• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yazz 24+4 le primolut kullanmak

gelincik23072006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
75
13
28
arkadaşlar çok acil bişey sormam lazım size. ben pazartesi tatile çıkıyorum. adet günüm de normalde bugündü haliyle ertelemek istedim. tatilde hasta olmamak için eczacıyla konuştum yazz kullandığımı da söyledim. nasıl geciktirebilirim dedim.o da dedi ki sadece yazzla geciktiremezsin. bi de primolut kullanman lazım dedi. ben de aldım 3 gündür kullanıyorum ama bu ilacı içmeyi başladığımdan beri karnım acayip derecede şiş hamile gibi duruyorum üstüne mide bulantısı ve sürekli sıcak basması ve terleme yapıyor. acaba diyorum ben bu ilacı bıraksam adet olur muyum ki?yazzın son beyaz haplarını nolur nolmaz içmemiştim yeni kutuya geçmiştim. buna rağmen primolutu kullandım diye adetim yine gelir mi ki çünkü dayanamıyorum bu ilaç beni mahvetti mide bulantısından açıkçası. arkadaşlar lütfen bilgisi olan varsa paylaşsın çok rica ediyorum.

primolutu kestikten bır ıkı gun sonra adet oluyorsun ama tabıı bunyeye gore degısebılır, o ılac cok kotu etkı yapmıstı bende de, psıkolojık olarak fılan esım yalwardı bır daha ıcme dıye :) bence tampon kullan

Back