Yedekte ki kadın mıyım ben ?

hypnsss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2017
134
39
98
kızlar bundan 1.5 yıl önce evlendirilmek için tanıştırıldık o dönem hazır değildim istemedim aradan 3 4 ay sonra mesaj attım o istemedi sonra geçen yıl bu zamanlar bi şekilde konuşmaya başladık.sürekli benden ayrıldı 2 haftada 10 günde sonra geri döndü ve ben hep affettim .nişan yapalım dedi barıştığımız gün başka şehirde çalıştığım için hazırlık yapmadım hemen olmaz dedim sonra bi gün gitti 3 ay aramadı aradım mesajlar attım sevdiğimi herşeyi söyledim ağladım zırladım olmadı engelledi beni whatsapptan sonra 1 ay sonra yeniden açtı.yazın dayanamadım mesaj attım konuştuk ve ilk başlarda soğuktu sonradan aradı mesajlar güzel sözler anacın ne dedim seni tanımak lütfen üzerime gelme zaman ver dedi.ama biz zaten 1 yıldır tanıyoruz birbirimizi.beni tanımak istediğini söylüyor biz 1 hafta 10 gün konuşmuyoruz hiç arayıp merak etmiyor ilgilenmiyoe canı istediğinde gayet güzel konuşuyor.ben kendimi ezik aciz ve çaresiz hissediyorum.çalışıyorum güzel ve sağlam bi işim var 26 yaşındayım ve herkes sen ona nasıl bakarsın sen çok güzelsin diyor bi sürü kişi var peşimde ama ben onu istiyorum.ben yedekte ki kadın mı oluyorum ne yapmam lazım yardım edin ? Evliliği çok saçma bişey olarak görüyor 31 yaşında ve çok soğukkanlı içine kapanık duygularını içinde yaşayan

Canim bosa zaman kaybetme derim ben genede kendi fikrin, zamanin yasin gelmis seni daha iyi anlayan seven birini cok cabuk bulabilirsin

Madem çok güzelsin ,peşindeki bir sürü kişiden birine şans ver ..

İkinci kadın olma olasılığın yüksek ..boşuna vakit kaybetme ..

Boşuna zaman kaybetme hayatına bak böyle biriyle yapabileceğine inanıyor musun sen?
Boşver gitsin seni mutlu edebilecek insanlara bak

Canim bosa zaman kaybetme derim ben genede kendi fikrin, zamanin yasin gelmis seni daha iyi anlayan seven birini cok cabuk bulabilirsin
Teşekkür ederim yorumunuz için öncelikle.evet tanışmak isteyen bi sürü kişi var yapamıyorum bunu bilmek hoşuma gidiyor ama adım atıp tanışmak içimden gelmiyor o olsun istiyorum onun için çok çaba harcadım tam oldu diyorum yine günlerce aramıyor sormuyor

Evliligi cok sacma birsey olarak goren ve seni hic umursamayan biri icin yalandan yere kendini yipratiyorsun. Hirs yapmissin sen baska birsey değil. Boyle biri istenirmi yahu. Kim ister
Bende onu düşünüyorum acaba takıntı mı diyorum almak istiyorum Onu bu kadar istememi herkes saçma buluyor fiziken de yaptıkları davranışlarıylada.yanıma kesinlikle yakışmadığını söylüyorlar .bana değer verse bunu gösterse benim için hiç sorun değil ama düşünüyorum işime odaklanamıuorum artık uyuyamıyorum Bile yalnız yaşıyorum sadece oturup onu düşünüyorum

Madem çok güzelsin ,peşindeki bir sürü kişiden birine şans ver ..

İkinci kadın olma olasılığın yüksek ..boşuna vakit kaybetme ..
İkinci kadın olup olmadığımı bilmiyorum öyle çok sosyal biri bayan çevresi olan biri değil iş ev erkek arkadaşları diye biliyorum ama uzağız bunlar kısıtlı zamanda tanıdıklarım.nasıl atarım aklımdan onu nasıl ondan soğurum çok istiyorum bunu eskiden pişman olsun diyordum 1 yıldır her döndüğünde özledim diyerek geldi bu seferde öyle oldu eskisi gibi olmaz dedim yine ayni şeyleri yaşıyorum yine bi haftadır haber Yok whatsapp a giriyor sürekli ama bi mesaj atıp aramıyor yalnızsın uzaksın ailenden iyi misin bile demiyor

Boşuna zaman kaybetme hayatına bak böyle biriyle yapabileceğine inanıyor musun sen?
Boşver gitsin seni mutlu edebilecek insanlara bak
Evet bende bunu istiyorum lütfen bana yardım edin kızlar.yaşıma uygun değil yaptığım şey biliyorum ama umut veriyor her defasında biz ayrılsakta seninle evlencez bu kadar süründük ya diyor ama benim için hiçbirşey yapmıyor

Yedekte olmasan bile bu adam uğraşılacak biri değil, bırakın yormayın kendinizi.

Evliliği saçma bulduğunu söyleyen biri size nasıl umut veriyor anlamadım.
Kandırılıyorsunuz uyanın bence.

Uğraşma canım ya seni oyaliyor yazık edersin kendine hem yaşın da gelmiş hayatına bak

Kullanılmak istemiyorsan vazgeç ..canı sıkıldıkça sana geliyor ..

Yahu adam gidiyo aylarca haber alamiyorsun. Bence sen cik biraz bi ugras bul kendine baskalariyla tanis napicaksin oyle bi manyagi. Parmaginda oynatiyor seni. O sana uymayan yakismayan adam gun gelicek seni adam yerine koymicak. Koymuyorda zaten. Yasin cok ufak degil. Az daha mantikli olgun düşün. Sana iyi gelmeyen biri icin yipratma kendini. Ne sürünmüş bu arada ne evlenmesi. Numarani degis engelle. Iki gun aglar unutursun. Birakin su manyaklari ya yuz vermeyin bukadar

Evliliği saçma bulduğunu söyleyen biri size nasıl umut veriyor anlamadım.
Kandırılıyorsunuz uyanın bence.
Evliliği saçma bulduğunu söylüyor şimdiye kadar bi çok kişiyle tanıştırılmış kimseyi beğenmemiş kaçıyor evlilikten ama beni görünce herkese ben 2 haftaya evlenirim bu kızla diyor.bana da seni görünce farklı bişey hissettim demişti.çok tutarsız davranıyor

Uğraşma canım ya seni oyaliyor yazık edersin kendine hem yaşın da gelmiş hayatına bak
Hayatıma bakmak istiyorum ama içimde ona karşı 1 yılın öfkesi var beni oyalamış gibi hissediyorum vazgeçemiyorum her defasında vuruyor acı çektiriyor öyle bırakıyor gidiyor sobra tekrar geliyor umut veriyor daha iyi olacak diyorum DHA iyi Umutlar veriyor ve gidiyor

Eee bekle madem 2 hafta arkadaşım.

Öyle diyor kendisi ayrılıp barıştığımız için bu kadar süründük kesin evleniriz diyor.bi bakıyorum aşırı iyi bi bakıyorum ortada Yok hep yalnız kalıyorum onu zor zamanlarımda yanımda göremiyorum ben onun için 15 saatlik yola gidip geldim bi sürü sıkıntı içinde ben anlayamıyorum bi şey var ama ne var bu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…