Yedekte ki kadın mıyım ben ?

Şimdi bu adamla olmayacağını bile bile neden bekliyorsunuz?
Olmasını istiyorum içten ve samimi söylüyorum olmasını çok istiyorum çok gözyaşım var emeğim var 1 yıldır her gidişinde 2 ay ağladım kederim var onda.o da çeksin o da sevsin istiyorum ben ona sadece iyilik yaptım ben ona o kadar değer verdim ki o üzülmesin diye o rencide olmasın diye kendimi rezil ettim .kan kustum kimseye söylemedim beni istemiyor diye söyleyemedim evlenecez nişan yapalım tarih belirleyelim deri mutluluğumu paylaştım herkesle sonra ortadan kayboldu arama beni dedi ben ortada kaldım herkes sordu ne zaman nişan ne zaman diye ben cevap veremedim .ben ağladım üzüldüm geldi hep affettim ama gerçekten çok sevdim çok bağlandım

Ahh be canim herkes pisman. Sen haric. Ben nisanlim 2 saat yazmasa hayirdir derim yani. Biz izin almayiz ama en azindan haber veririz karsidaki merak etmesin diye. Iliskide 3 ay ortadan kaybolmak ne demek. Allah bilir neler yapıyor. Bi insanin hicmi aklina gelmez bu kiz nerde napti ne etti diye. Kendine yazik etme

evlenecez nişan yapalım tarih belirleyelim deri mutluluğumu paylaştım herkesle sonra ortadan kayboldu arama beni dedi ben ortada kaldım herkes sordu ne zaman nişan ne zaman diye ben cevap veremedim
Bundan sonra olmasini istiyorsan olsun. mutsuz olmayi sen kendin istiyorsun. Simdiki agladiginin 10 katini aglicaksin haberin yok. inatla anlamak istemiyorsun

İyi de arkadaşım bunları sadece sen istiyorsun.
Kırılma ama seni biri evlenmeye zorlasa ne hissederdin?
Emeğin yok,baskın var sadece.
Adam da baskıdan sıkılıp gidiyor işte.
Yarın başkasıyla yüzük takar sen boşa geçirdiğin aylara yanarsın.

Kullanmak canı sıkıldığında geliyor iste ama istiyorum onu düzelsin istiyorum mümkün değil midir bu
Değildir ..seven adam sevdiğinden gitmez ..gitmişse asıl kadına gitmiştir . Sen cani sıkıldığında uğradığı bir duraksin sadece ..

Umarım başka biri yoktur ve tevekelliginden yapıyordur ..her halükarda salla gitsin ..

Evet içimdeki hırs belkide bilemiyorum o kadar zor zamanlar atlattım ki onun yüzünden hastalandım üzüntüden haberi bile olmadı onun bende istiyorum içimden atmak hatta kapıma gelsin ben onu kovayım istiyorum

Bundan sonra olmasini istiyorsan olsun. mutsuz olmayi sen kendin istiyorsun. Simdiki agladiginin 10 katini aglicaksin haberin yok. inatla anlamak istemiyorsun
Evet anlıyorum ama uygulayamıyprum her defasında onu engelleyecem diyorum yapıyorum sonra pişman olup tekrardan açıyorum mesaj atmayacam diyorum dayanamıyorum mesaj atıyorum

Kırılmak değil aksine gerçeklerle yüzleşmek için buraya yazdım herkes ufak tefek benzer şeyler yaşamış ya da duymuştur zor durumdayım mantığım durdu sadece kalbimin sesiyle hareket ediyorum ve giderek bataklığa saplanıyorum ona daha çok bağlanıyorum.ne yapmam lazım nasıl bırakmam lazım nerden başlamam lazım hepsini bilmek için buraya yazdım gücüm kalmadı artık düşünmekten

Güzel bi söz beynimde şimşekler çaktırdı “sen uğradığı bi duraksın sadece “

Evet anlıyorum ama uygulayamıyprum her defasında onu engelleyecem diyorum yapıyorum sonra pişman olup tekrardan açıyorum mesaj atmayacam diyorum dayanamıyorum mesaj atıyorum
Geliyor kapina ama kovamiyorsunki. Su depresyonundan cik ya. Atma Allahaskina ona msj atacagina telefonunu duvara at kir yine atma. Kimki o ben ona msj aticam de. Sen uzuntuden hastaliktan yataklara dusmussun adamin umrundami ne haktlar yiyordu Allah bilir. Sen takinti etmissin vallahi seninkide saglikli değil. Ben el ustunde tutuluyorum acaba hazirmiyin evlenmeye diorum senin afedersin agzina ediliyor leyla gibi dolasiyorsun ortalikta. Sen istemezmisin sevgilin seni simartsin bebek gibi sevsin. Seni ele gune rezil etmis. Yok yani daha ne kadar acik yazilirki sana bunlar ben bilemedim

