- 2 Ağustos 2018
- 269
- 127
- 23
- 35
- Konu Sahibi Elbasantava
-
Evli misiniz iliskiniz var mi bilmiyorum ama evli ve iliskisi saglam olan kadinlarin her konuda iliskiyi keserim seklinde yorumlari daha kolay yaptiklarini goruyorum uzulerekDoğru insanı bulsanız içinizde böyle şüpheleri zerre duymayacaksiniz. Ve hayır yalnızlık beni korkutmuyor. Yarım veya bozuk ilişkiler yasamaktansa artık yalnız kalmayı tercih ederim her zaman
Veya yasiniz genc de olabilir ama ben acikcasi 28 yasinda bekar bi kiz olarak bi paranoya pesinden iliskimi sonlandiriyor olmaktan korkarimDoğru insanı bulsanız içinizde böyle şüpheleri zerre duymayacaksiniz. Ve hayır yalnızlık beni korkutmuyor. Yarım veya bozuk ilişkiler yasamaktansa artık yalnız kalmayı tercih ederim her zaman
Peki ya gercekten yaniliyorsaniz? O sevdiginiz insanla kuracaginiz gelecege yazik etmis olmayacak misinizBir erkek ilgileniyorsa meşgul olsa bile vakit bulup yazar. Sizinle beraber saçmalar. Yedekte tutuyorsa sohbete pek hakim olmayabilir, konuştuğunuz şeyleri konuşmamış gibi hatırlamayabilir. Bazı detayları hatırlamıyorsa aynı anda birden fazla kişiyle konuşuyordur o zaman.
Öyle bir şey hissedersem de asla bir açıklama bile yapmadan iletişimi keserim.
Sevdiğim insansa bir ilişki yaşıyoruz demektir onun yaptığı o zaman yedekte tutmak değil aldatmak olur. Ben flört dönemi için konuştum. Eğer erkek arkadaşınızın sizi aldattığından şüpheleniyorsanız ne gibi şüpheleriniz var mesela? Daha henüz flört etmeye başladıysanız da duygularınızı biraz frenleyin mantıklı düşünün. Hemen sevmek, gelecek falan çok erken.Peki ya gercekten yaniliyorsaniz? O sevdiginiz insanla kuracaginiz gelecege yazik etmis olmayacak misiniz
Veya yasiniz genc de olabilir ama ben acikcasi 28 yasinda bekar bi kiz olarak bi paranoya pesinden iliskimi sonlandiriyor olmaktan korkarim
Kendinize ait fikirleri yazin ama herkes aybi seyi yaziyor Kendinizden yola cikin benden degil sizin fikrinizi duymak istiyorum
Ya da özgüveniniz düşükBazen kendimi dur su kenarda dursun arada agzina bal calayim da daha iyisini bulursam o olur bulmazsam bunla idare ederim diye dusunuluyomusum gibi hissediyorum Bu tamamen benim paranoyakligim da olabilir ve ne yapacagimi bilmiyorum Bu suphe insani mahvediyor
Nasil yaniYa da özgüveniniz düşük
Gunun birinde pisman olmaktan korkarim yanlis yapiyor olmaktan Sevdigim insani emin olmadigim biseyden harcamaktan korkarimKadın hisseder ve hissettiği sey %90 doğru çıkar. Hislerinize güvenin..
Özgüveniniz düşük olmasaydı daha iyisini bulunca tarzında bir düşünceniz olmazdı kendinizden emin olurdunuz. Burada sosyal deney mi yapıyorsunuz yoksa şüphelerinizin nedenini söyleyecek misiniz? Flört mü ediyorsunuz ilişkiniz mi var? Bunları yazsanız daha net cevaplar alabilirsiniz.Nasil yani
Iliskim var ama icimde cok kuvvetli suphe var bu konudaÖzgüveniniz düşük olmasaydı daha iyisini bulunca tarzında bir düşünceniz olmazdı kendinizden emin olurdunuz. Burada sosyal deney mi yapıyorsunuz yoksa şüphelerinizin nedenini söyleyecek misiniz? Flört mü ediyorsunuz ilişkiniz mi var? Bunları yazsanız daha net cevaplar alabilirsiniz.
Mesela?Iliskim var ama icimde cok kuvvetli suphe var bu konuda
His diyelim oyle enerjiler aliyorum sanki o an beyninin kivrimlarinda geziyor ve okuyorum dusuncelerini gibi oluyor anlatamiyorum Ya da asiri paranoyak bi insanimMesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?