deli gibi pesinden kosuyordu boyle kiz yalvarip yakariyordu benden sonra bi kizla daha cikti kiz kapaliydi bu ayrildiktan sonra kiz acildi yani herkeste etki birakiyordu .yakisikli havali cool sempatik bide gamzeleri vardi aklin gider yani nyse bitti gitti esimle tanistim ayni duygulari esime de hissettim unutup gittim sizi de derinden etkileyecekse bulasmayin derim

Ben de yazmamaniz taraftarıyım
Ilgisini cekseydiniz mutlaka sizinle konuşurdu ya da yazardı
Şimdi yazarsanız kaçan kovalanir hesabı hep siz adım atarsiniz gibi geldi bana

Yanlis hatirlamiyorsam siz evlenme yolunda olan bir uye degil
miydiniz erkek arkadasiniz vardi yoksa karistirdim mi bilemedim.

Sosyal medyada bana iliskiler soyle geliyor orada bir kiz veya erkek yaziyorsa birden fazla kisiyle yazisiyordur ve baglanmasi zor kisiler oldugunu dusunuyorum.

Istisnalar daha cok ilgi alanlari ortak olan ve tesaduf eseri tanisanlar da oluyor diye dusunuyorum.

Bence “Hoşlansaydı o yazardı zaten” diye düşünmeyin. Bazen erkekler karşı tarafı çok havalı bulup yazmaya çekiniyorlar, bazen de tacizci gibi bir izlenim olur mu diye endişeleniyorlar. Benim de böyle bir hikayem oldu, takipleşiyordum ama tanımıyordum. Paylaştığı, açamadığım bir link üzerine mesaj atmıştım ve konu üzerine konuşurken muhabbet ilerledi. Yazışmaya başladık, bir süre sonra görüşmeye ve çıkmaya başladık. Sonuç: 2 yıllık evliyim :) Çok da mutlu bir evliliğim var (nazar değmesin). Aslında o benden hoşlanıyormuş, internette hakkımda epey bi stalk yapmış, tüm bloğumu falan okumuş ama hem beni havalı bir tip zannediyormuş hem de böyle rahatsız eden erkeklerden gibi görünmek istememiş. Canım benim, bir şekilde karşılaşacağımızı düşünüyormuş :) Yani ilk mesajı ben atmasam belki hiç tanışmayacaktık.

Bence geçen akşam sizi gördüm ben çok tanıdık geldiniz nerden tanışıyoruz falan yap çaktırmadan böylelikle ortak biri varsa konuşulur muhabbet artar onemsedigini çok belli etme bi de çevrimiçi olsanizda iki dk falan sonra yaz cevap bekleyen olsun ki önemsesin.

Evet evet benim. Olmadi maalesef. 30 yaşındaydı evleneyim çocuğum olsun kafasindaydi. Yani ilk amaci ask yasamak degilde evlilikti. Içim almadi yapamadım. Köprüden önce son çıkış gibi gördü beni. Evlilik olsaydı bile cok mutsuz olurdum sanirim cok fazla sinyal vermisti. Bi cesaretle geri verdim yüzüğü. Üzüldüm ettim ama arada aşk olmadığı icin fazla yikilmadim. Flortu seviyorum aşkı seviyorum kendimi kapatmiyorum ben kimi vardir senelerce yas tutar ben oyle biri olmadim hic olamamda zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…