Canim seni o kadar iyi anliyorum ki ben böyle bir adama 2 yılımi verdim bende senin gibiydim diyordum o kadar emegim var ne olacak diye bana yalvarsin ben reddedeyim cok istedim her defasinda affettim bana sen benim karimsin diyen biriydi bu kisi ki ne pislik oldugunu goremedim cunku sevgim agir basmisti seninle ayni yastayiz bu arada kendine es degil köle arıyormus megerse 7 yıllık bi iliskisi varmis nasil bir ilişkiyse dusun bir kere bile yakalanmadi saatlerce telefonda konusrduk watsap son görülmesi bile en son benimle konusup çıktığı zaman olurdu ama varmis ilişkisi ve gitti evlendi pat diye nisanlanmadan 15 gun once bile beni aradi seviyorum gibilerinden ama gitti evlendi sonucta yol yakinken bosver en iyisi cunku benim gibi olma inan boylesi cok daha aci hesap bile soramıyorsun cunku o evli artik kendi defoldu gitti benim hayatimi da mahvetti herkes onun yuzunden hakkimda konuşuyor beni engelleyip aksamina yuzsuz yuzsuz mesaj atip arayan bi insandi ve ben buna ragmen affetmistim engelledi her yerden postaneden kartla aradim soguklarda ankesorleri bile engellemisti dusun ve sonra ayni ortamda calisiyorduk hicbir sey olmamis gibi davranabiliyordu en azindan sen farkli sehirdesin anladigim kadarıyla lütfen goz gormeyince gönül katlanıyor biraz daha mantikli ol cunku böylelerinin pisman olma ihtimali yok yok böyle bir dunya inan sen birak pisman olmazsin

O kadar güzel yazmışsınız ki her kelimesi birbirinden doğru evet ben haketmediğim bi muameleyle karşı karşıya kaldım beni Yok etmek psikolojimi alt üst etmek adına açtığı bi savaş gibi görüyorum artık bunu duygusal bi insanım karşımdaki herkesi de kendim gibi görüyorum en büyük hatam bu kendime gelmeye çalışıyorum teşekkürler

Okurken tüylerim diken diken oldu belki de aynı şeyleri yaşıyorum seninle sadece farkında değilim belki de onun da ilişkisi var bilemiyorum.ayrılıp ayrılıp barışmalarının durduk yere terketmelerinin başka açıklaması olamaz başka bi kadın dışında.gitmek için hiç bi bahanesi Yok çünkü o ne isterse onu yapan biriyim artık trip bile atmıyorum çünkü bana o hakkı tanıyacak bi isim bile koymadı bana her sorduğumda sadece tanımak istiyorum seni diyor ve haftalarca aylarca gidiyor sebepsiz yere.ben iyi niyetli saf biri gibi gördüğüm için yüklediğim duygularımdan kurtulamadığım için onu görmek istediğim gibi görüyorum sanırım.sırf EGO’sunu tatmin etmek adına beni cepte bırakması istediği anda dönmek için açık kapı bırakması daha bi sürü şey.beni tanımak istediğini söyleyip tanımak adına hiç bişey yapmayan bana değer vermek yerine beni değersiz hissettiren beni hiçe sayan sadece peşinden koşmamı bekleyen ben değil her defasında kendini düşünen bi adam.dışarıdan bakan göz her zaman daha doğruyu görüyor mantıklı bakıyor olaya ben duygularımı bi kenara indirip mantıklı bakamadım hiç bi zaman her yaptığına kendi içimde bi açıklama buldum hep kendimi suçladım ben şunu yaptım o yüzden gitti ben bunu yaptım o yüzden aramadı aslında hepsi boş dediğiniz gibi aramak isteyen her türlü arar.ve sizin de söylediğiniz gibi 1 yıl geçti bu adam bana evlenmek istediğini ama evlilikten korktuğunu söyleyen adam pat diye biriyle evlenecek bana öyle geliyor ve ben sadece üzüldüğüm ve yaşadıklarıyla baş başa kalıcam kendimi gördüm sizde teşekkür ederim minnettarım.

Ne demek canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ama inan hepsi bos kendini suçlama artik biz yanlış değiliz hicbir sey hak etmeyen ve yanlış olan bu yaratiklar yoluna bak umarım cok mutlu olursun

2 haftaya evlenırım mı dedı yok artık senı kandırıyor ozaman nıye ortalıktan anıden kayboluyor. canım bosa zaman kaybetme bunla degmez!

arkadasa katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…