yazsam mı ki ?

Çok güzel gelişmeler olmuş sanki ben yaşıyormuşcasına heyecanla okudum:KK68: ne konuştunuz bakalım
Evet :) boyle olacağını tahmin etmezdim.
Klasik konuştuk nasil gecti günün felan diye sordu. Arkadaslarimla bulusucam felan dedi. Mesaisinin bittigi saatte aradı öyle biraz konuştuk. :)

• Beğen
Reactions: KV_
Evet :) boyle olacağını tahmin etmezdim.
Klasik konuştuk nasil gecti günün felan diye sordu. Arkadaslarimla bulusucam felan dedi. Mesaisinin bittigi saatte aradı öyle biraz konuştuk. :)
Anladım bu belirsizlik dönemleri flört dönemi en güzel dönem bence:) bundan sonra sen adım atacak mısın peki aramadır telefon etmek buluşmak istemek gibi. ben kendimi tutamazdım sanırım hep konuşmak görüşmek isterdim:) ama biraz ağırdan almak lazım heralde

Sordum, insan bi yazar ya kaç keredir ben yazıyorum kadınlık gururumu hiçe saydım dedim. Haklısın fakat boş konuşma olmasını istemedim görüşmeyle sonlanması gerekirdi şimdi anlık gelişti her şey dedi. Bende s.çtın sıvama bari batırdın dedim :)
Ya senin için daha nerden nereye geldim ödeşmiş olduk dedi. :KK70:
Mıçtın sıvama bari mi dedin :oha:

Anladım bu belirsizlik dönemleri flört dönemi en güzel dönem bence:) bundan sonra sen adım atacak mısın peki aramadır telefon etmek buluşmak istemek gibi. ben kendimi tutamazdım sanırım hep konuşmak görüşmek isterdim:) ama biraz ağırdan almak lazım heralde
Vallaha açıkçası deli gibi arayip sesini duymak istiyorum o kadar güzel sesi diksiyonu var ki al karşına koy konussun sabaha kadar dinle:)
Ama biraz bi geri cekilmem gerek, evet adim attim buraya kadar belkide benim cabam ile geldi fakat artık biraz naz da yapmam gerek. Görüşme olarakta cumartesi ufak bir teklifte bulunabilirim :))

Dün görüştük yine :) Arkadaşımın yanına gitmiştim yani onun oturduğu semte mekanda fotoğraf attım, bu da fotoğrafa mekanın ismini yazmış. Gel istersen dedim. Gelmem yazdı. - Dünde gün içinde, pazar günü senin oraya geleceğim bir arkadaşımla bir aksilik olmazsa sende gelsene diye davet etti.
Benim oraya gidip önceden haber vermeme bozuldu gibi. Neyse sonradan geldi zaten :dondurma:

Mekanda otururken ufak çaplı bir illüzyonist gösterisi yaptı bana. Bende voov oldum nası ya felan diye. Ayrılırken alkolün bana verdiği yetkiye dayanarak, bende sana bi magic göstericem dedim, öptüm:bicak: Arabadan inerken beni sabah uyandır dedi. Ve final :)

Dün görüştük yine :) Arkadaşımın yanına gitmiştim yani onun oturduğu semte mekanda fotoğraf attım, bu da fotoğrafa mekanın ismini yazmış. Gel istersen dedim. Gelmem yazdı. - Dünde gün içinde, pazar günü senin oraya geleceğim bir arkadaşımla bir aksilik olmazsa sende gelsene diye davet etti.
Benim oraya gidip önceden haber vermeme bozuldu gibi. Neyse sonradan geldi zaten :dondurma:

Mekanda otururken ufak çaplı bir illüzyonist gösterisi yaptı bana. Bende voov oldum nası ya felan diye. Ayrılırken alkolün bana verdiği yetkiye dayanarak, bende sana bi magic göstericem dedim, öptüm:bicak: Arabadan inerken beni sabah uyandır dedi. Ve final :)
Alkol bazen guzel yetkiler veriyo :)

• Beğen
bişey olmaz :) zaten öyle düşünecek biriyse bunu belli etsin.
birinden hoşlanmak, içinden geldi diye öpmek kötü bişey değil
ee yani balık baştan koksun zaten.
yarın sabah kahvaltıya gidelim diye konuştuk şimdi, yani öyle bi niyeti olsa ilgilenmez diye düşünüyorum.

• Beğen
Söyle dusun. Şu mutlusun. İleriyi düşünüp ne kendini ne onu uzaklaştırma. Ne olacağını kimse bilemez. Belki sen anlasamazsin değil mi? Önemli olan şu an nasıl hissettiginiz. Umarım devamı da gelir :KK66:
Tabiki de, yolun daha başlangıcındayız tanımaya çalışıyoruz belki ilerde bi sorun olacak ve bitecek. Çok ileriyi düşünüp mutluluğuma gölge düşürmekte istemiyorum. Bu zamana kadar neler gördüm şahsen hiç ummadığımız kişilerden ummadığımız davranışlar. Bu işler belli olmaz. Strateji de yapmak istemiyorum içimden geldiği gibi abartmamak şartıyla tabi :)

Back
X