- 2 Ağustos 2018
- 269
- 127
- 23
- 35
- Konu Sahibi Elbasantava
-
Bilsem niye yazayim fikir istiyorum fikir verecek yorum yazinSen sorunun cevabını biliyorsun da ,ayrılmamak için bahane arıyorsun..ben de her zaman söylediğim şeyi yineleyeyim; Memlekette adam mi kalmadı?
Belki paranoya yapiyorum ben sizlerin fikirlerini duymak istiyorumsuan senin şüphelenip konu actıgin gibi hissedersin yedek olduğunu...kendine bunu yakıştırma şutla gitsin
Kendinize ait fikirleri yazin ama herkes aybi seyi yaziyor Kendinizden yola cikin benden degil sizin fikrinizi duymak istiyorumMesela böyle bir şüphe içime düşüp konu açmam yeterli..
Maalesef
Emredersin!Bilsem niye yazayim fikir istiyorum fikir verecek yorum yazin
Peki neden yedekte tutar erkeklerSenle iletişimi koparmaz ama ilgilenmez de ..
Ne yapiyosun ne durumdasın iplemez.
Bi sıkıntın var mı bir derdin var mı sormaz ama eğlencesi geldiyse arar .
Hormonları coştuysa arar .
Gecenin bir vakti gel der
Ertesi günü aramaz ...
Seni dinliyormuş gibi yapar ama bilirsin ki kafa başka yerlerde ..
Falan filan.
kizlar sorum gayet acik Bi erkegin sizi yedekte tuttugunu nasil anlarsiniz ve buna kanaat getirirseniz ne yaparsiniz ya da bir turlu bu sorunun cevabini bulamazsaniz o durumda ne yaparsiniz
Peki neden yedekte tutar erkekler
Peki neden yedekte tutar erkekler
Yanilmis olma ve sevdiginiz insandan bosuna kopma fikri sizi korkutmuyo muBana böyle bir his vereni ne olursa olsam terk ederim
Sürekli eleştirip akıl vermeye çalışıyorsa başak burcu da olabilirgörüldü yapıp yazmıyorsa
mesajlarına umursamaz ve geç yanıt veriyorsa, seni sürekli eleştirip akıl vermeye kalkıyorsa bil ki yedektesin.
Yanilmis olma ve sevdiginiz insandan bosuna kopma fikri sizi korkutmuyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?