Ye ekşiyi çikar ayşeyi ,ye tatliyi çikar hakkiyi :))))

benSule

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2007
185
0
96
43
İstanbul
EKŞİMİ YİYORUZ TATLIMI,DOĞRULUK PAYINA İNAN VARMI ARKADAŞLAR....EĞLENELİM BİRAZ YA!!!

BEN EKŞİ YİYORUM MESELA AYŞE ÇIKACAK BENDEN sırnaşık şeysırnaşık şey

bende hamileliğimde inananın sabah kalktığımda limon arıyordum yemek değl sürekli limon yedim bazen kabuğuyla tuzlayıp tuzlayıp çok acayipti çooooooook ve kızdıı

:roflol::roflol:
benimde ablam hamile..
annemler geçen bşy yapmışlar tuzla ilgili tam hatırlamıyrum muhabbetii burnunu kaşımış ablam erkek olucak dediler gerçi bizedeöle doğuyor ama ne biliym çok komik geldii:roflol:tatlicadiarzu

aaaaa öğren onu bizde yapalım:d
eğlenceli oluyo ya
tabi allah hayırlısını nasip etsin kız erkek farketmezde komik oluyo ya

bende hamileliğimde inananın sabah kalktığımda limon arıyordum yemek değl sürekli limon yedim bazen kabuğuyla tuzlayıp tuzlayıp çok acayipti çooooooook ve kızdıı

çok ilginç ya bende ekşiyi seviyorum ama deli gibi yediğimde söylenemez normalde tatlı hastasıyımdır :)

ben tatlı yemeyi daha çok seviyorum, ama büyük bir gayretle kendimi tutuyorum, ağzımın suyu da aksa yemiyorummmm,kilo yapacak diye,, ama ben kız hissediyorum , hayırlısı olsun .. sağlıklı olsun yeter

kizlar hamileligimden
bu yana hiic dogru duzgun eksi yemeedim hatta hicc yemedim
hep tuelu yedim
ve suan 4.5 aylik hamileyim
acayip tatli yoyorumm
aserdigim seyler ise
seftali ayran roka otu kolaaaaa
sizce benim neyim olacakk haa birde dort ay boyunca kustum
karnim varla yok arasinda ama yan degilll

tatlı=hakkı :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ben tatlı yemeyi daha çok seviyorum, ama büyük bir gayretle kendimi tutuyorum, ağzımın suyu da aksa yemiyorummmm,kilo yapacak diye,, ama ben kız hissediyorum , hayırlısı olsun .. sağlıklı olsun yeter

olmaz ama azda olsa ye bak bebeğin doymak bilmez sonra ona görea.sa.s

baştan tuzlu yiyip sonradan tatlıya gecince oglan oluomuş canımgamyoncuiremsu geliyo senşn hakkı:dance::dance:

tuz meselesini ben anlatiyim.hamile olan biriine baskalaarı o görmeden başına tuz bırakıyolar bi tutm.hamile olanda bilmedigi için önce burnunu kasırsa oglan agsını kasırsa dudaklı yani kız oluyoo:))))))))))))

hihiiiiiiii çok güzelya ama artık biliyorum bana olmaz başka bi hamileye yaparım
:lepi:

Bende Şubat annesiyim. Geçen yıl bu zamanlarda canım çok ekşi istiyordu. Özellikle eti ilk 5-6 ay yiyemedim. Herkes kız olacağını söylüyordu. Ama oğlum oldu. Ne olacağını yiyeceklerle kestirmek zor. 13 haftalıkken doktorum erkeğe benzediğini söylemişti. Bebeğin pozisyonu uygunsa doktorlar anlayabiliyorlar cinsiyetini 13-14 hafalıkken. Biraz sabır gerekiyor:)

EVET KESTİRMEK ZOR GERÇEKTEN BENDE EKŞİYİ ÇOK SEVİYORUM HAYIRLISI YA:CüvCüv:

valla bizim tuz yalan sölemişşş :roflol:
ablamın kızı olucakkk :sm_cool::sm_cool:

ben ilk 3,5 ay erik dışında hiç bişi yiyemedim çıkardım durdum kız olucak dediler şimdilerde karışık ekşi tatlı tuzlu ne bulursam yiyorum ve oğlum olacak

ilk dort ayy heeepp cikardimm yiyemedim simdi deli gibi acisini cikariyomm ve tatliii delisi oldum kizlar yardimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…