Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emin degilim ama hap unutunca 7 gün korumaya devam edebiliyor bide 2 hap içmeniz yanlış bi artısı yok hani sizeİyi günler yazz 3.pakette 9.gun hapını icmeyi unuttum sonraki tabletleri gününe bakmadan içtiğim için kaydı. Fark ettiğimde 3 gün geçmişti hemen 2 tablet aldım bu arada ilişkim de olmuştu gebe kalma ihtimali nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi
Öncelikle teşekkür ederim. 2 tane hap içtikten sonra akşam kanamam oldu sizce gebelik ihtimali var mıdır halaGebe kalabilirsiniz. 2 hap icmenizin bir anlami yok diye biliyorum. Bu ay kondomla devam edin.
Emin degilim ama hap unutunca 7 gün korumaya devam edebiliyor bide 2 hap içmeniz yanlış bi artısı yok hani sizeGebe kalabilirsiniz. 2 hap icmenizin bir anlami yok diye biliyorum. Bu ay kondomla devam edin.
Emin degilim ama hap unutunca 7 gün korumaya devam edebiliyor bide 2 hap içmeniz yanlış bi artısı yok hani sizeEmin degilim ama hap unutunca 7 gün korumaya devam edebiliyor bide 2 hap içmeniz yanlış bi artısı yok hani size
Öncelikle teşekkür ederim. 2 tane hap içtikten sonra akşam kanamam oldu sizce gebelik ihtimali var mıdır halaBen yazz değil de Yasmin kullanıyordum daha önce bir çok kez unutup ilişkiye girdiğim oldu ama şansa hamile kalmadım yumurtlama günleri oluyor hamileliğin orta-yüksek olduğu dönemler de olursa da o dönemler de olur diye düşünüyorum bilemiyorum
Öncelikle teşekkür ederim. 2 tane hap içtikten sonra akşam kanamam oldu sizce gebelik ihtimali var mıdır halaEmin degilim ama hap unutunca 7 gün korumaya devam edebiliyor bide 2 hap içmeniz yanlış bi artısı yok hani size
Normal regl mı oldunuz ?Öncelikle teşekkür ederim. 2 tane hap içtikten sonra akşam kanamam oldu sizce gebelik ihtimali var mıdır hala
Bilemiyorum normal regl gibi kanamam oldu ama 10 gün önce reglim bitmişti ara kanama olabilir diye düşünüyorum fakat bu kadar açık renk olmamıştı ara kanamalarimNormal regl mı oldunuz ?
Yani tuhaf bir şey olmuş çekilme kanaması mı dicem ama ben 1 tane unuttuğumda hiç ara kanamam olmamıştı 2 gün umuttuğumda da olmadı yani bu konu hakkında hiç bir fikrim yok yaşamadım daha önceBilemiyorum normal regl gibi kanamam oldu ama 10 gün önce reglim bitmişti ara kanama olabilir diye düşünüyorum fakat bu kadar açık renk olmamıştı ara kanamalarim
Bilemiyorum normal regl gibi kanamam oldu ama 10 gün önce reglim bitmişti ara kanama olabilir diye düşünüyorum fakat bu kadar açık renk olmamıştı ara kanamaNormal regl mı oldunuz ?
Yani tuhaf bir şey olmuş çekilme kanaması mı dicem ama ben 1 tane unuttuğumda hiç ara kanamam olmamıştı 2 gün umuttuğumda da olmadı yani bu konu hakkında hiç bir fikrim yok yaşamadım d
Çok teşekkür ederim bakalım duruma göre test yaparım artık iyi gecelerBilemiyorum normal regl gibi kanamam oldu ama 10 gün önce reglim bitmişti ara kanama olabilir diye düşünüyorum fakat bu kadar açık renk olmamıştı ara kanama