- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
Ayyy , aradı 

Aramayacak diye tedirgin olmuştum:)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy , aradı
Çok güzel gelişmeler olmuş sanki ben yaşıyormuşcasına heyecanla okudumAyyy , aradı
Günün nasıl geçti felan diye sordu yogun çalışmış kendisi arkadaslarla bulusucam simdi felan dedi.:)ne konuştunuuuuuzzz![]()
Evet :) boyle olacağını tahmin etmezdim.Çok güzel gelişmeler olmuş sanki ben yaşıyormuşcasına heyecanla okudumne konuştunuz bakalım
Anladım bu belirsizlik dönemleri flört dönemi en güzel dönem bence:) bundan sonra sen adım atacak mısın peki aramadır telefon etmek buluşmak istemek gibi. ben kendimi tutamazdım sanırım hep konuşmak görüşmek isterdim:) ama biraz ağırdan almak lazım heraldeEvet :) boyle olacağını tahmin etmezdim.
Klasik konuştuk nasil gecti günün felan diye sordu. Arkadaslarimla bulusucam felan dedi. Mesaisinin bittigi saatte aradı öyle biraz konuştuk. :)
Mıçtın sıvama bari mi dedinSordum, insan bi yazar ya kaç keredir ben yazıyorum kadınlık gururumu hiçe saydım dedim. Haklısın fakat boş konuşma olmasını istemedim görüşmeyle sonlanması gerekirdi şimdi anlık gelişti her şey dedi. Bende s.çtın sıvama bari batırdın dedim :)
Ya senin için daha nerden nereye geldim ödeşmiş olduk dedi.![]()
Vallaha açıkçası deli gibi arayip sesini duymak istiyorum o kadar güzel sesi diksiyonu var ki al karşına koy konussun sabaha kadar dinle:)Anladım bu belirsizlik dönemleri flört dönemi en güzel dönem bence:) bundan sonra sen adım atacak mısın peki aramadır telefon etmek buluşmak istemek gibi. ben kendimi tutamazdım sanırım hep konuşmak görüşmek isterdim:) ama biraz ağırdan almak lazım heralde
Evet dedim neden ki :)Mıçtın sıvama bari mi dedin![]()
Alkol bazen guzel yetkiler veriyo :)Dün görüştük yine :) Arkadaşımın yanına gitmiştim yani onun oturduğu semte mekanda fotoğraf attım, bu da fotoğrafa mekanın ismini yazmış. Gel istersen dedim. Gelmem yazdı. - Dünde gün içinde, pazar günü senin oraya geleceğim bir arkadaşımla bir aksilik olmazsa sende gelsene diye davet etti.
Benim oraya gidip önceden haber vermeme bozuldu gibi. Neyse sonradan geldi zaten
Mekanda otururken ufak çaplı bir illüzyonist gösterisi yaptı bana. Bende voov oldum nası ya felan diye. Ayrılırken alkolün bana verdiği yetkiye dayanarak, bende sana bi magic göstericem dedim, öptümArabadan inerken beni sabah uyandır dedi. Ve final :)
Aradı şimdi akşam noldu ya öyle diye. Dedim yok bi şey kötü şeyler olmadıAlkol bazen guzel yetkiler veriyo :)
Nasıl yani :/Çok hizli gelisiyor.Umarim farkli anlamlar cikarmaz bundan.Ben boyle bir elektrik aldim.Umarim yanilirim.
Nasıl yani :/
Aa işte takılıyım diye mi düşünür ?
ee yani balık baştan koksun zaten.bişey olmaz :) zaten öyle düşünecek biriyse bunu belli etsin.
birinden hoşlanmak, içinden geldi diye öpmek kötü bişey değil
Böyle düşünerek bugününu mahvetme bence.Nasıl yani :/
Aa işte takılıyım diye mi düşünür ?
Böyle düşünerek bugününu mahvetme bence.![]()
Söyle dusun. Şu mutlusun. İleriyi düşünüp ne kendini ne onu uzaklaştırma. Ne olacağını kimse bilemez. Belki sen anlasamazsin değil mi? Önemli olan şu an nasıl hissettiginiz. Umarım devamı da gelir
bu aşkın mimarı sizlersiniz, verdiğiniz gazlar için tişikkürler![]()
Tabiki de, yolun daha başlangıcındayız tanımaya çalışıyoruz belki ilerde bi sorun olacak ve bitecek. Çok ileriyi düşünüp mutluluğuma gölge düşürmekte istemiyorum. Bu zamana kadar neler gördüm şahsen hiç ummadığımız kişilerden ummadığımız davranışlar. Bu işler belli olmaz. Strateji de yapmak istemiyorum içimden geldiği gibi abartmamak şartıyla tabi :)Söyle dusun. Şu mutlusun. İleriyi düşünüp ne kendini ne onu uzaklaştırma. Ne olacağını kimse bilemez. Belki sen anlasamazsin değil mi? Önemli olan şu an nasıl hissettiginiz. Umarım devamı da gelir![]()