Sürekli limon yedim 6-7 limon doğrar tuzlar yerdim.ve kızım oldu bence doğru.tatlıda yedim ama sevmedim aşermedim.öyle yedim ama limooon off ne yedim ama hem tansiyon düşüklüğü olan biriyim ama tansiyonumda düşmedi günde 10-15 limon yediğimi bilirim.
benim içimde mandalina ve greyfurt ağacı çıkacak nerdeyse kızlar ve hamileliğimin başından beri meyveye özellikle ekşi elmelara çok düştüm ve oğluşum geliyooo :lepi:
slm kızlar...bu topiğe yeni geldim benide aranıza alırsanız sevinirim.13+0 haftalık hamileyim...2002 doğumlu bir oğlum var ve tatlı manyağı birisi olarak oğlumda ekşiden başka bişi sürmedim ağzıma...şimdi 2. hamileliğim öğürme ve bulantım cok oldu etten tiksindim acayip tatlı istiyo canım..12+4 günlükken 4boyutlu ultrasona girdim ama dr cinsiyetini bilemedi.oğlum 3 aylıkken belli olmuştu.10 gün sonra tekrar gidicem dr a bakalım hayırlısı olsun.kız oğlan farketmez sağlıklı olsunda
selam arkadaşlar...çok uzun zamandır girmiyordum foruma şöyyyyle bir bakayım dedim :) bu topiği açtığımda hamileydim ve deli gibi ekşi yiyordum,kısa süre sonra tatlıya dönüverdim hemde deli gibi...veeeeee hakkıyı çıkardım:) benim hakkı şimdi 20 aylık :)
Bir tatlısever olarak hamilelikte çok tatlı yemedim. Canım istemedi. Ekşi ve turşu gibi şeylere yöneldim. Ben de tuttu. Kızımız olacak Allah nasip ederse. Ye ekşiyi çıkar ayşeyi :)))))))))